פורסם 2007 בינואר 618 שנים כותרת ^^,התקנתי ויסטה על מחיצה ו- XP על מחיצה, עכשיו פירמטתי את הכונן שה- VISTA היה עליו אבל עדיין בכל התחלה של המחשב זה נותן לי לבחור איזה מערכת הפעלה אני רוצה לעלות, אני מעוניין לבטל את המסך הזה ושתמיד זה יעלה רק את ה- XP אוטומטית. (מה שכן הויסטה בכלל לא קיים יותר כי פירמטתי את הכונן אבל משום מה אני עדיין מקבל את המסך בחירה).תודה!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים כפתור ימני my computerpropertiesadvancedstartup - settingstime to display list of operating systems - לבטל את הV
פורסם 2007 בינואר 618 שנים מחבר כפתור ימני my computerpropertiesadvancedstartup - settingstime to display list of operating systems - לבטל את הVלא עוזר.אז עכשיו זה פשוט לא מראה לי את השעון של ה- 30 שניות אחורה, אבל זה לא מה שאני צריך.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים תעתיק את תוכן boot.ini לפה כדי שנראה מה קורה.על הדרך תספר קצת על איך הדיסקים שלך מחולקים ואיזה מהם מוגדר לעלות בביוס.לפני זה, תראה אם מספיק לך, במקום לבטל את הV, להשאיר את הV ופשוט לשנות את ה30 שניות ל0
פורסם 2007 בינואר 718 שנים כשמתקינים ויסטה לאחר התקנת הXP הבוט הוא של הויסטה לכן יש שיטות אחרות למחוק את זה:אני בידיוק העלתי את זה לאתר שלי במידה ואני אצטרך את זה מתי שהו..:http://agnon.info/Archive/Other/Yans-Project-howto.ununstall.Vista.txtתהנה.תקרא מה רשום בלינקים.אחד מהם חייב לעזור
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.