עבור לתוכן

תמליצו לי על שירים ממריצים לריצות - רק מטאל\רוק.

Featured Replies

פורסם

בכלל בין האלבומים שלהם ,אחד החזקים הוא live after death

שהוא בעצם הופעה חיה מ 1985 חזק ביותר....

:xyxthumbs:f

ולא יוגע אם אמרו אבל RUST IN PEACE של MEGADETH....יתן לך בראש :bash:

• תגובות 117
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

איזה תדמית? של פנאטים אטומים שחייבים למרוח חרא על כל מה שהם לא אוהבים?

הרי הכל בגלל קרציות כמוך שחייבים להכתיב לכל העולם מה "טרו" ומה לא (וכן, להכפיש ז'אנר שלם שוב...ושוב...ושוב... באובססיביות כמו שלך נקרא להכתיב לאנשים מה לשמוע). אז בחיאת, תן לי להקשיב לזבל, הפוזאיסטי, הלא רציני, האיך שלא תקרא לזה, אבל העיקר תשתוק. בשיא הרצינות

pig_750 ב71ק0 9י3ה

שתה כוס מים תירגע

כבר אמרתי לך אם אתה רוצה לשמוע photo metal או лох metal/black metal תמשיך . זה גם די מצחיק שאתה קורא לי ילד,

כי אני לא זה ששומע חבורה של מתרוממים מאופרים עם נשקים מפלסטיק שלא יודעים לנגן. ואם אתה רוצה להיכנס לזה 99% מהבלאקרים

שפגשתי היו עד גיל 16 שלא יודעים ללכת מכות (בצורה קיצונית) ומקבלים כאפות מפאנקים בהופעות. אני לא רומז פה כלום אבל עדיין

רוב האנשים ששומעים בלאק הם הילדים, ואני ממש לא היחד שצוחק על בלאק שהוא לא ילד.

ולגבי התדמית, כמעט פיתרו אותי מהעבודה שלי בגלל שהמנהל גילה שאני שומע מטאל וחשב שאני באיזה "כת שטן", הייתי צריך להסביר

לו במשך 15 דקות למה הוא טועה, הצלחתי כמובן ואפילו קיבלתי התנצלות, אבל זה לא נעים. ובכלל נמאס לי שתמיד ששואלים אותי

מה אני שומע, ואני עונה מטאל אנשים תמיד נותנים לי מבט מוזר, ואז אני צריך לתת להם הסבר שאני לא מתאפר ואונס בתולות.

ויש עוד כמה סיבות, אבל הם קשורות לעבר שלי ואני ממש לא רוצה לדון בו, במיוחד לא כאן.

pig , אתה מדבר בסטיגמות.

זכותך לא לאהוב את המוזיקה שלהקות בלאק מייצרות, אבל לא נראה לי ששמעת יותר מדי אם אתה חושב שכל בלאק נשמע כמו אימורטל, שכל להקות/אלבומי/ שירי בלאק נשמעים אותו דבר.

זה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר כמו שהרבה אנשים שחושבים שכל מוזיקה עם גראול נשמע אותו דבר (מה זה הצרחות האלה??? :jump:)

דיברתי על בלאק old school, ולא על בלאק מלודי וכו' שגם הוא די מעפן אבל לפחות הם יודעים להחזיק גיטרה.

הבעיה עם גרואל היא שזאת טכניקה מורכבת ש 90% מהסולנים לא טורחים ללמוד, קח לדוגמה את הסולן הנוחכי של Dark Tranquillity

שהיה גם הסולן הראשון של inflames , או את הסולן של Vader או את Chuck (הסולן והגיטריסט של death ) עשכיו תשווה את הרמה

שלהם לסולן של Cannibal Corpse או Six Feet Under (שהיה פעם ב Cannibal Corpse ), או לסולן של Trauma או Sinister.

תבין את ההבדלי רמה...

בכל מקרה אני מסכים איתך שחלק מכל הפוזה מסביב (שזה לרק חלק מההלהקות) סתם טיפשית ומפגרת, והרבה פעמים מעידה גם על מוזיקה פרמיטיבית. כנ"ל על הליריקה, הרבה ממה שכותבים בז'אנר הזה שטויות (כמו גם בדת'Cannibal Corpse anyone?)

זה לא חלק זה כולם.

Cannibal Corpse , Six Feet Under וכו' - טכנית זה Brutal death (תת זאנר של דת), וכן גם זה סגנון מלא בפוזה,

אבל עדיין בכלל לא קרוב לבלאק ברמת הפוזה והחוסר יכולת נגינה (שוב אני מדבר על בלאק old school ).

חוץ מזה יש לך בדת להקות כמו Vader , CARCASS , Obituary , Trauma , Bolt Thrower , The Crown , Dimension Zero וכו'

בכל מקרה יש גם להקות בלאק עם אחלה ליריקה כמו Rotting Christ למשל (למשל האלבום Sleep Of Angels)

ממה ששמעתי (ולא שמעתי הרבה) Rotting Christ לא בלאק טהור, זה נשמע כמו שילוב של בלאק עם דת...

זה פשוט נשמע טוב... (ואני בכלל לא כל-כל מבין במטאל...אני די חדש בתחום (לפחות ל DEATH ו BLACK)

אין דבר כזה "מבין במטאל", יש דבר כזה אוהב או לא אוהב, כל מי שאומר לך "מבין/לא מבין במטאל" הוא סתם ילד טיפש.

ותודה על ההמלצה + לינק על LOST HORIZON הם נשמעים ממש טוב.

הרגע שמעתי את World Through My Fateless Eyes ו Sworn In The Metal Wind והוספתי את

Awakening The World לרשימת האלבומים שאני יקנה בסוף חודש, בינתיים אני יוריד אותו...

פורסם
הבעיה עם גרואל היא שזאת טכניקה מורכבת ש 90% מהסולנים לא טורחים ללמוד, קח לדוגמה את הסולן הנוחכי של Dark Tranquillity

שהיה גם הסולן הראשון של inflames , או את הסולן של Vader או את Chuck (הסולן והגיטריסט של death ) עשכיו תשווה את הרמה

שלהם לסולן של Cannibal Corpse או Six Feet Under (שהיה פעם ב Cannibal Corpse ), או לסולן של Trauma או Sinister.

תבין את ההבדלי רמה...

תאכלס, עם זה אני מסכים ב100%. גראול כמו של ההומו מCC יכולתי לעשות בכיתה ו'...

ממה ששמעתי (ולא שמעתי הרבה) Rotting Christ לא בלאק טהור, זה נשמע כמו שילוב של בלאק עם דת...

בלאקנד דת' מטאל. ז'אנר דיי טוב, לפי דעתי.

פורסם

כבר אמרתי לך אם אתה רוצה לשמוע photo metal או лох metal/black metal תמשיך . זה גם די מצחיק שאתה קורא לי ילד,

כי אני לא זה ששומע חבורה של מתרוממים מאופרים עם נשקים מפלסטיק שלא יודעים לנגן. ואם אתה רוצה להיכנס לזה 99% מהבלאקרים

שפגשתי היו עד גיל 16 שלא יודעים ללכת מכות (בצורה קיצונית) ומקבלים כאפות מפאנקים בהופעות. אני לא רומז פה כלום אבל עדיין

רוב האנשים ששומעים בלאק הם הילדים, ואני ממש לא היחד שצוחק על בלאק שהוא לא ילד.

היית ילד גם אם היית פנאט של בלאק ומלכלך על ת'ראש

למה? כי זה מטומטם לריב על מוזיקה ואולי כשתגדל (מנטלית) אז תבין את זה

ולגבי התדמית, כמעט פיתרו אותי מהעבודה שלי בגלל שהמנהל גילה שאני שומע מטאל וחשב שאני באיזה "כת שטן", הייתי צריך להסביר

לו במשך 15 דקות למה הוא טועה, הצלחתי כמובן ואפילו קיבלתי התנצלות, אבל זה לא נעים. ובכלל נמאס לי שתמיד ששואלים אותי

מה אני שומע, ואני עונה מטאל אנשים תמיד נותנים לי מבט מוזר, ואז אני צריך לתת להם הסבר שאני לא מתאפר ואונס בתולות.

ויש עוד כמה סיבות, אבל הם קשורות לעבר שלי ואני ממש לא רוצה לדון בו, במיוחד לא כאן.

אוף ילד משועמם

כאילו שבלאק סאבאת' לא כתבו שירים על השטן לפני 35 שנה, וכאילו שאיירון מיידן לא בנו על זה 90% מהקריירה שלהם. ככה מתפרסמים לעזאזל. לא הבנת איך תעשיית המוזיקה עובדת? העיקר להתעלק על ז'אנר איזוטרי במקום אלה שאחראים לעיקר הסטיגמות. אבל נו שוין, לא באמת ציפיתי לתשובה עניינית מאיזה נאצי של סלייר :)

פורסם

היית ילד גם אם היית פנאט של בלאק ומלכלך על ת'ראש

למה? כי זה מטומטם לריב על מוזיקה ואולי כשתגדל (מנטלית) אז תבין את זה

אני לא רב על מוסיקה, בסך הכל אמרתי שבלאק מטאל זה זבל מלא בפוזה וצחקתי על אימורטל.

והדבר האחרון שאני צריך זה עצות מימשהו ששומע אותם:

darkfuneral1_2001.jpg

אוף ילד משועמם

כאילו שבלאק סאבאת' לא כתבו שירים על השטן לפני 35 שנה, וכאילו שאיירון מיידן לא בנו על זה 90% מהקריירה שלהם. ככה מתפרסמים לעזאזל. לא הבנת איך תעשיית המוזיקה עובדת? העיקר להתעלק על ז'אנר איזוטרי במקום אלה שאחראים לעיקר הסטיגמות. אבל נו שוין, לא באמת ציפיתי לתשובה עניינית מאיזה נאצי של סלייר :)

אירון מיידן אף פעם לא סגדו לשטן וברגע ש dark funeral ינגנו 10% מהרמה של מיידן אז נדבר...

ואיך ידעת שאני מעריץ של סלייר? מאיפה אני מכיר אותך?

וגם סלייר לא סוגדים ולא סגדו לשטן, ולא הם גם לא תומכים ברוצח, והם גם לא נאצים, הם פשוט כותבים על זה שירים. זה מזכיר לי שהיה איזה סיפר ש 2 ילדים

טיפשים שמעו יותר מדי את dead skin mask ועשו שיחזור על איזה ילדה, אז תבעו את סלייר ולא הצליחו למצוע בשירים שלהם עידוד למעשים האלה...

עדיין כש dark funeral ינגנו 3% מהרמה של סלייר אני מוכן לרדת לסוס.

פורסם

מילה אחת: חלאס!

פורסם

אני לא רב על מוסיקה, בסך הכל אמרתי שבלאק מטאל זה זבל מלא בפוזה וצחקתי על אימורטל.

והדבר האחרון שאני צריך זה עצות מימשהו ששומע אותם:

darkfuneral1_2001.jpg

מי אלה?

ולמה אתה חושב שאיכפת לי איך מוזיקאים נראים? מה אני ילד פוזה כמוך?

אירון מיידן אף פעם לא סגדו לשטן וברגע ש dark funeral ינגנו 10% מהרמה של מיידן אז נדבר...

ואיך ידעת שאני מעריץ של סלייר? מאיפה אני מכיר אותך?

וגם סלייר לא סוגדים ולא סגדו לשטן, ולא הם גם לא תומכים ברוצח, והם גם לא נאצים, הם פשוט כותבים על זה שירים. זה מזכיר לי שהיה איזה סיפר ש 2 ילדים

טיפשים שמעו יותר מדי את dead skin mask ועשו שיחזור על איזה ילדה, אז תבעו את סלייר ולא הצליחו למצוע בשירים שלהם עידוד למעשים האלה...

עדיין כש dark funeral ינגנו 3% מהרמה של סלייר אני מוכן לרדת לסוס.

בטח שסלייר נאצים. הם שרים על מחנות השמדה וגזע ארי

http://www.lyricsfreak.com/s/slayer/angel+of+death_20126174.html

אפילו הלוגו שלהם נאצי

slayer_logo.jpg

חח נראה לך שאני באמת מאמין בשטויות האלה? אני בעצמי מקשיב לסלייר, רק באתי להנפיץ סטיגמות כמוך כדי שאולי-אולי יידלק אצלך ניצוץ ותבין שאתה עושה אותו דבר. חבל שאתה צבוע מדי בשביל לקלוט את זה. עלק משווה לי בין דארק פיונרל לסלייר ע"פ סטנדרטים של טכניקה :kopfpatsch: אולי באותה הזדמנות תפסול את כל הפאנק וההארדקור? אתה יודע, יש אנשים שלא מחפשים את הנגנים הכי סוסים שיפציצו אותם בסולואים כל שניה וחצי. לפעמים דווקא שיר טוב ונוסטלגי של דארקת'רון זה מה שיעביר לי יום קשה. אז מה אתה מתקרצץ?

פורסם

דיברתי על בלאק old school, ולא על בלאק מלודי וכו' שגם הוא די מעפן אבל לפחות הם יודעים להחזיק גיטרה.

שיהיה לדעתי יש שם הרבה דברים טובים כמו בכל ז'אנר(חוץ אולי מNUMETAL GRINCORE, METALCORE ודומיהם)

אין דבר כזה "מבין במטאל", יש דבר כזה אוהב או לא אוהב, כל מי שאומר לך "מבין/לא מבין במטאל" הוא סתם ילד טיפש.

אני מתכוון שלא שמעתי לעומק את כל הסיגנונות, אז הדעות שלי לי לגמרי מקובעות...ברור שמה שאני אוהב אני מחשיב לטוב :)

ותודה על ההמלצה + לינק על LOST HORIZON הם נשמעים ממש טוב.

הרגע שמעתי את World Through My Fateless Eyes ו Sworn In The Metal Wind והוספתי את

Awakening The World לרשימת האלבומים שאני יקנה בסוף חודש, בינתיים אני יוריד אותו...

לדעתי השיר הכי טוב באלבום הוא Welcome Back , תהנה.

ד"א מאיפה אתם קונה? לא מצאתי את האלבומים שלהם בארץ במעט שחיפשתי.

ואני מסכים עם בורקס, לפעמים בא לי לשמוע DOOM לפעמים DEATH לפעמים סתם מוזיקה קלאסית או אפילו HIP-HOP, והרבה פעמים יש לי רצון לשמוע איזה אלבום BLACK עצבני...

פורסם

טוב תפסיקו ותחזרו לנושא :S

תמליצו לי על שירים ממריצים לריצות

metallica - fight fire with fire

פורסם

מי אלה?

ולמה אתה חושב שאיכפת לי איך מוזיקאים נראים? מה אני ילד פוזה כמוך?

אלה דארק פיונרל, התמונה הזאת מאוד מפורסמת והיא הופיעה בתחרות הקודמת של זה, פשוט חשבתי שאתה כבר מכיר

אותם כי הם היו בארץ והם מצרפים קטלוג אופנה לכל אלבום... ובן כמה אתה שאתה קורא לי ילד?

בטח שסלייר נאצים. הם שרים על מחנות השמדה וגזע ארי

http://www.lyricsfreak.com/s/slayer/angel+of+death_20126174.html

אפילו הלוגו שלהם נאצי

קודם כל אל תביא לינקים לליריקה של Angel of Death ,שמעתי את השיר הזה יותר מדי ב 6 וחצי השנים האחרונות, אני זוכר את המילים.

השיר הזה נכתב על Josef Mengele שהכינוי שלו היה במקרהAngel of Death . די כבר עם הקטע של "סלייר נאצים" או "סלייר סטניסטים" היה לי יותר מדי פעמים את הדיון הזה,

אני מבטיח לך הם לא, עדיין יש לי טיפת כבוד עצמי לא לרדת על אנשים דרך פורומים, אבל 99% מהאנשים שמעלים את הקטע

על Angel of Death ו"סלייר נאצים" ו"הלוגו שלהם נאצי", הם בוא נגיד בעדינות: "ילדים קטנים".

אבל שמעתי דברים יותר גרועים כמו: "ספולטורה נאצים" או "carcass נאצים בגלל ה SS בסוף".

חח נראה לך שאני באמת מאמין בשטויות האלה? אני בעצמי מקשיב לסלייר, רק באתי להנפיץ סטיגמות כמוך כדי שאולי-אולי יידלק אצלך ניצוץ ותבין שאתה עושה אותו דבר. חבל שאתה צבוע מדי בשביל לקלוט את זה. עלק משווה לי בין דארק פיונרל לסלייר ע"פ סטנדרטים של טכניקה :kopfpatsch: אולי באותה הזדמנות תפסול את כל הפאנק וההארדקור? אתה יודע, יש אנשים שלא מחפשים את הנגנים הכי סוסים שיפציצו אותם בסולואים כל שניה וחצי. לפעמים דווקא שיר טוב ונוסטלגי של דארקת'רון זה מה שיעביר לי יום קשה. אז מה אתה מתקרצץ?

אני לא משווה רק לפי טכניקה, כי לדארק פיונרל אין אפילו טכניקה בסיסית כל פריטה של הגטריסט שלהם זה אונס של המוסיקה.

רמה זה לא רק טכניקה, ואני מאוד אוהב הארדקור ומטאלקור וגם קצת פאנק.

טוב עזוב, אין לי כוח לדיון הזה אני לא מרוויח ממנו כלום רק קצת צחוקים פה ושם וזהו... בוא נשאיר את ככה אני ילד פוזה קטן וטיפש שלא מבין כלום

ואתה בלאקר קשוח.

שיהיה לדעתי יש שם הרבה דברים טובים כמו בכל ז'אנר(חוץ אולי מNUMETAL GRINCORE, METALCORE ודומיהם)

אני לא מסכים איתך לגבי מטאלקור, אחת הלהקות האהובות עלי god forbid מנגנים מטאל קור ויש גם להקות שהם שילוב

של תראש עם מטאלקור כמו Cataract , אם לא שמעת אני מאוד ממליץ שתבדוק אותם...

ד"א מאיפה אתם קונה? לא מצאתי את האלבומים שלהם בארץ במעט שחיפשתי.

להשיג אלבומים של להקות קטנות (במיוחד תראש) בארץ זה סיוט, אז אני ועוד חברים מכינים רשימה גדולה ומבקשים טובות

מחברים במדינות אחרות, לדוגמה לפני שנה רציתי לקנות את כל האלבומים של overdose ו Abhorrent , והם לצערי

לא נמכרו בכמויות גדולות מחוץ לברזיל אז ביקשתי מחבר שלי בברזיל שיקנה לי אותם...

בקיצור כשאני יזמין אותו אני יזמין גם לך עותק, אבל זה יהיה מינימום עוד חודש, רק תשאיר לי את האימייל שלך בפרטי

טוב תפסיקו ותחזרו לנושא :S

זה רעיון לא רע, כבר כמעט שחכתי על מה היה הדיון.

andrey12341 , תבדוק את הלהקות שהמלצתי (ושאחרים המליצו) ותגיד מה אהבת ומה פחות,

או פשוט תגיד סגנון...

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו אהבתי את הסגנון של in flames man made god ,וdisturbed, יש גם את paradise lost שזה doomdeath שאני כבר מכיר הרבה זמן,אם אתה לא מכיר נסה רק את שלושת האלבומים הראשונים שלהם,האלבומים החדשים מגעילים ופאנקים כאלו.

טוב על מטאליקה ופנטרה אין מה להגיד(במובן הטוב),alice in chains גם נחמדים,עדיין לא שמעתי christian metal אז יהיה טוב אם תספר לי איך זה\מה זה-תוכל לתת לינק לשיר בסגנון הזה.

לא ממש הבנתי מה ההבדיל בין gothic metal לבין goth metal - תוכל לתת לינק בשתי הסגנונות האלו?

עריכה:את Megadeth - Rust In Peace - 01 - Holy Wars... The Punishment Due מאוד אהבתי,שיר טוב,יש עוד משהו בסגנון הזה?

פורסם

השיר Norther - Unleash hell

גם Metallica - For Whom The Bell Tolls

(זה שיר שרצתי איתו בעצמי והשפיע חזק)

goth=gothic

PIG - אני אבדוק.

עריכה:

DOOM METAL טוב תנסה DRACONIAN, אבל זה בד"כ איטי מדי לריצה...

פורסם
  • מחבר

^^^

להיפך draconian times היה האלבום הראשון שהם הפכו ל speed metal והוא טוב לריצות היום רצתי עם האלבום הזה + עם האלבום gothic.

עריכה:תתעלם מזה חשבתי שאתה מתכוון לאלבום של paradise lost ולא ללהקה,אני עכשיו ינסה אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים