עבור לתוכן

תמליצו לי על שירים ממריצים לריצות - רק מטאל\רוק.

Featured Replies

פורסם

ואויי לא הם גם מתאפרים!!

ממש אסון!

זה הורס להם את המוזיקה!

לא יכולתי לסכם את זה יותר טוב

• תגובות 117
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אגב אם כבר דיון מוזיקה-

למישהו יש להקה מוכרת ששינתה את הסגנון מכל סגנון שהוא של רוק\מטאל טהור ל-Nu metal ?

אני צריך את זה לעבודה קטנה

פורסם

למי אכפת מהפוגו ?.. תאכלס, בשביל מה אתה הולך ? בשביל הלהקה והמוזיקה או בשביל הפוגו ?

זה לא או פוגו או לשמוע את המוסיקה. זה הולך מצוין ביחד.

כמו ש Exodus אמורים: "Good Friendly Violent Fun ".

לפוגו טוב יש דרישות מינימום:

1. מוסיקה - הכי טוב זה תראש, אבל גם דת או כל סגנון אחר זה טוב, כל עוד זה לא בלאק זה בסדר.

2. כמות של אנשים - לפחות 15.

3. איכות של אנשים - שלא יהיו ילדים קטנים או חבורה של נקבות AKA בלאקרים.

ככל המאפיינים האלה משתפרים ככה גם הפוגו וההופעה, ל behemoth יש בעיקר את 2 ו 3 לכן זה כיף לעשות להם פוגו...

ועוד דבר: האיפור לא הורס את המוסיקה, כי זה לא בדיוק מוסיקה, אולי Crown לא יודע אבל immortal מייצגים סגנון שלם

אני מדבר על להקות כמו:

Mayhem

Burzum

Emperor

Dark throne

Satyricon

1349

Abigor

The Abyss

Absu

ואני יכול להמשיך את הרשימה עוד ועוד למרות שאני בכלל לא שומע את הסגנון, וכל להקות האלה נשמעות אותו דבר.

אנשים שמגנים פה על הבלאק לא מכירים את immortal או חושבים שהם תופעה חד פעמית, לא נראה לי שיש פה מישהו

שבאמת שומע בלאק...

אגב אם כבר דיון מוזיקה-

למישהו יש להקה מוכרת ששינתה את הסגנון מכל סגנון שהוא של רוק\מטאל טהור ל-Nu metal ?

Machine Head ניגנו פוסט טראש בראשון שלהם (ב Burn My Eyes ) ואז התחילו לנגן משהו מאוד מוזר שמזכיר

Nu metal , ועכשיו הם חזרו לנגן משהו שדומה לסגנון הישן שלהם.

זה כל עולה לי כרגע בראש...

פורסם

תודה, רציתי גם לשאול לגבי ה-Deftones, היה להם שלב בקריירה שהם ניגנו נו-מטאל ?

פורסם

ועוד דבר: האיפור לא הורס את המוסיקה, כי זה לא בדיוק מוסיקה, אולי Crown לא יודע אבל immortal מייצגים סגנון שלם

אני מדבר על להקות כמו:

Mayhem

Burzum

Emperor

Dark throne

Satyricon

1349

Abigor

The Abyss

Absu

ואני יכול להמשיך את הרשימה עוד ועוד למרות שאני בכלל לא שומע את הסגנון, וכל להקות האלה נשמעות אותו דבר.

אנשים שמגנים פה על הבלאק לא מכירים את immortal או חושבים שהם תופעה חד פעמית, לא נראה לי שיש פה מישהו

שבאמת שומע בלאק...

ממש, אבל ממש קשה לך לקבל טעם של אנשים אחרים אה?

מביא לי מליון תמונות ומאמרים מתפלצפים כדי לשכנע אותי שאני לא באמת נהנה להקשיב למוזיקה שאני נהנה ממנה :screwy: יותר נמוך מזה כבר לא תגיע. ילד משועמם, לך תמשיך את מסע הצלב שלך בפורום מאיה בוסקילה בתפוז

פורסם

1. מוסיקה - הכי טוב זה תראש, אבל גם דת או כל סגנון אחר זה טוב, כל עוד זה לא בלאק זה בסדר. מה?!?! לזה הכי טוב שיש זה סטריט פאנק =\

2. כמות של אנשים - לפחות 15. מסכים למרות שעדיף יותר אבל בתור רף מינימום זה בהחלט מתאים.

3. איכות של אנשים - שלא יהיו ילדים קטנים או חבורה של נקבות AKA בלאקרים. מה זה משנה מי זה אם הוא נהנה מזה? רק שלא יכבה כשיקבל בום לפנים..

פורסם

מביא לי מליון תמונות ומאמרים מתפלצפים כדי לשכנע אותי שאני לא באמת נהנה להקשיב למוזיקה שאני נהנה ממנה :screwy: יותר נמוך מזה כבר לא תגיע. ילד משועמם, לך תמשיך את מסע הצלב שלך בפורום מאיה בוסקילה בתפוז

תאכלס..

אני נהנה מלשמוע מייהם, נגלפאר, 1349, סאטיקורן ואפילו קצת מהאלבומים הראשונים של בהמות', אפילו שהם פחות טובים מהחדשים.

ציטוט של: OutRaGe ב היום בשעה 13:40:54

אגב אם כבר דיון מוזיקה-

Machine Head ניגנו פוסט טראש בראשון שלהם (ב Burn My Eyes ) ואז התחילו לנגן משהו מאוד מוזר שמזכיר

Nu metal , ועכשיו הם חזרו לנגן משהו שדומה לסגנון הישן שלהם.

זה כל עולה לי כרגע בראש...

אתה צוחק ? תראה את מטאליקה, שעברו קמפיין התמסחרות אולי הכי גדול בעולם... St. Anger הוא פשוט אלבום נו מטאל.

ציטוט של: pig_750 ב היום בשעה 13:56:19

1. מוסיקה - הכי טוב זה תראש, אבל גם דת או כל סגנון אחר זה טוב, כל עוד זה לא בלאק זה בסדר. מה?!?! לזה הכי טוב שיש זה סטריט פאנק =\

2. כמות של אנשים - לפחות 15. מסכים למרות שעדיף יותר אבל בתור רף מינימום זה בהחלט מתאים.

3. איכות של אנשים - שלא יהיו ילדים קטנים או חבורה של נקבות AKA בלאקרים. מה זה משנה מי זה אם הוא נהנה מזה? רק שלא יכבה כשיקבל בום לפנים..

אחי, בלי להעליב, אבל רואים שלא היית בהופעה של מיידן/מטאליקה/מגהדת' או כל להקה דומה..

פורסם

תאכלס..

אני נהנה מלשמוע מייהם, נגלפאר, 1349, סאטיקורן ואפילו קצת מהאלבומים הראשונים של בהמות', אפילו שהם פחות טובים מהחדשים.

גם דייסקשן בתחילת דרכם נתנו בראש כמו שצריך :xyxthumbs:

למתעניינים - Storm of the Light's Bane, כל האלבום. (בדגש על Unhallowed והקאבר לסלייר)

פורסם

אם אתה אוהב קצת ישראלי אז ג'קי של היהודים

פורסם

אחי, בלי להעליב, אבל רואים שלא היית בהופעה של מיידן/מטאליקה/מגהדת' או כל להקה דומה..

אני לא אוהב את הלהקות הנ"ל בגלל זה אני לא הולך להופעות שלהן. פשוט, לא?

פורסם

IRON MAIDEN - ACES HIGH

בכלל בין האלבומים שלהם ,אחד החזקים הוא live after death

שהוא בעצם הופעה חיה מ 1985 חזק ביותר....

פורסם

אם כבר Iron Maiden וריצות יש את Running Free ,אני לא מאמין ששחכתי אותו!

[glow=red,2,300]אני לא "מכתיב לאנשים מה טוב ומה רע", אני אפילו לא מכיר אותך למה אתה חושב שאכפת לי מה אתה שומע? [/glow]

זה בסך הכל הדעות השלי, פעם הבאה פשוט תדלג על התגובה שלי.

זה לא מסע צלב אני פשוט שונא את הסגנון הזה וכל מה שקשור בו ואת התדמית שהוא מביא למטאל.

תראה את מטאליקה, שעברו קמפיין התמסחרות אולי הכי גדול בעולם... St. Anger הוא פשוט אלבום נו מטאל.

הוא ביקש "סגנון שהוא של רוק\מטאל [glow=red,2,300]טהור[/glow]", הכוונה לסגנון אחד (לפחות ככה הבנתי),

מטאליקה לא מנגנים סגנון אחד מאז האלבום הרביעי שלהם...

דרך אגב, איך מתקדם ה quest שלך בלנסות להוכיח לי שיש לפחות 3 להקות רציניות בבלאק?

ועוד דבר יש מישהו שבא מחר ל salem ?

פורסם

זה לא מסע צלב אני פשוט שונא את הסגנון הזה וכל מה שקשור בו ואת התדמית שהוא מביא למטאל.

איזה תדמית? של פנאטים אטומים שחייבים למרוח חרא על כל מה שהם לא אוהבים?

הרי הכל בגלל קרציות כמוך שחייבים להכתיב לכל העולם מה "טרו" ומה לא (וכן, להכפיש ז'אנר שלם שוב...ושוב...ושוב... באובססיביות כמו שלך נקרא להכתיב לאנשים מה לשמוע). אז בחיאת, תן לי להקשיב לזבל, הפוזאיסטי, הלא רציני, האיך שלא תקרא לזה, אבל העיקר תשתוק. בשיא הרצינות

פורסם

אמ לא לא ממש התכוונתי סגנון אחד, יכול להיות מגוון סגנונות..

מטאליקה עברו לנו מטאל ? :S

פורסם

pig , אתה מדבר בסטיגמות.

זכותך לא לאהוב את המוזיקה שלהקות בלאק מייצרות, אבל לא נראה לי ששמעת יותר מדי אם אתה חושב שכל בלאק נשמע כמו אימורטל, שכל להקות/אלבומי/ שירי בלאק נשמעים אותו דבר.

זה בדיוק, אבל בדיוק אותו דבר כמו שהרבה אנשים שחושבים שכל מוזיקה עם גראול נשמע אותו דבר (מה זה הצרחות האלה??? :jump:)

בכל מקרה אני מסכים איתך שחלק מכל הפוזה מסביב (שזה לרק חלק מההלהקות) סתם טיפשית ומפגרת, והרבה פעמים מעידה גם על מוזיקה פרמיטיבית. כנ"ל על הליריקה, הרבה ממה שכותבים בז'אנר הזה שטויות (כמו גם בדת'Cannibal Corpse anyone?)

אבל, זה לא מה שקובע, לפחות אצלי - אני שומע שיר עם הוא טוב אני ממשיך לשמוע אותו, הליריקה והפוזה והשאר זה רק דברים משניים.

בכל מקרה יש גם להקות בלאק עם אחלה ליריקה כמו Rotting Christ למשל (למשל האלבום Sleep Of Angels)

שמראה לי מתאימות להגדרה שלך ל"להקה רצינית"

אני גם שומע

Darkthrone

Satyricon

Blut Aus Nord

זה פשוט נשמע טוב... (ואני בכלל לא כל-כל מבין במטאל...אני די חדש בתחום (לפחות ל DEATH ו BLACK)

ובכל מקרה לכל חובב מוזיקה אני ממליץ לשמוע את הלהקה LOST HORIZON אמנם יש להם רק שני אלבומים אבל שניהם כבר ב TOP 5 שלי של כל הזמנים, חלק מהשירים שם אפילו מתאימים לריצה...(אפשר לקרוא להם POWER METAL אבל הם יותר מזה)

הנה קליפ שלהם

(ההופעה החיה שלהם ביוטיוב לא משהו בכלל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים