עבור לתוכן

תמליצו לי על שירים ממריצים לריצות - רק מטאל\רוק.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מצויין.

אגב שמתי לב שלin flames יש סגנון כזה כמו ל atreyu שאני לא ממש אוהב ועוד סגנון instrumental כמו השיר שציינתי פה בתראד,שאותו מאוד אהבתי.

אם אני לא טועה atreyu זה בלאק - תקן אותי אם אני טועה.

אם כבר ציינת חולצות של מטאל - לפי כל החולצות שראיתי החולצות של cradle of filth הכי יפות.

• תגובות 117
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תן 3 להקות בלאק מוכרות (כלומר לא להקות של חברים שלך או משהו) שלא עושות את זה ואני מוכן להתנצל על "ההכללות הדפוקות שלי".

Naglfar, Shade Empire, Arcturus (יותר סופרגרופ, אבל עדיין נחשב לפי דעתי).

לפותח הת'רד, אם אתה מחפש אינסטרומנטל טוב, תוריד את Liquid tension experiment 1, 2, את האלבום סולו של פטרוצ'י, אלבומים של סטיב וואי וג'ואי סאטיראני (surfing with the alien מומלץ). גם האלבום סולו של מרטי פרידמן לא רע.

פורסם

right here,right now של FatBoy Slim (אני לא מאמין שערבבתי)

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו ניסיתי את כל מי שציינת חוץ מאלו Liquid tension experiment 1 ולא התרשמתי.

פורסם

התמונה נראת לי מוכרת. נוסע בקו דן 25?

בכל מקרה, אנ'לא רואה את Cradle of Filth דוחפים מקלות לתחת, אני לא נהנה "לקבל מאחורה" ואנשים שאני מכיר אשר שומעים בלאק גם לא סובלים מהתסמינים. אני אומנם רק שנה וחצי עם הז'אנר אבל מה שהכניס אותי לזה היה שיר של CoF - בכל זאת עיבוד של Hallowed be thy Name) Iron Maiden), אבל אחרי-שמעתי את Nymphetamine שלהם - חיבבתי אותו, כך שלא הייתי אומר שהם בלתי-נסבלים.

הוויכוח פה הוא על ההגדרה שנתת לאנשים ששומעים ז'אנר מסוים. בלי שום קשר, אותה תגובה היית מקבל אילו היית מגדיר כך מאזיני פופ וראפ.

פורסם

תשמע, מטאל זה אחד הדברים שאני הכי מתעניין בהם.

אני יכול לדבר על זה ימים שלמים, כשאתה משלב את זה עם יכולת הכתיבה

שלי ובמיוחד עם העובדה שאני לא כל כך יודע להשתמש בסימני פיסוק ולחבר 3 משפטים ביחד.

אז זה מה שאתה מקבל. סמוך עלי הייתי מאוד רגוע כשכתבתי את התגובה שלי, פשוט אני לא טוב

בכתיבה אז זה נראה ככה...

לא התייחסתי לסגנון כתיבה שלך

אבל נמאס, כל פעם קופץ חמור בראש וצועק "ז'אנר X שווה לתחת!!". בחיי, אנשים כאלה צריך לתלות מעץ גבוה ולסקול באבנים לצלילי המוזיקה השנואה עליהם

פורסם

קצת מטאל תוצרת ישראל אם לא המליצו עדיין:

Betzefer הייתי אומר כל Down low (האלבום) אבל אם ככה משו ספציפי ממריץ - Early Grave

ועוד להקה- Distorted

שירים: Redemption, Memorial, Flesh and blood

ולהקה בלי שיר ספציפי: Disturbed, אני אישית חובב בעיקר דת' מלודי ולאחרונה גם התחלתי לשמוע קצת בלאק(מסביב גם פאוור, תראש ועוד סגנונות)

ו-Disturbed הם One of a kind לטעמי, ניסיתי הרבה להקות Nu metal הכל גוענפש...דיסטרבד הם נו מטאל ואני אוהב

פורסם

קצת מטאל תוצרת ישראל אם לא המליצו עדיין:

Betzefer הייתי אומר כל Down low (האלבום) אבל אם ככה משו ספציפי ממריץ - Early Grave

ועוד להקה- Distorted

שירים: Redemption, Memorial, Flesh and blood

ולהקה בלי שיר ספציפי: Disturbed, אני אישית חובב בעיקר דת' מלודי ולאחרונה גם התחלתי לשמוע קצת בלאק(מסביב גם פאוור, תראש ועוד סגנונות)

ו-Disturbed הם One of a kind לטעמי, ניסיתי הרבה להקות Nu metal הכל גוענפש...דיסטרבד הם נו מטאל ואני אוהב

אתה בטח צוחק. תעשה לי טובה, אל תנסה לקטלג מוזיקה אם אתה לא יודע איך... זה סתם מוציא אותך במצבים לא נוחים, כי דיסטרבד הם ת'ראש מטאל טהור, ממש לא נו מטאל.

פורסם

סתם בשביל לוודא כי ראיתי שקיימת להקה נוספת בשם Disturbed שראיתי במטאל ארכייבס

אתה מדבר על הלהקה הזאת: http://www.disturbed1.com/

או זאת שבמטאל ארכייבס?

כי אם על זאת שהבאתי לינק לאתר שלהם אל תגיד שהם לא נו מטאל כי הסולן שלהם "חצי ראפר" :\

אולי באלבום האחרון הסגנון קצת השתנה אבל סה"כ הם התחילו כלהקת נו מטאל

פורסם

אם כבר ציינת חולצות של מטאל - לפי כל החולצות שראיתי החולצות של cradle of filth הכי יפות.

זה לא מה שהכי יפה, בשבילי זה לתת כבוד ללהקה שאתה אוהב.

לדוגמא אם אני רואה מישהו עם חולצה של EXHORDER אני מזמין לשבת ולשתות איתנו בלי לחשוב פעמיים.

זה קטע של לתת כבוד למוסיקה של הלהקה ולבנאדם ששומע אותה. אני יודע שזה נשמע מוזר לחלק מהאנשים פה,

זה בגלל שב 3-2 השנים האחרונות העניין השתנה בגלל שהסצינה פה מאוד גדלה, שזה מאוד טוב כי לדוגמה אם הייתי

מדבר על מטאל לפני 3-4 שנים בפורום מחשבים היו חושבים שאני שותה דם של ילדים קטנים או משהו בסגנון...

אבל יש גם תופעות לוואי כמו לדוגמה יש הרבה יותר אנשים שמטאל זה אופנה/פוזה ולא מוסיקה בשבילם, לדוגמה הייתי לא מזמן

בערב מטאל, ישבנו לשתות וודקה בחוץ ואז ראיתי מישהו עם חולצה של tankard אז חבר שלי צעק לו שיבוא להרים איתנו כוסית,

והבחור אמר שהוא לא שותה, ואז אמרתי לו שזה פעם ראשונה שאני רואה מעריץ של tankard שלא שותה, והוא ענה לי שהוא לובש

את החולצות שלהם כי הם יפות, והוא בכלל לא אוהב את הלהקה...

בקיצור מה שאני רוצה להגיד זה כלום! , אני רק רוצה להציג את הדעה שלי (ושל עוד הרבה) לגבי הנושא...

עוד דבר: אם אני לא טועה atreyu זה מטאלקור.

Naglfar, Shade Empire, Arcturus (יותר סופרגרופ, אבל עדיין נחשב לפי דעתי).

לא שמעתי את Naglfar אבל הנה תמונות מתוך האתר הרשמי:

http://www.naglfar.net/site/galleries/band/images/band15.jpg

http://www.naglfar.net/site/galleries/band/images/band14.jpg

שמעתי את Arcturus והם ממש לא בלאק טהור, ויש להם גם תלבושות די מוזרות ומצחיקות...

Shade Empire - לא שמעתי אותם עד עכשיו וממה ששמעתי הם תערובת של דת מלודי עם מתופפף דת

עם בלאק מלודי ומוסיקה אלקטרונית.

קח לדוגמה את הקטע הזה מהאתר שלהם, הוא מחולק ל 2 חלקים, בלאק מלודי + אלקטרוני ואז דת מלודי (הקטע שהגיטרות מנגנות ולא עושות רעש רקע).

וקח לדוגמה את זה, 100% נקי מבלאק ומזכיר לי קצת את החדשים של inflames

0 תוך 3 אבל הצעה פתוחה ללא הגבלת זמן

אולי לא הסברתי את עצמי טוב, אני מתכוון לבלאק מטאל טהור ( oldschool ) כמו dark funeral , immortal וכל החרא הזה...

ככה בלאק מטאל נשמע:

http://immortal.battlegrim.net/files/mp3/immortal_-_suffocate_the_masses.mp3

http://immortal.battlegrim.net/files/mp3/immortal_-_666_-_at_calling_death.mp3

בקטע השני immortal מסבירים מה זה בלאק מטאל, למי שלא מכיר אותם, אז לא זה לא פרודיה על בלאק מטאל זה אחת

הלהקות החשובות בבלאק. וזה התחביב שלהם:

immortal.jpg

התמונה נראת לי מוכרת. נוסע בקו דן 25?

לא נראה לי שבכלל עליתי על הקו הזה... אם אתה מכיר זה בטח שתינו/דיברנו באיזה מסיבת מטאל, ככה רוב האנשים שלא זוכרים

את השם שלי מכירים אותי...

בכל מקרה, אנ'לא רואה את Cradle of Filth דוחפים מקלות לתחת, אני לא נהנה "לקבל מאחורה" ואנשים שאני מכיר אשר שומעים בלאק גם לא סובלים מהתסמינים. אני אומנם רק שנה וחצי עם הז'אנר אבל מה שהכניס אותי לזה היה שיר של CoF - בכל זאת עיבוד של Hallowed be thy Name) Iron Maiden), אבל אחרי-שמעתי את Nymphetamine שלהם - חיבבתי אותו, כך שלא הייתי אומר שהם בלתי-נסבלים.

הוויכוח פה הוא על ההגדרה שנתת לאנשים ששומעים ז'אנר מסוים. בלי שום קשר, אותה תגובה היית מקבל אילו היית מגדיר כך מאזיני פופ וראפ.

ההבדל בין פופ לבאלק הוא:

א. לא ז'אנר אלא תת ז'אנר (אבל זה לא קשור...).

ב. הוא לא מעודד אונס, סגידה לשטן ורצח של חפים מפשע.

ג. תתפלא אבל הוא יותר מפותח מוזיקלית מבלאק ( ה oldschool ).

Cradle of Filth זכו לכינוי лох metal בעיקר (אבל לא רק) בגלל בסולן/שחקן קולנוע שלהם. אפילו חברה שלי לשעבר צחקה

עליו שהיא יכולה לדפוק לו מכות, הדבר הזה בקושי מטר 50, למה אתה חושב שאני לא יצחק עליו. יש להם אלבום בשם I Raped The virgin mary

הסולן שלהם כלכך קטן שהוא לא יכול לזיין אוגר!

אני לא אומר לאנשים מה לשמוע, פשוט אני צוחק על אנשים ששומעים אנשים בגובה מטר 50 עם נעלי עקב ואיפור ששרים (ומוציעים סרטים)

שמעודדים אונס ורצח.

לא התייחסתי לסגנון כתיבה שלך

אבל נמאס, כל פעם קופץ חמור בראש וצועק "ז'אנר X שווה לתחת!!". בחיי, אנשים כאלה צריך לתלות מעץ גבוה ולסקול באבנים לצלילי המוזיקה השנואה עליהם

בלאק שווה לתחת!!

ועכשיו ברצינות אתה חושב ש immortal לא "שווים לתחת"?

תן לי לנסח את זה אחרת: אתה באמת חושב ש immortal מסוגלים לחבר 2 צלילים ביחד בלי לאנוס את המוסיקה?

פורסם

בוודאי

שמעת את At The Heart of Winter למשל? יצירת מופת

ומה לגבי להקות בלאק קצת יותר מפותחות כמו Anorexia Nervosa? אין לי מושג איך הם נראים ומה לעזאזל הם אומרים (הכל בצרפתית), אבל מה כן, הם עושים אחלה מוזיקה. המממ כן...מוזיקה אתה יודע...כדאי להתייחס גם לאספקט הזה לפעמים...

פורסם

right here,right now של FatBoy Slim (אני לא מאמין שערבבתי)

גאוני! בכללי כל הGreatest Hits..

אני 3> פאטבוי סלים

פורסם
  • מחבר

PIG

טוב בנוגע ללבוש של הבלאק מטאליסטים צדקת,הם נראים כמו 3 ליצנים,פשוט מסכן.

תגיד אתה מנגן על משהו?

שמעת פעם על gates of dawn זה doom metal אם אתה לא מכיר.

פורסם

אז מה ההבדל בין דת' מטאל לבלאק מטאל?

ומה זה דום מטאל?

ולאין שייכים Metallica, Iron Maiden? ומה עם Children Of Bodom?

* הייתי קורא בויקיפדיה, אבל בשביל מה יש פורומים...

וד"א, לאחרונה שמעתי את Through the Fire and Flames של DragonForce ודיי אהבתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים