עבור לתוכן

תמליצו לי על שירים ממריצים לריצות - רק מטאל\רוק.

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

pig

לא הבנתי מה רע בבלאק מטאל,זה נשמע דיי בסדר.

• תגובות 117
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כתוב כמה שבא לך ועל מה שבא לך, רק אל תתחיל להכתיב לאנשים מה טוב ומה רע כמו שקרה בנושא הקודם.

אני לא "מכתיב לאנשים מה טוב ומה רע", אני אפילו לא מכיר אותך למה אתה חושב שאכפת לי מה אתה שומע?

זה בסך הכל הדעות השלי, פעם הבאה פשוט תדלג על התגובה שלי.

pig

לא הבנתי מה רע בבלאק מטאל,זה נשמע דיי בסדר.

גם תאונת רכבת נשמעת בסדר, אבל לא רואה את עצמי שומע את זה בבית או עושה לזה פוגו...

תראה, אם אתה מצליח להבין את הליריקה ומזדהה עם החרא הזה של "אנחנו רעים ומאמינים בשטן,

אנחנו רוצחים ואונסים בגלל שאנחנו כאלה קשוחים והאיפור והנשקים מפלסטיק שלנו שלנו מוכיחים את זה!".

והכי חשוב אם אתה מצליח למצוא הבדל בין שיר לשיר או בין להקה ללהקה, זאת המוסיקה בשבילך.

דרך אגב שחכתי להזכיר את: Litany ו Black to The Blind של vader , בעצם כמעט כל אלבום של vader

כולל The Art Of War. וכמובן את Code Red של sodom.

פורסם

.Slipknot-Everything Ends אחלה שיר וגם SLIPKNOT- Left Behind

פורסם

rage against the machine- killing in the name of

פורסם

אני לא "מכתיב לאנשים מה טוב ומה רע", אני אפילו לא מכיר אותך למה אתה חושב שאכפת לי מה אתה שומע?

זה בסך הכל הדעות השלי, פעם הבאה פשוט תדלג על התגובה שלי.

גם תאונת רכבת נשמעת בסדר, אבל לא רואה את עצמי שומע את זה בבית או עושה לזה פוגו...

תראה, אם אתה מצליח להבין את הליריקה ומזדהה עם החרא הזה של "אנחנו רעים ומאמינים בשטן,

אנחנו רוצחים ואונסים בגלל שאנחנו כאלה קשוחים והאיפור והנשקים מפלסטיק שלנו שלנו מוכיחים את זה!".

והכי חשוב אם אתה מצליח למצוא הבדל בין שיר לשיר או בין להקה ללהקה, זאת המוסיקה בשבילך.

דרך אגב שחכתי להזכיר את: Litany ו Black to The Blind של vader , בעצם כמעט כל אלבום של vader

כולל The Art Of War. וכמובן את Code Red של sodom.

תסלח לי אבל הדעה שלך חשובה, אך לא מעניינת...

לא כל להקות הבלאק שרות על השטן ועל הגיהינום. לא כל להקות הבלאק מצטלמות עם נשקים ענקיים ומורחות איפור לבן על הפרצוף, אז תחסוך מאתנו את ההכללות הדפוקות שלך.

פורסם

מסכים.

אוהבי בלאק ודת' לא אנרכיסטים. אל תשווה פה למרלין מנסון שנהנה לחתוך את עצמו בהופעות.

פורסם

בלאק ודת' זה לא אותו דבר בכלל. אני מת על דת', וממש לא מת על בלאק.

אם כבר ממטאל אני הכי אוהב דת' מלודי, ולא סובל thrash

אגב, מה שהכי ממריץ זה לא תמיד מטאל\רוק. אותי תמיד הסימפוניה התשיעית של בטהובן, לקראת הסוף, החלקים הVOCAL, מאוד ממריצים(כמה חבל שמה שאמרתי פה לא מובן נראה לי לאף אחד מהתרד הזה. קלאסי זה המקורות, אנשים!)

פורסם

אגב, מה שהכי ממריץ זה לא תמיד מטאל\רוק. אותי תמיד הסימפוניה התשיעית של בטהובן, לקראת הסוף, החלקים הVOCAL, מאוד ממריצים(כמה חבל שמה שאמרתי פה לא מובן נראה לי לאף אחד מהתרד הזה. קלאסי זה המקורות, אנשים!)

אבל למה אתה מתנשא? רק אתה מכיר את בטאהובן? רק אתה מכיר מוזיקה קלאסית?

אני מאמין שלא.

אתה יכול להביע את דעתך כמה שאתה רוצה, אבל לזלזל באנשים זה משהו אחר...

פורסם

תוריד קצת תאף..

פורסם

מצטער אם זה נשמע מתנשא, זו לא הייתה הכוונה.סך הכל הופתעתי שלא הוזכר קלאסי בהקשר למוזיקה ממריצה. מצד שני, פותח התרד אמר רק רוק\מטאל, אז הגיוני. שוב, מצטער.

בואו אני אנסח מחדש. בתור מוזיקה ממריצה אני בהחלט ממליץ גם על קלאסי, שלושה שאני מאוד אוהב זה בטהובן,פאגניני ו-וויולדי, ובהחלט יש להם יצירות שנותנות חשק לרוץ, אפילו יותר מרוב המאטל שאני מכיר.

פורסם

יש לי את בטהובן 5 שמבוצע על ידי steve vai או שזה joe satriani

וזה פשוט ביצוע מדהים :P

מי שרוצה שידבר איתי בפרטי =]

פורסם

תשלח לי בפרטי...

ובדיוק באותו נושא, יש המוןןןןן גרסאות מטאל\רוק לדברים קלאסיים, במיוחד של מי שהזכרתי קודם.

פורסם
  • מחבר

Alexi Laiho (Children Of Bodom) & Sinergy - Passage To The Reaper

In Flames - Man Made God

אני חייב לציין שin flames ממש טובים ולא שמעתי עלהים לפני שהם הוזכרו פה.

מישהו יכול להמליץ על משהו עם גיין גבוה - זה משהו שנותן לי אדרנלין אכזרי.

פורסם

In Flames - Man Made God

עזוב את לייהו, יש טובים ממנו...

אם אתה רוצה אין פליימס, האלבום החד שלהם נחמד מאוד. תוריד את כולו, השם שלו הוא Come Clarity.

פורסם

תסלח לי אבל הדעה שלך חשובה, אך לא מעניינת...

לא כל להקות הבלאק שרות על השטן ועל הגיהינום. לא כל להקות הבלאק מצטלמות עם נשקים ענקיים ומורחות איפור לבן על הפרצוף, אז תחסוך מאתנו את ההכללות הדפוקות שלך.

תן 3 להקות בלאק מוכרות (כלומר לא להקות של חברים שלך או משהו) שלא עושות את זה ואני מוכן להתנצל על "ההכללות הדפוקות שלי".

מסכים.

אוהבי בלאק ודת' לא אנרכיסטים. אל תשווה פה למרלין מנסון שנהנה לחתוך את עצמו בהופעות.

אין שום קשר בין אנרכיזם לדת או בלאק או למרלין מנסון שגם לו אין שום קשר לדת או בלאק או מטאל.

אנרכיזם זה השקפת עולם פוליטית שמתנגדת לשלטון שמובסס על היררכיה (לדוגמה קפיטליזם).

בתוך האנרכיזם יש המון זרמים לדוגמה חלקם 100% מתנגדים למלחמות ואלימות אחרים ואחרים

תומכים בה. אנרכיסטים זה לא אנשים שחותחים את עצמם יש להם בסך הכל אמונות שונות.

ואל תיקח את הפאנקים בארץ כדוגמה לאנשים שמאמינים באנרכיזם, כי זה סתם חבורה של מסוממים

ואלכוהליסטים מחפשים תרוץ להשתכר ולהרוס דברים, ואני אומר לך את זה בתור מישהו שחיי איתם

היום רוב האנשים שהכרתי אז מתו מהרואין או נהפכו לאלכוהליסטים וחלקם הקטן בכלא.

ולא דיברתי לרעה על death (הלהקה או הסגנון), המוסיקה של death זה אחד אחד הדברים הכי טובים שקרו למטאל.

אני אפילו לובש חולצות שלהם , פשוט להתאמן עם המוסיקה שלהם זה לא כל כך כיף...

In Flames - Man Made God

יש הבדל בין In Flames החדשים לישנים, אפשר להגיד שזה 2 להקות שונות אז תבדוק את שניהם...

לגבי אדרנלין כבר המלצתי לך. רציתי גם להביא לך לינקים לשמוע online אבל אני חייב לעוף לשחק כדורסל אז כשאני יחזור אני יעדכן את ההודאה הזאת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים