פורסם 2007 בינואר 618 שנים לא שידוע לי... יכול להיות שלא שמתי לב. אם כבר משהו מעפן אצל CoF אגב, זה האלבום החדש שלהם תאכלס.... איפה דני פילת', מטומטמים ?
פורסם 2007 בינואר 618 שנים זהו... שהוא שם, רק עם סולנית כדי לחוש עצמם Arch Enemy.אתה בטוח ? לי אמרו שהוא לא השתתף באלבום הזה בכלל..
פורסם 2007 בינואר 618 שנים כן.Members:- Dani Filth - vocals- Paul Allender - guitar- David Pybus - bass- Charles Hedger - guitar- Martin Skaroupka - drumsעריכה: ההרכב נשאר זהה.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ממריצים מקפיצים (כולם של מטאליקה): Metallica - Hit The Lights Metallica - The Four Horsemen Metallica - Seek & Destroy Metallica - Fight Fire With Fire Metallica - Creeping Death Metallica - Battery Metallica - Blackened Metallica - Wherever I May Roam Metallica - Fuel Metallica - Die Die My Darling Metallica - Last Caress/Green Hell Metallica - Stone Cold Crazy Metallica - So What Metallica - St. Anger מודגשים - מומלצים תשמע אותם וישר תתחיל לקפוץ
פורסם 2007 בינואר 618 שנים היתי מציע לך לשמוע בריטני ספירס \ כריסטינה אגילרה. אם תשמע את זה אתה תרוץ הרבה יותר מהר כי אתה לא תוכל לחכות לחזור הביתה. בכל מקרה אם אתה לא לוקח את הרעיון שלי אז תשמע את זה : Oomph - Trumst Du Oomph - Gekreuzigt Oomph - Augen auf Oomph - Fieber feat. Nina Hagen Rammstein - Asche Zu Asche Rammstein - Benzin Rammstein - Spiel mit mir Rammstein - Mann gegen Mann Static-X- cold Children Of Bodom - Needled 24/7 Children Of Bodom - If You Want Peace...Prepare For War Children Of Bodom - Are You Dead Yet Children Of Bodom - Sixpounder
פורסם 2007 בינואר 618 שנים ממריצים מקפיצים (כולם של מטאליקה): Metallica - Hit The Lights Metallica - The Four Horsemen Metallica - Seek & Destroy Metallica - Fight Fire With Fire Metallica - Creeping Death Metallica - Battery Metallica - Blackened Metallica - Fuel Metallica - Die Die My Darling Metallica - Last Caress/Green Hell Metallica - Stone Cold Crazy Metallica - So What Metallica - St. Anger מודגשים - מומלצים תשמע אותם וישר תתחיל לקפוץ Metallica - Wherever I May Roamזה גם מומלץ מאוד =]
פורסם 2007 בינואר 618 שנים כל האלבום Down Low של Betzeferאו כל שיר של הפוסי של לוסיגם האלבום Slipknot של Slipknot טוב לדברים כאלה..גם השירים הבאים של Skindread:NobodySelectorSet It Offתהנה לך!! :]נ.ב.:The Casualties - On The Front Line
פורסם 2007 בינואר 718 שנים רוב השירים של Testament אפשר להגיד כמעט שכל שיר שלהם...כן.עריכה: ההרכב נשאר זהה.בעסה... הייתי רוצה שיעיפו ת'סולן המטומטם הזה... אני שונא את הקול שלו הוא נשמע כמו פינצ'ר חנוק!!! או איזה עורב גוסס!!!רק בגללו אני לא מסוגל להקשיב ללהקה הזאת הוא פשוט הורס הכל
פורסם 2007 בינואר 718 שנים בעסה... הייתי רוצה שיעיפו ת'סולן המטומטם הזה... אני שונא את הקול שלו הוא נשמע כמו פינצ'ר חנוק!!! או איזה עורב גוסס!!!רק בגללו אני לא מסוגל להקשיב ללהקה הזאת הוא פשוט הורס הכלבעבר היה לו גיוון בקול שתרם מאד ל-Damnation and a Day שייצא ב-03'. מאז אומרים שהלהקה התמסחרה (בעצם רק החנאבץ הזה אומר), אני עוד אהבתי את מה שייצא אחרי, ואז באה הזוועה המדוברת.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים מחבר כל השירים שציינתם בדרך להורדה,אגב מישהו יכול להמליץ על משהו ממריץ בסגנון instrumental אבל כבד לא כמו של joe satriani. תודה לכולם.
פורסם 2007 בינואר 718 שנים פשוט תוריד את כל ה OST של Guilty gear אני חותם לך ש תוכל להשתמש ב 90% ממה שיש שם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.