פורסם 2007 בינואר 618 שנים http://www.metacafe.co.il/watch/369148/my_birthday_disaster/ :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:
פורסם 2007 בינואר 618 שנים איזוו מפונקת אני עוד שנייה מקיא...מקבלת מכונית חדשה דנדשה,ומתבכיינת בגלל הצבע..(וזה לא שהיא בן והמכונית ורודה..)
פורסם 2007 בינואר 618 שנים איך אני מבין אותה! היא כולה רצתה מכונית ספורט יוקרתית בצבע כחול!!ואבא שלה לא יכול לעשות אפילו את זה! איזה אבא מגעיל!! כל הקטע למעלה היה בציניות!
פורסם 2007 בינואר 618 שנים כל הקטע למעלה היה בציניות! אתה לא באמת מבין את כל הקטע הזה של ה"ציניות", נכון? :
פורסם 2007 בינואר 618 שנים בטח זה עוד בחורה מירעננה ;D ;D ;Dאוף למה אני אומר דברים שגורמים לי כאב :'( :'( :'(טוב בכל מיקרה זה רק מוכיח שעושר לא נותן אושר (תיראו למדתי לכתוב אחרי 28 שנים)
פורסם 2007 בינואר 618 שנים איך הייתי שמח לדרוס אותה עם המכונית הזאת. וגולם לא כולם ברעננה עשירים (אני דוגמא חיה לזה )
פורסם 2007 בינואר 618 שנים איך הייתי שמח לדרוס אותה עם המכונית הזאת. וגולם לא כולם ברעננה עשירים (אני דוגמא חיה לזה ) ברור אני גם חי ברעננה אבל אם כל המיתרוממים צרפתים \אמריקאים וסתם עשירים שהגיעו לעיר העיר אפכה למאוד יקרה חפשו את התמונה שלה תחת ההגדרה Stupid Spoiled Whore. מזכיר לי תפרק בסאוט פארק אם פריז אילטון
פורסם 2007 בינואר 618 שנים בטח זה עוד בחורה מירעננה ;D ;D ;Dאוף למה אני אומר דברים שגורמים לי כאב :'( :'( :'(טוב בכל מיקרה זה רק מוכיח שעושר לא נותן אושר (תיראו למדתי לכתוב אחרי 28 שנים) עדיין לא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.