עבור לתוכן

המחשב עושה ריסט בכל הפעלת משחק תלת מימדי עם כרטיס 7600GT

Featured Replies

פורסם

המחשב פשוט עושה ריסט לאחר ככמה דקות של משחק במשחקי תלת ממד כמו ספלינטר סל החדש או סתם משחק מהדור החדש

הלכתי לאיפה שקניתי את המחשב ודאגתי שיחליפו לי את הלוח ואת הכרטיס מסך ועדיין לא עזר..

קראתי איפה שהוא שצריך ספק כוח מכובד עם ריל מספיק חזק אבל יש לי ספק 500W של חברת TZAG עם 18 ריל

וגם נסיתי להחליף ספק כוח [הבעיה שאני לא זוכר כמה ריל היו עליו 32 או 18 ...] וגם עשה ריסט..

אני מדבר על כרטיס 7600GT

למישהו יש שמץ?

פורסם

500W של TZAG? נשמע ג'נרי..כמה עלה לך?

בכל מקרה,החלפת לספק כוח רציני יותר? או גם משהו עלום שם?

פורסם

המחשב פשוט עושה ריסט לאחר ככמה דקות של משחק במשחקי תלת ממד כמו ספלינטר סל החדש או סתם משחק מהדור החדש

הלכתי לאיפה שקניתי את המחשב ודאגתי שיחליפו לי את הלוח ואת הכרטיס מסך ועדיין לא עזר..

קראתי איפה שהוא שצריך ספק כוח מכובד עם ריל מספיק חזק אבל יש לי ספק 500W של חברת TZAG עם 18 ריל

וגם נסיתי להחליף ספק כוח [הבעיה שאני לא זוכר כמה ריל היו עליו 32 או 18 ...] וגם עשה ריסט..

אני מדבר על כרטיס 7600GT

למישהו יש שמץ?

איך התגובה של המחשב בהרצת 3DMARK, הוא מצליח לסיים את הכל בלי לקרוס?

פורסם

יכולות להיות כאן 2 בעיות :

א. כמו שצינו כאן, ספק הכוח לא עומד בדרישת המתח של כרטיס המסך, כל עוד הכרטיס מסך עובד על מי מנוחות אז הכל בסדר , אבל ברגע שיש דרישה להספק גבוהה הוא קורס ומתבצע הריסטרט , בדוק כי יש לך ספק כח אמיתי , יש לדעתי בפורום רשימה שכזו מומלצת.

ב. המאוורר וצלעות הקירור של המעבד מלאות באבק וגם כאן כאשר הוא מתמם הוא מבצע ריסטרט ע"מ להגן על עצמו.

שני המקרים שכאן לא בריאים כלל וכלל למחשב ועלולים לגרום לנזק בלתי הפיך למעבד או לכרטיס המסך או למחשב כולו ולכן הטיפול צריך להיות מידי.

פעולת הניקוי יכולה להתבצע עצמית רק בזהירות , בלי חומרים רטובים , עם צמר גפן יבש וגם התקנת התקנת ספק הכוח החדש , גם כאן בזהירות כי בחשמל עסקינן ולא צריך ללכת למעבדה כזו או אחרת אלה אם מדובר במחשב חדש.

עדכן בתוצאות.

פורסם

rou2 תשנה את הכותרת לכותרת אינפורמטיבית כגון:

המחשב עושה ריסט בכל הפעלת משחק תלת מימדי עם כרטיס 7600GT

כדי לשנות את הכותרת יש ללחוץ על כפתור עריכה בתגובה הראשונה שלך ולשנות את הכותרת

פורסם

האמת שיש לי 5500 אבל הוא נתקע לי כי הוא לא מוגדר על PLUG AND PLAY, תשנה את זה וכנראה אז זה יהיה בסדר...

שוב אני מזכיר לך שהכרטיס שלי נמוך משלך בכמה עשרות רמות

פורסם

אולי זה מתחמם יותר מידי, ככה תבדוק:

יש אפשרות לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך דרך הדרייברים של nvidia

את הטמפ של המעבד אפשר לראות דרך speedfan אשר ניתן להוריד מהאתר.

אפשרות שנייה זה לעבוד עם everest.

לאחר שתהיה לך אפשרות לעקוב אחרי הטמפרטורה הגיע הזמן להפעיל עומס מטורף על המחשב:

תוכנת rthdribl תיצור עומס על הכרטיס מסך

תוכנת prime95 תפעיל עומס על המעבד

הכל נגיש מדור ההורדות של האתר.

תפעיל את התוכנות ואחרי חצי שעה תראה את הטמפרטורה ותדווח פה.

פורסם
  • מחבר

500W של TZAG? נשמע ג'נרי..כמה עלה לך?

בכל מקרה,החלפת לספק כוח רציני יותר? או גם משהו עלום שם?

האמת אחרי שכתבתי את ההודעה הלכתי קצת לפורום ספקים ומארזים וקראתי על ספקים ג'נרים ..יכול להיות שזה מה שיש לי כי שאני מעמיס על המחשב עם תוכנות כמו 3DMAX או פוטושופ ועוד כמה כבדות שפתוחות ברקע הוא עובד די בסדר..ברגע שהתלת נכנס לפעולה הוא נותן כוח לדקה ונכבה..

הספק השני שהבאתי גם שאני חושב עכשיו גם נראה לי ג'נארי למרות שהיו שלטים בחנות שזה 350 אמיתי!! [אייבורי] ואז הבאתי משם את הEZCOOL [היה לי שם זיכוי] הזה..

נראה לי שאני אזמין את הFPS350W GLN ואז אבדוק שוב..

מה אומרים?

פורסם

אני לא בטוח שזו אכן הבעיה,אבל בכל מקרה גם אם זו לא הבעיה מומלץ לקחת משהו נורמאלי כמו ה-350GLN.

פורסם

עדין נשמע לי כמו בעיית חימום קלאסית

פורסם

חימום מוביל אותך בד"כ ל Reset ואו לארכיפקטים

פורסם

עם איזה דרייבר אתה עובד?

כי יש באג בדרייברים האחרונים שמעלים את תדר הזיכרון.

פורסם
  • מחבר

חימום מוביל אותך בד"כ ל Reset ואו לארכיפקטים

אין ארטפקטים בכלל ..וגם זאת לא נראת לי כמו בעיה של קירור...

למרות שראיתי שבמאמץ הכרטיס מגיע ל72 מעלות זאת לא סיבה לכיבוי

קראתי שלמישהו הייתה את אוה בעיה והוא החליף ספק וזה עדיין נכבה ורק לאחר שהחליף את הכרטיס זה הסתדר...

אז הלכתי ודאגתי שיחליפו לי את הכרטיס..[אגב ידעתי שטכנאים שם יגידו לי שאין להם במלאי את הכרטיס והם לא יכולים להחליף לי..אז נכנסתי קודם לחנות ושאלתי את המוכר אם יש לו בסביבות ה5 כרטיסים של 7600GT לספק לי והוא בדק ואמר שיש...ובאמת שחזרתי למעבדה הטכנאים אמרו לי שאין במלאי ורק עוד שבועיים לחזור ובקיצור בסוף החלפתי הכרטיס שם]

וזה לא עזר כי היו גם שם כיבויים אז אחד מהם אמר שזה אולי הביוס לא מעודכן...אבל לא נשמע סביר...

עריכה: והדרייבר זה 93.71

פורסם

72 מעלות זה לא מספיק לכיבוי.

איזה בלגאן, איך שאני שונא כשהמחשבים עושים בעיות כאלה.

1. הכיבויים זה פשוט ריסט או שיש לך מסך כחול ל2 שניות קודם?

2. אם לא ניסית עדיין, תבדוק את כל החיבורים (תנתק ותחבר את כולם)

איך בדקת את הטמפרטורה?

פורסם

אני חושב שכדאי לך לבדוק את תדר הזיכרון של הכרטיס.

תוריד COOLBITS ותבדוק על איזה תדר עומד הזיכרון. חשוב לעשות זאת מהדרייבר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים