פורסם 2007 בינואר 719 שנים אני בעד זה שימכרו את זה בסופרים וכדי לקנות את זה יהיה צריך להציג אישור מקופת חולים שהבדיקה הראתה שהבנאדם לא רגישככה אני לא יצטרך להידפק בגלל אחריםהנה למשל לי יש חוסר באנזים g6pd, אם אני יאכל למשל פול מבושל זה יכול להרוג אותי בגלל יבוש דםאז מה? לא שמים פול על המדפים? כן שמים! ויש שם אזהרה מאחורה שאומרת שצריך לבדוק לפני השימושאז למה פול שיכול להרוג שמים על המדף ומשהו שרק עושה כאב בבטן וסחרחורות לא שמים?
פורסם 2007 בינואר 719 שנים מחבר נראה לי שבגלל שפשוט הרבה אנשים לא מכירים את החומר הזה בכלל...או שבאמת יש כאן אינטרסט של חברות ומסעדות..כי תכלס כל אחד יכול להכין בבית מנה טעימה רצח כמו במסעדות,כל הסוד הוא רכיב הקסם הזה
פורסם 2007 בינואר 719 שנים מנה חמה בקלקר זה הכי מגעיל שיש. אבל ממש :-Xלמה? מה זה משנה אם זה בפלסטיק (מנה חמה של אסם) או בקלקר (מג'יק)?הנה למשל לי יש חוסר באנזים g6pd, אם אני יאכל למשל פול מבושל זה יכול להרוג אותי בגלל יבוש דםאז מה? לא שמים פול על המדפים? כן שמים! ויש שם אזהרה מאחורה שאומרת שצריך לבדוק לפני השימושכורדי?גם אני כורדי גאה עם G6PD.ד"א, חוסר באנזים G6PD נפוץ בד"כ בכורדים ובחלק מהעיראקים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.