edeNF פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 תמיד אחרי שאני אוכל אוכל סיני יש לי קלקול קיבה ותמיד אני שוכח את זה :-X קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 אני בעד זה שימכרו את זה בסופרים וכדי לקנות את זה יהיה צריך להציג אישור מקופת חולים שהבדיקה הראתה שהבנאדם לא רגישככה אני לא יצטרך להידפק בגלל אחריםהנה למשל לי יש חוסר באנזים g6pd, אם אני יאכל למשל פול מבושל זה יכול להרוג אותי בגלל יבוש דםאז מה? לא שמים פול על המדפים? כן שמים! ויש שם אזהרה מאחורה שאומרת שצריך לבדוק לפני השימושאז למה פול שיכול להרוג שמים על המדף ומשהו שרק עושה כאב בבטן וסחרחורות לא שמים? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WHITE_ZOMBIE4 פורסם 2007 בינואר 7 מחבר Share פורסם 2007 בינואר 7 נראה לי שבגלל שפשוט הרבה אנשים לא מכירים את החומר הזה בכלל...או שבאמת יש כאן אינטרסט של חברות ומסעדות..כי תכלס כל אחד יכול להכין בבית מנה טעימה רצח כמו במסעדות,כל הסוד הוא רכיב הקסם הזה קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
moonjib פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 מנה חמה בקלקר זה הכי מגעיל שיש. אבל ממש :-Xלמה? מה זה משנה אם זה בפלסטיק (מנה חמה של אסם) או בקלקר (מג'יק)?הנה למשל לי יש חוסר באנזים g6pd, אם אני יאכל למשל פול מבושל זה יכול להרוג אותי בגלל יבוש דםאז מה? לא שמים פול על המדפים? כן שמים! ויש שם אזהרה מאחורה שאומרת שצריך לבדוק לפני השימושכורדי?גם אני כורדי גאה עם G6PD.ד"א, חוסר באנזים G6PD נפוץ בד"כ בכורדים ובחלק מהעיראקים. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 מרוקאי-עיראקי קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.