עבור לתוכן

מישהו יודע מה קרה למנה חמה עם רביולי? (שאלה רצינית פרטים בפנים חח)

Featured Replies

פורסם

תמיד אחרי שאני אוכל אוכל סיני יש לי קלקול קיבה ותמיד אני שוכח את זה :-X

  • תגובות 79
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני בעד זה שימכרו את זה בסופרים וכדי לקנות את זה יהיה צריך להציג אישור מקופת חולים שהבדיקה הראתה שהבנאדם לא רגיש

ככה אני לא יצטרך להידפק בגלל אחרים

הנה למשל לי יש חוסר באנזים g6pd, אם אני יאכל למשל פול מבושל זה יכול להרוג אותי בגלל יבוש דם

אז מה? לא שמים פול על המדפים? כן שמים! ויש שם אזהרה מאחורה שאומרת שצריך לבדוק לפני השימוש

אז למה פול שיכול להרוג שמים על המדף ומשהו שרק עושה כאב בבטן וסחרחורות לא שמים?

פורסם
  • מחבר

נראה לי שבגלל שפשוט הרבה אנשים לא מכירים את החומר הזה בכלל...או שבאמת יש כאן אינטרסט של חברות ומסעדות..כי תכלס כל אחד יכול להכין בבית מנה טעימה רצח כמו במסעדות,כל הסוד הוא רכיב הקסם הזה :P

פורסם

מנה חמה בקלקר זה הכי מגעיל שיש. אבל ממש :-X

למה? מה זה משנה אם זה בפלסטיק (מנה חמה של אסם) או בקלקר (מג'יק)?

הנה למשל לי יש חוסר באנזים g6pd, אם אני יאכל למשל פול מבושל זה יכול להרוג אותי בגלל יבוש דם

אז מה? לא שמים פול על המדפים? כן שמים! ויש שם אזהרה מאחורה שאומרת שצריך לבדוק לפני השימוש

כורדי?

גם אני כורדי גאה עם G6PD.

ד"א, חוסר באנזים G6PD נפוץ בד"כ בכורדים ובחלק מהעיראקים.

פורסם

מרוקאי-עיראקי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים