ofsher פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 אני לא חושב שכל מה שכתוב שם נאמר פה... כתובים שם הרבה דברים מעניינים נוספים, כמו הדוגמה עם העגבנייהאו חוסר יכולתו של החומר לעבור למוח,נכתב שם על כך שגלוטמט היא ח.אמינית בלתי הכרחית - כזאת שהגוף יכול ליצור לבדועוד ועוד ועוד...אבל בגדול, כשמביאים רפרנס - זה די מובן שהוא יכלול גם את מה שאמרת כבר - וזאת כדי לחזק את הטיעון שלך... קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Merrymoon פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 ועדיין אף אחד לא אמר לי איפה אני משיג את המונוסודיום גלוטמטבכל האוכל "אינסטנט" - מרקים בכוס/שקית למיניהם. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
rk666 פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 פשוט תפזר אבקת מנה חמה... יש שם מספיק קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
BoA פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 כל הנתרן הזה שבמרק נמס וכנראה גם במנה חמה נכנס לכם לדם חזק.לפני כשנה, כשהייתי בדיאטה, הייתי צורך מידי-פעם איזה כוס מרק.אחרי הדיאטה עשיתי בדיקות דם. רמות הכולסטרול והטריגליצריד ירדו אבל הנתרן בדם עלה לרמות אדירות.אני בטוח שלמרק נמס הזה היה קשר אדיר לזה, כי בתקופה הזאת אכלתי הכי בריא שאפשר. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 יא גנובים מה אני יתחיל עכשיו לחפש באבקה של המנות חמות? עוד יחשבו שאני נרקומן שמסניף מנה חמהיאמיבמקרה היה מבצע אתמול אז קניתי 3 רביולי שלא נגעתי במרק אינסטנט כזה כבר איזה 3 שנים לפחותאיזה טעים!!ונחשו מה יש שם? מונוסודיום גלוטמט קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gimel פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 זבל שיותר מהיר ממקדונלדס.אני דווקא אוהב נודלס, במיוחד מג'יק.מנה חמה בקלקר זה הכי מגעיל שיש. אבל ממש :-X קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
kfirlion פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 מנה חמה בקלקר זה הכי מגעיל שיש. אבל ממש :-X :lol: מנה חמה בקלקר, מנה חמה בקרטון!!! קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Krazy-Hawk פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 הכי חשוב בתזונה זה לגוון... פעם עוף, פעם דגי מים עמוקים, אפשר לפעמים גם בשר בקר... קצת ירקות ופירות, ומאוד חשוב לצרוך שמנים - שמן זית, שמן פשתן, אומגה 3 כמובן ולהמנע מכל מזון שגורם לכם אישית לבעיה.. צריך לזכור שכל אחד שונה ומה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר.. לא לכל אחד מומלץ לאכול הרבה ירקות למשל... מאוד חשוב גם לא לאכול ולשתות דברים קרים - זה לא בריא... חלב גם לא נחשב למוצר בריא במיוחד ולגבי דגנים, אז כמובן שדגנים מלאים הם המומלצים (לחם מחיטה מלאה, קינואה, שיבולת שועל, בורגול) ולגבי המונוסודיום גלוטמט - יש אנשים שזה עושה להם לא טוב ויש אנשים שלא יכולים בלי... זה משתנה מאדם לאדם... מה שכן לא מומלץ להגזים בזה או בכל דבר אחר בתזונה... והנה אני חורג מההבטחה שלי ל - Hawk לא להמליץ אז אתה רואה... אני לא ממליץ על מזון "מעובד" מקווה שעכשיו הכל רגוע סוף סוף תגובה כמו שצריך. פשוט חשוב שתבין ממהודעות הקודמות שלך שמי שקורא אותם מסיק מהם שאפשר לחיות על מזון מעובד והכל יהיה בסדר. הכי טוב כמו שאמרת לאכול בכל ארוחה עיקרית בשמך היום, דגנים מלאים, חלבונים מלאים, ושמן איכותי כמו: שמן זית, שקדים, אגוזי מלך, אבוקדו, טחינה וכו'. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WHITE_ZOMBIE4 פורסם 2007 בינואר 7 מחבר Share פורסם 2007 בינואר 7 יא גנובים מה אני יתחיל עכשיו לחפש באבקה של המנות חמות? עוד יחשבו שאני נרקומן שמסניף מנה חמהיאמיבמקרה היה מבצע אתמול אז קניתי 3 רביולי שלא נגעתי במרק אינסטנט כזה כבר איזה 3 שנים לפחותאיזה טעים!!ונחשו מה יש שם? מונוסודיום גלוטמטבע כבר נראה לי עדיף שאמא תכין לבד רביולי בלי כל הזבל שהם מוסיפים...גם בריביולי הזה של תנובה שמוכרים במקררים של החלביש מונוסודיום גלוטומט? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 אני מעדיף לירות לעצמי בראש ולא לאכול רביולי שאמא שלי תנסה להכין למרות שהיא בחיים לא תכין כזה דבר כי היא ואבא קוראים לזה "אוכל מיוחד" קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WHITE_ZOMBIE4 פורסם 2007 בינואר 7 מחבר Share פורסם 2007 בינואר 7 חח מבין אותך גם אצלי זה לא אוכל של יום יום אבל אמא שלי בטח יודעת לעשות אף פעם לא שאלתי..אני בטוח שמוכן יותר טעים בגלל כל מחזקי הטעם האלה..אבל אני מניח שאם אמא שלי ממש משקיעה יכול להיות שהיא תעשה יותר טעים ממוכן ;D קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 איך אפשר לעשות אוכל יותר טעים בלי umami? קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WHITE_ZOMBIE4 פורסם 2007 בינואר 7 מחבר Share פורסם 2007 בינואר 7 אפשר,עם תיבול נכון זה אולי יכול לצאת אפילו יותר טעים 8) קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fighter פורסם 2007 בינואר 7 Share פורסם 2007 בינואר 7 אבל אתה לא מבין? umami הוא טעם שיותר טעים מכל ארבעת האחריםמה תעשה תזרוק מלא סוכר? עדיין אין אומאמי ככה שזה לא יהיה אותו דבר קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
WHITE_ZOMBIE4 פורסם 2007 בינואר 7 מחבר Share פורסם 2007 בינואר 7 אולי אתה צודק באמת כל הדברים שאני ממש מת עליהם מכילים את החומר מסתבר..אבל אם ככה אז איך זה שלא מוכרים אותו ב'פומבי' כמו שמוכרים מלח סוכר פלפל וכו'? בטח זה בלאגן להשיג את זה...ובטוח שזה לא הכי בריא בעולם כי אז זה יהיה too good to be true לא הגיוני שכזה דבר טעים לא יזיק בצורה מסויימת חח אחרת כולם כבר היו שמים את זה בכל אוכל.. קישור לתוכן שתף באתרים אחרים More sharing options...
Recommended Posts
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.