עבור לתוכן

מישהו יודע מה קרה למנה חמה עם רביולי? (שאלה רצינית פרטים בפנים חח)

Featured Replies

פורסם

אני לא חושב שכל מה שכתוב שם נאמר פה... כתובים שם הרבה דברים מעניינים נוספים, כמו הדוגמה עם העגבנייה

או חוסר יכולתו של החומר לעבור למוח,

נכתב שם על כך שגלוטמט היא ח.אמינית בלתי הכרחית - כזאת שהגוף יכול ליצור לבד

ועוד ועוד ועוד...

אבל בגדול, כשמביאים רפרנס - זה די מובן שהוא יכלול גם את מה שאמרת כבר - וזאת כדי לחזק את הטיעון שלך...

  • תגובות 79
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

ועדיין אף אחד לא אמר לי איפה אני משיג את המונוסודיום גלוטמט

בכל האוכל "אינסטנט" - מרקים בכוס/שקית למיניהם.

פורסם

פשוט תפזר אבקת מנה חמה... יש שם מספיק :D

פורסם

כל הנתרן הזה שבמרק נמס וכנראה גם במנה חמה נכנס לכם לדם חזק.

לפני כשנה, כשהייתי בדיאטה, הייתי צורך מידי-פעם איזה כוס מרק.

אחרי הדיאטה עשיתי בדיקות דם. רמות הכולסטרול והטריגליצריד ירדו אבל הנתרן בדם עלה לרמות אדירות.

אני בטוח שלמרק נמס הזה היה קשר אדיר לזה, כי בתקופה הזאת אכלתי הכי בריא שאפשר.

פורסם

יא גנובים מה אני יתחיל עכשיו לחפש באבקה של המנות חמות? עוד יחשבו שאני נרקומן שמסניף מנה חמה

יאמי

במקרה היה מבצע אתמול אז קניתי 3 רביולי שלא נגעתי במרק אינסטנט כזה כבר איזה 3 שנים לפחות

איזה טעים!!

ונחשו מה יש שם? מונוסודיום גלוטמט

פורסם

זבל שיותר מהיר ממקדונלדס.

אני דווקא אוהב נודלס, במיוחד מג'יק.

מנה חמה בקלקר זה הכי מגעיל שיש. אבל ממש :-X

פורסם

מנה חמה בקלקר זה הכי מגעיל שיש. אבל ממש :-X

:lol: :lol: מנה חמה בקלקר, מנה חמה בקרטון!!!

פורסם

הכי חשוב בתזונה זה לגוון... פעם עוף, פעם דגי מים עמוקים, אפשר לפעמים גם בשר בקר...

קצת ירקות ופירות, ומאוד חשוב לצרוך שמנים - שמן זית, שמן פשתן, אומגה 3 כמובן

ולהמנע מכל מזון שגורם לכם אישית לבעיה.. צריך לזכור שכל אחד שונה ומה שמתאים לאחד לא בהכרח מתאים לאחר..

לא לכל אחד מומלץ לאכול הרבה ירקות למשל...

מאוד חשוב גם לא לאכול ולשתות דברים קרים - זה לא בריא...

חלב גם לא נחשב למוצר בריא במיוחד

ולגבי דגנים, אז כמובן שדגנים מלאים הם המומלצים (לחם מחיטה מלאה, קינואה, שיבולת שועל, בורגול)

ולגבי המונוסודיום גלוטמט - יש אנשים שזה עושה להם לא טוב ויש אנשים שלא יכולים בלי... זה משתנה מאדם לאדם... מה שכן לא מומלץ להגזים בזה או בכל דבר אחר בתזונה...

והנה אני חורג מההבטחה שלי ל - Hawk לא להמליץ :smile1:

אז אתה רואה... אני לא ממליץ על מזון "מעובד"

מקווה שעכשיו הכל רגוע :xyxthumbs:

סוף סוף תגובה כמו שצריך. :)

פשוט חשוב שתבין ממהודעות הקודמות שלך שמי שקורא אותם מסיק מהם שאפשר לחיות על מזון מעובד והכל יהיה בסדר.

הכי טוב כמו שאמרת לאכול בכל ארוחה עיקרית בשמך היום, דגנים מלאים, חלבונים מלאים, ושמן איכותי כמו: שמן זית, שקדים, אגוזי מלך, אבוקדו, טחינה וכו'.

פורסם
  • מחבר

יא גנובים מה אני יתחיל עכשיו לחפש באבקה של המנות חמות? עוד יחשבו שאני נרקומן שמסניף מנה חמה

יאמי

במקרה היה מבצע אתמול אז קניתי 3 רביולי שלא נגעתי במרק אינסטנט כזה כבר איזה 3 שנים לפחות

איזה טעים!!

ונחשו מה יש שם? מונוסודיום גלוטמט

בע כבר נראה לי עדיף שאמא תכין לבד רביולי בלי כל הזבל שהם מוסיפים...גם בריביולי הזה של תנובה שמוכרים במקררים של החלביש מונוסודיום גלוטומט?

פורסם

אני מעדיף לירות לעצמי בראש ולא לאכול רביולי שאמא שלי תנסה להכין למרות שהיא בחיים לא תכין כזה דבר כי היא ואבא קוראים לזה "אוכל מיוחד"

פורסם
  • מחבר

חח מבין אותך גם אצלי זה לא אוכל של יום יום אבל אמא שלי בטח יודעת לעשות אף פעם לא שאלתי..אני בטוח שמוכן יותר טעים בגלל כל מחזקי הטעם האלה..אבל אני מניח שאם אמא שלי ממש משקיעה יכול להיות שהיא תעשה יותר טעים ממוכן ;D

פורסם

איך אפשר לעשות אוכל יותר טעים בלי umami?

פורסם
  • מחבר

אפשר,עם תיבול נכון זה אולי יכול לצאת אפילו יותר טעים 8)

פורסם

אבל אתה לא מבין? umami הוא טעם שיותר טעים מכל ארבעת האחרים

מה תעשה תזרוק מלא סוכר? עדיין אין אומאמי ככה שזה לא יהיה אותו דבר

פורסם
  • מחבר

אולי אתה צודק באמת כל הדברים שאני ממש מת עליהם מכילים את החומר מסתבר..אבל אם ככה אז איך זה שלא מוכרים אותו ב'פומבי' כמו שמוכרים מלח סוכר פלפל וכו'? בטח זה בלאגן להשיג את זה...ובטוח שזה לא הכי בריא בעולם כי אז זה יהיה too good to be true לא הגיוני שכזה דבר טעים לא יזיק בצורה מסויימת חח אחרת כולם כבר היו שמים את זה בכל אוכל..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים