פורסם 2007 בינואר 518 שנים כשהייתי קטן הייתי חולה על המנה חמה עם ריביולי זה היה שיא הטעים,אני זוכר שהיא הייתה בקופסא כחולה....עכשיו לא מזמן חשבתי אולי לבדוק אם עדיין יש אותה ואני לא מוצצא (יש עדיין את הספגטי בולונז הקלאסי וכל הפירה והפסטה ברוב פיצה הישן והמגעיל חח) אבל את הריביולי אני לא מוצאא אוףף מישהו יודע אם מוכרים אותה עדיין? ואגב המקרוני עם גבינה שולט
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר חח אני אוכל דווקא בריא כל הזמן אבל מה בא לי לפעמים לאכול קצת ג'אנק טהור ....חוץ מזה שזה לא כזה גרוע בוא נגיד שזה עדיף על צ'יפס וכאלה....(מה שהרבה שאומרים שמנה חמה זה זבל אוכלים)
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מממממ יאם יאם.... מונוסודיום גלומנט עם קצת איטריות.... אני לא בטוח שזה איטריות!!!
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר יש מנות חמות שרשום עליהן "מכיל חומרים טבעיים בלבד" חח אסור להם לשקר לא? לא על כולם רשום אבל על חלק...
פורסם 2007 בינואר 518 שנים גלוטמט זאת חומצה אמינית מונוסודיום גלוטמט זה מלח שמכיל גלוטמט אין בזה שום דבר לא בריא... ברור שאם אוכלים יותר מדי זה לא בריא אבל כמו בכל דבר... בגדול, רצוי שתאכל חומצות אמיניות...
פורסם 2007 בינואר 618 שנים וואו אז זה ג'אנק וזה לא בריא אפשר לחשובממילא כולם מתים בסוף גם אם הם לא יגעו בשום דבר מזיק כל החיים שלהםכנראה שלא היתה פופולאריות לרביוליאני גם אהבתי מאוד את הטעם הזההיום יש כמה שהמתכונים שלהם השתנו והם לא משהו, הכי טעימים שנשארו זה הקוסקוס עם ירקות והפירה, הפסטות עם הרוטב פיצה או בולונז כבר לא טעימים יותר
פורסם 2007 בינואר 618 שנים גלוטמט זאת חומצה אמינית מונוסודיום גלוטמט זה מלח שמכיל גלוטמט אין בזה שום דבר לא בריא... ברור שאם אוכלים יותר מדי זה לא בריא אבל כמו בכל דבר... בגדול, רצוי שתאכל חומצות אמיניות... אתה טוען שמנה חמה לא מזיק לבריאות? תסביר לי בדיוק....מה בריא באבקה ופאסטה שמחזיק מעמד 3 שנים ואתה מבשל את זה עם מים חמים
פורסם 2007 בינואר 618 שנים לצורך העניין גם קופסת שימורים של טונה מחזיקה 3 שנים ואתה אפילו לא צריך לבשל אותה. אתה טוען שזה לא בריא?בקיצור, אין שום היגיון בהודעה שלך, סתם קישקוש.
פורסם 2007 בינואר 618 שנים בריא או לאזה טעים כמו לא יודע מהמישהו יודע איך לעזאזל הם גורמים למנה חמה להיות כל כך טעימה בכל טעם שתבחרו? ולמה לאוכל הביתי של אמא אין טעם מיוחד וממכר כמו של המנה חמה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.