עבור לתוכן

CD-DVD Speed המון שגיאות

Featured Replies

פורסם

יש לי דיסק עם משהו חשוב בפנים אז השתמשתי בתוכנה הזאת בשביל לגלות את איכות הצריבה וגיליתי שיש מלא טעויות והניקוד שאני מקבל הוא 0 ..

עכשיו אם אני מעתיק את כל הקבצים מהדיסק "הפגום" למחשב ואז צורב דיסק חדש עדיין יהיו לי אותם שגיאות או שזה כאילו יתקן הכל וכל מה שהיה בדיסק יהיה כמו חדש אחרי הצריבה בדיסק אחר ?

פורסם

תראה אין ניסים.אם הטעויות הללו אכן קיימות אז המחשב לא יכול לדעת מה היה צרוב באותו מקום.אבל אל יאוש.באיזה צורב עשיתה את הסריקה?אולי חלק מהכוננים יצליחו לקרוא בכל זאת.

פורסם
  • מחבר

הסריקה נעשתה ע"י NEC 3550 אבל כנראה קצת לא הבנת את הבעיה .. על הדיסק יש לי קבצי וידיו שאני כן יכול לראות כאילו אין לי בעיה לעתיק את זה למחשב גם.

אם לא היתי משתמש בתכנה לא היתי חושד אפילו שמשהו לא בסדר עם הדיסק.

השאלה היא אם אני מעתיק את כל הקבצים למחשב ואחרי זה צורב שוב על דיסק איכותי חדש אז לאחר שאני יעשה את הבדיקה עם התוכנה זה עדיין ימצא לי את אותם השגיאות שמצא בדיסק הקודם ?

פורסם

אם הקבצים מתנגנים טוב, אז בהחלט, אתה יכול שוב לצרוב אותם (הפעם על מדיות יותר איכותיות) ללא השפעת התוצאה הקודמת שהייתה לך.

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני יעשה אז ..

תודה .

פורסם

אם הקבצים מתנגנים טוב, אז בהחלט, אתה יכול שוב לצרוב אותם (הפעם על מדיות יותר איכותיות) ללא השפעת התוצאה הקודמת שהייתה לך.

אם זה ככה, אז אני תוהה מה משנה בעצם איכות הצריבה?

אם יש לי דיסק שהציון שלו הוא 80 (או אפילו 70) אבל הוא נקרא יופי בכל כונן שניסיתי (וגם ב DVD קורא DIVX בסלון) ואין בעיה להעתיק את כולו למחשב.. אז מה משנה איכות הצריבה..?

זה מראה רק על עמידות לאורך זמן..? (אם בכלל)

פורסם

היו הרבה מקרים שאנשים צרבו מידע חשוב על דיסק דרע'ק חשבו שהכל בסדר, מחקו מהדיסק הקשיח שלהם ולאחר מכן התברר להם שאפילו להעתיק את הקבצים מהדיסק הם לא יכולים.

איכות צריבה משנה לאילו שהמידע שמגובה על הדיסקים שלהם יישמר לאורך זמן ושיהיה אפשר לקרוא אותו.

לא לאלו שסתם צורבים איזה סרט שבכלל לא יראו אותו עוד פעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים