פורסם 2007 בינואר 518 שנים תגידו אתם טמבלי_ ?אתם רוצים שהוא יגיד במעבדה "ראיתי שבבנצמרק זה נמוך " ?הם יצחקו עליו ..שוק המחשבים זה שוק בשר יזרקו אותו מכל המדרגות ..אפילו במעבדה קטנה זה לא היה מתקבל בברכה ...
פורסם 2007 בינואר 518 שנים די לבלבל את השכלאני בעצמי נצלתי אחריות לא צחקו עליי ולא בטיח, בדקו את ההארד דיסק ואח"כ הביאו לי הארד דיסק חדש כמו ילדים טובים.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר אז אם יש בעיה בלוח אם בשביל זה יש אחריות, אם הלוח פגום או ההארד דיסק אתה לא תוכל לעשות כלום.ובכל מקרה אני חושב שהם אמורים לטפל בדברים במסגרת האחריות.אתה מרגיש שהארד דיסק איטי או שקבעת את זה לפי הבנצ'מרק?אני לא יכול לשמוע שיר בלי שיהיה בו תקיעותועשיתי בדיקה של בנצ'מרקלמה אתה חושב שבכלל הגעתי לבדיקה בנצ'מרק, כי מחשב חדש כמעט בלי כלוםואני לא יכול אפילו לשמוע שיר בלי תקיעות, אל תגיד לי שזה לא זה.כי כל שאר הדברי פועלים פיקס(וברור שזה לא רק זה)נ.בלא אמרתי שיש בעיה בלוח אני אמרתי שאתה ישר מסיק שההרד דיסק דפוק...ואני לא מבין למה...
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מקווה שקנית את המחשב בחנות קטנה ולא במעבדת שוק בשר כמו שיש ב ZAP ...הרבה אוכלים אותה מחיר נמוך וסיוט שלא נגמר .
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר אוקי פתרתי את הבעיה.פשוט שיניתי את המיקום של הכבל SATAמ SATA2 ל SATA1 פשוט אהה?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים חשבתי אולי שמשהו בחריץ ההרחבה או בבקר SATA דפוק ?יש לוחות עם 6 חריצי הרחבה אז החלפת לתקין וזה עובד ...זה לא IDE שיש 133 HDD ו 33 CD .אתה לא אמור לקבל את הבעיה הזאת
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר חשבתי אולי שמשהו בחריץ ההרחבה או בבקר SATA דפוק ?יש לוחות עם 6 חריצי הרחבה אז החלפת לתקין וזה עובד ...זה לא IDE שיש 133 HDD ו 33 CD .אתה לא אמור לקבל את הבעיה הזאת אמרתי שכבר סידרתי את הבעיה
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר סתם שאלה איך אתה מציע שאני יסדר את זה?עם מלחם? יכול להיות שהבעיה סתם פשוטהוזה הקטע שלא שמתי את זה ב SATA1או שבאמת משהו יותר מזהבכל מקרה זה עובד עכשיו ואין שום צורך לשחק עם זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.