פורסם 2007 בינואר 518 שנים התחדשתי לי במחשב חדש וכ.המסך שלי הוא GF 7900GS הורדתי את הדרייבר מהאתר של Nvidia ושאני פותח את ההתקנה הוא רושם לי את הודעת השגיאה הבאה: מה אפשר לעשות בנידון?
פורסם 2007 בינואר 518 שנים הוא אומר שהדרייברים לא מוצאים שום קובץ שיכול להתאים לכרטיס נסך שלך, משהו מוזר לי פיכול להיות שאני טועה אבל לדעתי יש לך אולי כרטיס מסך אונבורד על הלוח, ולדעתי הוא מאופשר במקום הכרטיס מסך החדש שלך..נ.ב אני לא יודע בדיוק איך לבדוק אם הכרטיס מסך שלך הוא זה שעובד כרגע או זה שעל האונבורד, אבל בודקים זאת בביוס לפי מה שאני יודע..
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר לא אחי אין לי.יש לי לוח אם של אינטל 965LT אם אתה מעוניין..יש בו כרטיס רשת וכרטיס קול אבל לא כרטיס מסךמה שכןהכרטיס מסך הגיע עם דיסק של דרייברים (גם כמובן של NVIDIA) והם כן הצליחו להתעדכן בניגוד אליו.... מוזר לי.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים ממ אוקיי אחי, הורדת דרייבר שמתאים בדיוק למחשב שלך? כלומר גם למערכת שהיא 64 או 32 ביט וכו'? (פשוט אין לי מושג כמה ביט המעבד שלך, וגם לדוד שלי פעם קרה שהוא הוריד דרייבר של 64 ביט על מעבד שהוא 32 וזה לא נתן לו להתקין)ואיזה חברה הכרטיס מסך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.