עבור לתוכן

עזרה עם בחורה SE

Featured Replies

פורסם
:goodposting:
  • תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יצאת כבר מהקלבוש?

פורסם

שדיים יש מלא, אבל בחורות חכמות ועם אופי לא בשפע.

אחוז האיכותיות בין כל הבנות הוא לא כזה גבוה, כי התרבות והאמריקזציה פשוט מקלקלת את הרוב. ככה שלמצוא מישהי באמת שווה יחס, ולא זיון,

זה לא קל.

ולChymes, אני מאוד מבין אותך, יש לי גם איזה בחורה שמתעתעת בי ותאמין לי ברגע שתגיד לה בכנות מה שאתה רוצה ותראה איך היא מגיבה אז גם

תבין מה היא רוצה- לנצל אותך להוציא רגשות או משהו אחר. ותאמין לי קח עצה לחיים- בחורה שיודעת מה אתה שווה תדע למצוא אותך ולאהוב אותך, [glow=red,2,300]ומישהי שלא- עדיף לא לבזבז את הזמן איתה.[/glow]

לא מסכים איתך.

יכול להיות שיש בחורה שהיא האמה מושלמת בשבילך, אומנם אם היא לא מכירה אותך בהתחלה?...

גם אהבה מתחילה מכלום, לפני שאתה מכיר את הבת/ן זוג שלך, אתה לא אוהב אותו, וזה די תהליך ( אני חושב... )

פורסם

אתה צודק, למען האמת, סתם לראות מישהי ולהתאהב בא זה לא אפשרי, כי אז אתה לא אוהב אותה, אתה נדלק עליה ובא לך על הישבנון שלה, לעומת זאת אחרי שתכיר אותה, אז תוכל לדעת בוודאות אם אתה רוצה איתה מערכת יחסים או סתם להמשיך לפנטז על הישבנון שלה :silly:

פורסם

יצאת כבר מהקלבוש?

מצתרף ;D

בכול מקרה, לא נמאס לך לשאול אותה אם היא רוצה תה?

פעם הבאה פשוט תכין ותביא לה את התה מראש :nixweiss:

נושא טוב לשיחה: העובדה שבצבא המשפט הישן והטוב "מה בחורה כמוך עושה במקום שכזה" לא עובד ;)

פורסם

אז פשוט תהיה הכי ישר וכנה איתה,תשאל אותה אם היא רוצה להיפגש מחוץ לבסיס באיזה סופ"ש,אם היא תתחמק תציע יום אחר ואם גם זה לא יתאים לה אז כנראה היא לא רוצה אותך ותצטרך לוותר עלייה.

בכל זאת מה אתה צריך בחורה ישראלית הרוסיות הכי שוות בארץ.

לא משנה אם היא חמה עליו או שונאת אותו, הוא יקבל "לא".

פורסם

וואלה אני לא יודעת מה איתם, אבל למה שבחור ירצה מישהי שמצצה ל-2 מהקצינים בבסיס שלו? איכככ.

פורסם

כי הוא רוצה שתמצוץ גם לו.

פורסם

איכ אבל לנשק אותה? :-X

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים