עבור לתוכן

עזרה עם בחורה SE

Featured Replies

פורסם

wh1t3 היקר, אפשר לדעת למה בדיוק ל Chymes מגיעה אזהרה בגלל משתמשים שסוטים לנושאים שונים ומשונים? זו לא אשמת פותח הדיון שהדיון אף פעם לא נשאר בנושא המקורי שלו.

אם כבר לתת אזהרה, זה למשתמש הראשון שסוטה מהנושא.

הוא לא אשם ואם תשים לב לא נתתי לו אזהרה, אבל ציינתי במידה ונועלים לך את הדיון מסיבה כלשהי אין צורך לפתוח דיון מחדש

^^^^

10

9

8

.

.

.

לא מספיק לך לאחר שהיית במיוט לחודש, רוצה עכשיו באן?

הורחקת לצמיתות.

זרום יותר, נראה לי שאתה נתקע, כל מילה שהיא אומרת, תקשיב לה.

בעיקרון יש רעיון שאני ממליץ עליו במיוחד:

תחכה בחדר שלה עירום וכשהיא נכנסת תגיד לה שגנבו לך את הבגדים.

הרווחת

עם תגובה כזאת אני בטוח שאתה תגיע רחוק

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ו Chymes- כל עוד אתה בצה"ל אני ממליץ לא לאמץ את שיטת ה "להנתפל עליה בנשיקה".

גם אם אתה בכנסת זה לא כל כך מומלץ... ראה מקרה חיים רמון :smile1:

פורסם

עם אתה נופל על אחת שאוהבת לדבר, הסתדרת.

אהמ... ::)

כל אחד וההגדרה שלו ל"להסתדר" :lol:

אני הייתי אומר, בהתחשב באופי הלא זורם שלך - תדבר על חוסר הזרימה. כלומר - בפעם הבאה כשתזמין אותה לשבת ותדברו, תתחיל "לצחוק" על זה שכל פעם שאתה מצליח לקחת אותה לדבר, אתה לא מצליח למצוא נושאים.. זה גם ייתן לך כיוון לזרום אליו בשיחה (לפחות בהתחלה) וגם יקל על ה"בלאק אאוט" היות ולא יהיה משהו כזה מעיק שלא נאמר...

ובשורה התחתונה - אם זה לא הולך, לא נורא. זה מה שצריך להיות הכי חשוב - לא להתרגש יותר מדי. אם זה לא זורם בשום אופן - היא לא הבחורה שאתה רוצה לזרום איתה.

פורסם

יש שיטה להתמודד עם חוסר זרימה... תכין לך כמה שאלות "פתוחות" כלומר לא שאלות עם תשובה של כן\לא , אפשר אפילו שאלות שובניסטיות או לא קונבנציונאליות על מנת להאיר את השיחה העיקר שזה לא יראה כמו "רעיון עבודה"

ולפי התשובה תיקח נקודות שעניינות אותך לשאלות נוספות על מנת לפתח את השיחה ... ככל שהבחורה תהיה יותר מעוניינת היא תיתן לך תשובות יותר מלאות שמהם תוכל לתרמן קדימה אך אם היא לא תהיה מעוניינת היא בדרך כלל תיתן לך תשובות קצרות, כך שזה גם סוג של אינדיקציה להתענינות שלה

כמו כן עוד טיפ... אל תדבר בצורה מונוטונית , אתה מכיר את זה שאדם אחד מספר את אותה הבדיחה אך הוא ממש מצחיק ואילו האחר בכלל לא ?

זה בגלל שהאדם המצחיק סיפר את הבדיחה הוא ממש "שיחק" אותה והעביר הבעות פנים ורגשות תוך כדי ואילו הלא מצחיק פשוט סיפר אותה כאילו הרגע קרא אותה מהעיתון. אותה הדבר קביל כמעט לכל לדבר שאתה מספר לא משנה אם זה בדיחה או ההלוויה של סבתא שלך

אתה צריך ליצור דרמה ומתח... בנות חולות על החרא הזה

פורסם

תפסיק לנתח אהבה כי זה מזה לא נכון זה משהו שאיאפשר לנתח

זה צריך לבוא בטיבעיות או שזה במתוכנן וגם אז סתם חסר משמעות

פורסם

בחורה מזכירה חברים קודמים? נשמע שהיא רוצה לשחק אותה פגיעה ורגישה ו"עוד לא מוכנה לקשר", אבל מצד שני מאד מוכנה לטחון לך על התה ולנצל אותך בשלל דרכים אחרות.

פורסם
  • מחבר

זה לא מעודד במיוחד. אולי אני צריך לעבור הלאה, אבל בגדוד יש מעט מאוד בחירה. למה לא הגעתי לבסיס גדול...

פורסם

אתה לא רוצה חברה מהגדוד, תאמין לי. יש לה את כל הבסיס לבחור, לפי מה שהבנתי. חוצמזה, בן/ת זוג במקום העבודה/לימודים/צבא זה קקה. זה לשמוע את כל הבסיס מנסה לסכסך אתכם ומדבר עליכם. מה אתה צרייך את זה? חסר בחורות בחוץ? בוא נקל עליך - כל פעם שתנש אותה, זה כאילו ***** לקצין ההוא.

פורסם

תשמעה אם אתה יכול להשיג מידע על מה שהיא אוהבת או לא אז ילך לך יותר קל בין אם תשאל איזה חבר שמכיר אותה או תשאל אותה בפרטי :nixweiss:כן זה קשה להיות ביישן אבל לכול מקרה יש את מה שעושה את שלו

כול בת זה משהו אחר לא כול הבנות אותו דבר בקיצר תעדכן ותנסה למצוא עליה מידע ;)ותיגש מהר לפה

ואחר יתנו לך עצות להמשיך :xyxthumbs:

משהו שיעזור להתגבר על הביישנות זה למשל שירים אחד מהשרים זה COLDPLAY-CLOCKS או קצת לשתות

פורסם
link=topic=230022.msg2019340#msg2019340 date=1168089038]

תפסיק לנתח אהבה כי זה מזה לא נכון זה משהו שאיאפשר לנתח

זה צריך לבוא בטיבעיות או שזה במתוכנן וגם אז סתם חסר משמעות

מי אמר שהוא מחפש אהבה לטווח הרחוק?

אני הבנתי שהוא קודם כל רוצה לז**ן

פורסם
  • מחבר

יש לי בעיה להכיר בחורות באופן כללי. במיוחד בחוץ. לי לפחות קצת יותר קל להכיר במערכת מסודרת. (צבא, עבודה, לימודים)

פורסם

אז פשוט תהיה הכי ישר וכנה איתה,תשאל אותה אם היא רוצה להיפגש מחוץ לבסיס באיזה סופ"ש,אם היא תתחמק תציע יום אחר ואם גם זה לא יתאים לה אז כנראה היא לא רוצה אותך ותצטרך לוותר עלייה.

בכל זאת מה אתה צריך בחורה ישראלית הרוסיות הכי שוות בארץ.

פורסם

ללא ספק, יש מלא רוסיות כוסיות!!!

אבל בכל מינה יש אתהכוסיות שלה, ודווקא גם ישראל ידועה שיש לה בחורות יפות

פורסם

לאו דווקא בחורות יפות - יותר בחורות עם שדיים גדולים :hat:

"לבחורות בישראל יש את השדיים הכי גדולים שאי פעם ראיתי - זה בגלל השמש והחומוס" - ג'ובני רוסו ברגע של הארה רוחנית.

גם קאלה(שוער מכבי ת"א) אמר שבישראל יש מלא בחורות עם אחלה שדיים :smile1:

פורסם

שדיים יש מלא, אבל בחורות חכמות ועם אופי לא בשפע.

אחוז האיכותיות בין כל הבנות הוא לא כזה גבוה, כי התרבות והאמריקזציה פשוט מקלקלת את הרוב. ככה שלמצוא מישהי באמת שווה יחס, ולא זיון,

זה לא קל.

ולChymes, אני מאוד מבין אותך, יש לי גם איזה בחורה שמתעתעת בי ותאמין לי ברגע שתגיד לה בכנות מה שאתה רוצה ותראה איך היא מגיבה אז גם

תבין מה היא רוצה- לנצל אותך להוציא רגשות או משהו אחר. ותאמין לי קח עצה לחיים- בחורה שיודעת מה אתה שווה תדע למצוא אותך ולאהוב אותך, ומישהי שלא- עדיף לא לבזבז את הזמן איתה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים