עבור לתוכן

עזרה עם בחורה SE

Featured Replies

פורסם

זהרעיון טוב להתחיל עם רוסיה ולהתנסות...

זה לא סוד שרוסים מתחברים טוב יותר עם עצמם, לא פעם ולא פעמיים אני רוסי רוסי שנראה כמו התחת שלי, מחרמן איזה רוסיה כוסית ( בלי שום קשר לאיך שאתה נראה ), סביר להניח שתנחל יותר הצלחה עם רוסיה, אחרי שתתנסה, אולי יהיה לך יותר בטחון ונסיון ותתחיל עם מי שאתה רוצה

אבל עדין, אל תרד מזאת מהצבא, גם ככה לא נשאר לך הרבה זמן, ואולי הבעיה שלך שאתה לא מתקדם לשום מקום עם השיחה, אם היא לא זורמת אז תגרור אותה ( את השיחה ) לפאן המיני, ולא סתם תדבר, אולי היא משתעממת מהדיבורים ורוצה קצת "אקשן" :xyxthumbs:

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה שהיא הזכירה חברים לשעבר שלה אומר שהיא סתם משחקת אותה קשה להשגה...

נסה לנשק אותה מתישהו שתהיו לבד ותראה איך היא תגיב,במקרה הכי גרוע היא תלך.

פורסם

איזה המלצות אללה ייסטר ...

בכל מקרה לך עם התחושות שלך, אל תפחד, מקסימום זה לא יהיה זה.

אומנם אני רואה את ההיגיון העקרוני בהצעה שתנסה להתחבר לבחורה ממוצא רוסי כמוך, אבל מצד שני אתה מגיל 6 כאן!!! זה אמור להיות מספיק זמן בשביל העיף את ההגדרות האלה של "עולה חדש" או כל שם סטיגמטי אחר החוצה מהחלון.

לדעתי כל אחד יכול להתאים לכל אחת, הכל תלוי ברצונות של שני הצדדים. אני הייתי ממליץ ללכת על שיחה, מה שנקרא, דוגרי! תשאל אותה מה הבעיה? למה היא נסוגה? ותראה מה היא תענה, מקסימום היא תגיד "לא מתאים לי", תוכל לנסות לשכנע ובמקרה שאין סיכוי שהיא תענה תוכל להמשיך הלאה, ולמצוא מישהי אחרת.

אני לחלוטין לא ממליץ לנשק אותה סתם כך, מעבר ללהרחיק אותה עוד יותר אם היא באמת מסתייגת, אז בצבא יש גם עונשים על כאלה דברים אם היא תתלונן, וחבל שתסתבך בגלל עצות לא הגיוניות שנותנים פה.

בסופו של דבר אני בעד "ללבוש את הלב על השרוול", אל תפחד לנסות (ואולי להיפגע כשיגידו לך "לא מתאים"), נכון זה כואב אבל בסופו של דבר לעולם לא יהיו לך ספקות של "אולי אם הייתי מדבר"... בצורה הזאת ניסית ולא הלך. יכאב קצת (אולי), תתאושש ותצא לניסיון הבא, עד שתימצא מישהי שתרגיש כלפיך כמו שאתה מרגיש כלפיה - בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

אל תכנס לשיחות עמוקות יותר לגבי אקסים ..

ברגע שהיא פונה אליך לדבר עליהם , אתה מסומן בתור בחור שהיא פונה אליו כדי "להתפרק" ,

ואתה הולך לטריטוריה אשר מרתיעה כמעט כל גבר זכר על פני כדור הארץ , טריטורית ה"ידיד" :kopfpatsch: .

אז ככה, אם היא יוזמת את השיחה עליהם , אל תתחמק מזה , תמשיך עם זה אבל אתה בעצמך אל תיזום שאלות כמו "מה עם קובי " , "איך את מרגישה " וכו ..

אתה לא יודע לזרום .... אז תלמד איך , תתאמן בשיחות אפילו עם נשים אחרות , פשוט לדבר על מה שיש ,

איך אתה חושב , תלמד להשחיל פה ושם בדיחות ולהיות בחור מבדר ..,

לגביה ספיצפי , חפש נושאים משותפים ( מוזיקה , מקומות ,חוויות וכו .. )

תמשיך לנסות בלי להיות יותר מדי נודניק , תחמיא פה ושם אבל לא בהגזמה ,

תלמד ליצור עניין , אל תהיה כולך סגור .

אין תורה כתובה לאיך להשיג מישהי , כמו כל דבר בחיים זה תהליך , לומדים את זה מניסיון וטעייה .

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

היא לא דיברה על החברים הקודמים, היא הזכירה אותם. את השמות. אחד מהם היה קצין ביחידה, שהיה חבר שלה לתקופה די ארוכה.

פורסם

זה שהיא הזכירה חברים לשעבר שלה אומר שהיא סתם משחקת אותה קשה להשגה...

נסה לנשק אותה מתישהו שתהיו לבד ותראה איך היא תגיב,במקרה הכי גרוע היא תלך.

link=topic=230022.msg2016818#msg2016818 date=1167995898]

שמע ברגע שיחה קופאת מה עושים מלטפים אותה בצוואר ומנשקים אותה מקסימום היא תיברח ותגיד חשבתי שאנחנו ידידים

זהרעיון טוב להתחיל עם רוסיה ולהתנסות...

זה לא סוד שרוסים מתחברים טוב יותר עם עצמם, לא פעם ולא פעמיים אני רוסי רוסי שנראה כמו התחת שלי, מחרמן איזה רוסיה כוסית ( בלי שום קשר לאיך שאתה נראה ), סביר להניח שתנחל יותר הצלחה עם רוסיה, אחרי שתתנסה, אולי יהיה לך יותר בטחון ונסיון ותתחיל עם מי שאתה רוצה

אבל עדין, אל תרד מזאת מהצבא, גם ככה לא נשאר לך הרבה זמן, ואולי הבעיה שלך שאתה לא מתקדם לשום מקום עם השיחה, אם היא לא זורמת אז תגרור אותה ( את השיחה ) לפאן המיני, ולא סתם תדבר, אולי היא משתעממת מהדיבורים ורוצה קצת "אקשן" :xyxthumbs:

תגידו אתם בסדר?

אתם רוצים שיכניסו אותו לכלא?

פורסם

לא ידעתי שאפשר להכניס אותו לכלא על זה סורי

פורסם
link=topic=230022.msg2017039#msg2017039 date=1168001349]

לא ידעתי שאפשר להכניס אותו לכלא על זה סורי

על לנשק מישהי ללא הסכמתה? מה כל העידן ה-"Sexual Harasment" נעלם מעיניך? על המקרה של רמון שמעת? בקיצר אל תנסה לנשק סתם כי אתה לא יודע מאיפה תבוא התגובה והאמת שלאור התגובות של חלק מהאנשים פה טוב שיש לנשים את האופציה הזו.

אני רוצה לראות איך היו מגיבים פה כל מציעי ה-"תנסה לנשק ומקסימום..." אם היתה באה ומנשקת אותם מישהי שהם ממש לא מעוניינים שתנשק אותם - למרות שההשוואה בתחום הזה בין גברים לנשים היא בלתי אפשרית ...

פורסם

מה קשור פה "ללא הסכמתה"?

הוא לא אמר לו לתפוס לה את הידיים, לקשור אותה למיטה, לקרוע ממנה את הבגדים ולאנוס אותה בברוטליות תוך כדי שהיא זועקת לעזרה ומתחננת על נפשה בבכי.. :screwy:

בן כמה אתה?

פורסם

חח עומרי, כל פוסט שני שלך זה "בן כמה אתה?" :smile1:

Chymes, תמשיך לנסות - זה יבוא בסוף ;)

שתראה שזה בכלל לא הולך, תפרוש. :hat:

פורסם

לפי הרקורד שלה, הסיכויים שהיא תתלונן על נשיקה שואפים ל.....

ניחשתם טוב, 0.

פורסם

היום אי אפשר לדעת... היום צריך לחשוב פעמיים לפני שזורקים איזה יציאה לבחורה, למה אם היא תרוץ להיתלונן אתם לא יודעים איזה סרט רע יהיה לו.

פורסם

לדעתי כל אחד יכול להתאים לכל אחת, הכל תלוי ברצונות של שני הצדדים. אני הייתי ממליץ ללכת על שיחה, מה שנקרא, דוגרי! תשאל אותה מה הבעיה? למה היא נסוגה? ותראה מה היא תענה, מקסימום היא תגיד "לא מתאים לי", תוכל לנסות לשכנע ובמקרה שאין סיכוי שהיא תענה תוכל להמשיך הלאה, ולמצוא מישהי אחרת.

אני לחלוטין לא ממליץ לנשק אותה סתם כך, מעבר ללהרחיק אותה עוד יותר אם היא באמת מסתייגת, אז בצבא יש גם עונשים על כאלה דברים אם היא תתלונן, וחבל שתסתבך בגלל עצות לא הגיוניות שנותנים פה.

אני באותה דעה.

ניסית כבר כמה פעמים. לך על הקו הישיר - הייה כנה. לא הייתי שואל אותה "מה הבעיה" אלא הולך הפוך על הפוך:

שאל אותה אם החיזורים שלך מזיזים משהו אצלה, ושאל אותה אם היא מסכימה שתמשיך לחזר אחריה (לא ממש במילים האלה - יותר משהו בכיוון:

"אני רוצה שנעשה משהו ביחד, מחוץ למסגרת הצבאית, אני יודע שמדי פעם את מגיעה למרכז, מה את אומרת? שאמשיך להציע לך ובסוף זה יקרה?"

והשוס שתמיד עובד:

"תראי, זה לא ממש סוד שאת מוצאת חן בעיני...מה תהייה הדרך הכי טובה להתחיל איתך?

(כמובן עם חיוך ממזרי של בחור חמוד, ולא חיוך ממזרי של אנס סידרתי).

אתה יכול לתת לה 3-4 שניות...ואז להמשיך ולומר לה..."אבל תני לי משהו טוב...אני ממש רוצה להצליח..."

מה אתה אומר?

(זה אמיתי, זה לא סוטה, זה תופס אותה Off Guard, זה מטובל בחוש הומור, וללא ספק אחרי זה - תדע היכן אתה עומד)

HF

פורסם

אגב, לא התכוונתי שהוא ינקוט בצעדים ברוטאליים...

ברור שההיפך זה מומלץ, וגם יותר קל להתמודד עם זה, קצת רומנטיות, צחוקים.. זה תמיד עובד... ;)

פורסם

לא יודע איך זה הולך אצלכם אבל אני ניסיתי לנשק כל בת שיצאתי איתה על המפגש הראשון ורק אחת דחתה ופשוט המשכנו לדבר כאילו כלום לא קרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים