עבור לתוכן

עזרה עם בחורה SE

Featured Replies

פורסם

חזרתי מהבסיס ולהפתעתי גיליתי שהדיון שפתחתי נסגר. לכן אני פותח דיון נוסף. הפעם אני מקווה שנצליח להיצמד לנושא המקורי.

ביום ראשון אפיתי עוגה והבאתי אותה לבסיס. משק"ית הת"ש נסעה ביום ראשון לביקור בית ולכן החלטתי לחלק את העוגה למטרות אסטרטגיות ברחבי הבסיס. (A.K.A החברות של המש"קית) חילקתי את העוגה, קיבלתי מחמאות מפה ועד הודעה חדשה וחזרתי מרוצה לחדרי. ביום חמישי (אתמול) היא עשתה מטבח. ניצלתי את ההזדמנות לעשות את המהלך הטקטי הראשון.

באתי אליה עם חיוך ותפסתי בעדינות את ידה. היא לא התחמקה ואמרה בקול כנוע וביישן "אבל אני רטובה" (אין לכם מושג כמה טוב זה נשמע. עמד לי כמעט חצי שעה) לא נתתי לה לסיים את המשפט והזמנתי אותה לכוס תה. היא הסכימה ברצון. הכנתי לנו תה והתיישבנו בחדר אוכל הריק. ניסיתי לפתח שיחה ו... זה לא זרם. ניסיתי להזמין אותה לאיזה מקום נחמד במרכז, אבל היא כל הזמן התחמקה באלגנטיות. במהלך השיחה התחילה להזכיר חברים קודמים והשיחה די קפאה... לא יודע. באותו יום היא הייתה חיוורת ואמרה שהיא מאוד עייפה. הרגשתי שהפחדתי אותה.

אני רוסי מגיל 6 בארץ. אנשים אומרים לי שאני לא רוסי כבד, אבל עדיין יש לי את הקור הרוסי. חיילים חדשים המגיעים ליחידה חושבים שאני נגד משמעת. נאצי לייט כזה (בעיקר בגלל הדיגום, אבל גם בגלל הפנים הרציניות) בגלל זה אני מרתיע בחורות. אבל מה אני יכול לעשות? נולדתי ללא חוש הומור וללא יכולת זרימה. אני מפחיד בחורות. זה אומר שנגזר עלי לחיות בבדידות בישראל? אני צריך להגר לגרמניה כי שם אולי יהיה לי סיכוי עם בחורה?

בלי קשר לאירוע, זה סימן טוב או רע כשבחורה מתחילה להזכיר חברים קודמים? אתם חושבים שאני מתחיל להגזים? (זו הפעם השנייה שאני מנסה להזמין אותה) מצד שני היא גרה מאוד רחוק ממני (רמת הגולן) והיא בחורה עסוקה. הקטע שאני יודע בוודאות שהיא נוסעת כל הזמן לחברות במרכז.

• תגובות 69
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם שאלה

למה כל הזמן אתה מזמין אותה לתה?

פורסם
  • מחבר

א. היא מטורפת על תה.

ב. אין לי שום דבר אחר.

פורסם
:lol:
פורסם

טוב, אני מכריז עליך רישמית כבלוגר של פורום כללי...

:lol:

תשים לה בתה משהו ממריץ\טיפות חשק.

פורסם
  • מחבר

אני עדיין חושב שאני מסוגל להשיג בחורה בלי לסמם אותה.

עריכה: אולי זה לא רעיון רע... היא לא בתולה, זה בטוח. היא לוקחת גלולות. אולי...

פורסם

אני עדיין חושב שאני מסוגל להשיג בחורה בלי לסמם אותה.

בחורה ישראלית?

פורסם
  • מחבר

כן.

פורסם

למה אתה לא מנסה ללכת על בחורה רוסיה סתם סטוץ רק בשביל להוריד ממך קצת מתח מיני...

פורסם
  • מחבר

אתה רומז שעלי ללכת לזונה?

פורסם

!!!!!

:xyxthumbs:

פורסם

ראבאק , הייתי צריך לציין שאני לא מתכוון לזונה...

אולי עם בחורה רוסיה עם אותו רקע כמו שלך יהיה לך יותר קל לדבר , תמיד קל יותר לדבר עם אנשים שאתה יכול להזדהות איתם , לא?

פורסם

שמע ברגע שיחה קופאת מה עושים מלטפים אותה בצוואר ומנשקים אותה מקסימום היא תיברח ותגיד חשבתי שאנחנו ידידים

פורסם
  • מחבר

ראבאק , הייתי צריך לציין שאני לא מתכוון לזונה...

אולי עם בחורה רוסיה עם אותו רקע כמו שלך יהיה לך יותר קל לדבר , תמיד קל יותר לדבר עם אנשים שאתה יכול להזדהות איתם , לא?

אני יהודי, 15 שנים בארץ, אבל עדיין רוסי. אולי אני באמת צריך למצוא רוסיה חמודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים