פורסם 2007 בינואר 418 שנים מקווה שזה הפורום הנכון לשאול.אז ככה יש לי דואר של גי'מייל ואני רוצה לקרוא את הדואר שאני מקבל ל גי'מייל ישירות מתוכנת ה outlook אקספרס שמותקנת לי על המחשב.אם מישהו יודע איך מגדירים את זה או אם למישהו יש איזה שהו מדריך עם תמונו או בלי גם יהיה טוב..תשובה דחופה תודה מראש.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר קודם כול תודה, עשיתי בדיוק כמו במדריך לפי התמונות אבל למרות שהגדרתי את התוכנה על לשמור סיסמה זה עושה לי לעשות סיסמה הסיסמה שם כבר שמורה אני לוחץ אישור וזה מראה לי את זה שוב.אני מוחק מה שרשום בסיסמה עושה אותה שוב וזה מראה לי את זה שוב ולא מיתחבר???
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר קודם כול תודה, עשיתי בדיוק כמו במדריך לפי התמונות אבל למרות שהגדרתי את התוכנה על לשמור סיסמה זה עושה לי לעשות סיסמה הסיסמה שם כבר שמורה אני לוחץ אישור וזה מראה לי את זה שוב.אני מוחק מה שרשום בסיסמה עושה אותה שוב וזה מראה לי את זה שוב ולא מיתחבר????
פורסם 2007 בינואר 518 שנים לא כדאי לך לעשות את זה... עשיתי את זה בעבר וזה עשה לי רק צרות, תשאר עם הממשק של GMAIL
פורסם 2007 בינואר 518 שנים עשית גם את זה?http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13273בלי זה זה פשוט לא יעבוד
פורסם 2007 בינואר 518 שנים זה כי ה Gmail שלך בספרדית או משהו בסגנוןבדיוק מימין למה שהשחרת יש Configuracio זה מה שאתה צריך
פורסם 2007 בינואר 518 שנים מחבר חחחחחחחח ביגלל זה אני לא מבין כלום איך משנים שפה?עריכה:איזה יופי שיניתי לעיברית חחחח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.