עבור לתוכן

אילו חנויות אמינות...?

Featured Replies

פורסם

שלום...

אני בתהליכי רכישת מחשב

ואני עדיין מתלבט באיזה חנות לקנות אותו...

אני מאוד מאוד נזהר כי לפני כמה שנים עבדו עליי עם מחשב ונתנו לי רכיבים פחות טובים ממה שביקשתי, בלי ידיעתי.

כמובן, שהם אמרו שזה מה שביקשתי.

כמובן - כי אני רוצה להשיג במחירים זולים- רציתי לשאול את דעתכם על KSP?

הם זולים בצורה מעוררת חשד...?

או שאני סתם פרנואיד...?

אפשר לסמוך עליהם?

אתם יכולים להמליץ על עוד חנויות מחשבים (בפ"ת בבקשה)..??

תודה רבה...

פורסם

ksp חנות בסדר.

פורסם
חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

פורסם

שלום...

אני בתהליכי רכישת מחשב

ואני עדיין מתלבט באיזה חנות לקנות אותו...

אני מאוד מאוד נזהר כי לפני כמה שנים עבדו עליי עם מחשב ונתנו לי רכיבים פחות טובים ממה שביקשתי, בלי ידיעתי.

כמובן, שהם אמרו שזה מה שביקשתי.

כמובן - כי אני רוצה להשיג במחירים זולים- רציתי לשאול את דעתכם על KSP?

הם זולים בצורה מעוררת חשד...?

או שאני סתם פרנואיד...?

אפשר לסמוך עליהם?

אתם יכולים להמליץ על עוד חנויות מחשבים (בפ"ת בבקשה)..??

תודה רבה...

אני גר בפ"ת גם ואני קונה אצל רוייר מחשבים.... הוא בן אדם שמדבר איתך לעניין, אם צריך לתקן הוא עושה את זה מייד ולא צריך לחכות וגם הוא מוכר במחירים דיי טובים.... אם אתה רוצה יותר פירוט על חנויות קח את האייסי שלי 279188637 או מסנג'ר kfirlion15@walla.com

פורסם

אני קניתי באיבורי והיה סבבה לגמריי.. יותר זול מ-KSP

פורסם

KSP כבר לא כאלה זולים, לא חסרות חנויות שהורידו מחירים לרמה של KSP.

חוץ מזה, עם קצת מיקוח אפשר להוריד תמיד מחירים לפחות לרמה של KSP ומעבר לכך.

אז לפותח הת'רד - עדיף לחפש חנות כמה שיותר אמינה, לאו דווקא זולה, ולשכנע אותם להוריד לך את המחיר לרמה של הצעות מחיר מ KSP למשל..

פורסם

KSP אחלה חנות הם זולים וטובים!!

אני קניתי מהם את המחשב שלי ואחים שלי קנו מהם כבר כמה מחשבים!

פורסם

מה לא מובן בזה :

חל איסור על פרסום הודעות הדנות בחנות זו או אחרת! אין להביע דעה על חנויות, לפרסם סיפורים הקשורים לחנות כלשהי, או לדון בכל צורה שהיא בחנות מסויימת. מותר לנקוב בשמות של חנויות רק לצורך השוואת מחירים של מוצר מסויים, ולא לשום מטרה אחרת.

שימו לב: כל אזכור של חנות בהודעתכם שלא לצורך השוואת מחירים יגרור למחיקת ההודעה או הדיון במלואו!

פורסם

אני קניתי דברים אצלי בעבודה , הם עבדו עלי !!!

מכרו לי ציוד משומש , וחלקים לא חדשים , ואחרי שהם נשרפו לי , לא רצו להחליף לי , בטענה שאני חאפר , ולא יודע מה אני עושה >:( >:(>:(

גם לא עשו לי הנחת עובד , גם ציוד דפוק , גם דפקו אותי , גם לא סיפקו בזמן , גם איימו עלי שאם אני אעז להתלונן , יפטרו אותי .

פורסם

אני קניתי דברים אצלי בעבודה , הם עבדו עלי !!!

מכרו לי ציוד משומש , וחלקים לא חדשים , ואחרי שהם נשרפו לי , לא רצו להחליף לי , בטענה שאני חאפר , ולא יודע מה אני עושה >:( >:(>:(

גם לא עשו לי הנחת עובד , גם ציוד דפוק , גם דפקו אותי , גם לא סיפקו בזמן , גם איימו עלי שאם אני אעז להתלונן , יפטרו אותי .

פעם הבאה תיקח ישר מהדוכן פלאפל :D

אני מתחיל ספירה לנעילה

10, 9, 8

פורסם

בום !

פורסם

הכי טוב לא לקנות, כמו שאני עושה 6 שנים עם אותו מחשב.

אין כמו לחנוך את החופשה שהפרישו אותי אליה(באן לחודש), באמצעות הודעה מאוד שימושית כמו זאת.

פורסם

נו מה יהיה?

פורסם

פעם הבאה תיקח ישר מהדוכן פלאפל :D

אני מתחיל ספירה לנעילה

10, 9, 8

7,6,5

פורסם

1[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 22:59:08

2[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 22:59:14
X[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 22:59:32
אי אפשר להספים כמו פעם...[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 22:59:55
בוא ננסה לגרום לי לקבל באן בכח המחשבה בלבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים