פורסם 2007 בינואר 418 שנים שלום לכולם,לפני כמה שבועות עבר עלי יום שישי משעמם!, ולאחר ''סיור'' באתר ראיתי מישהוא שהרכיב לבובה שלו עניים מלדים, ואז חשבתי לעצמי- יש לי בובה שאני במילא אזרוק בעוד כמה ימים, אז החלטתי לשים בה את מצלמת האינטרנט שלי.אשמח לתגובות!לינק: http://img146.imageshack.us/my.php?image=img4801cg5.jpg
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר אני לא ידעתי איפה לשים, אז אמרתי אני אשים פה - כללי.תודה! (על ה-אהבתי) ;Dאני מחפש בובה יותר יפה, אולי אחת שלא ישימו לב למצלמה ;D - זה היה כל הרעיון אבל... :-\
פורסם 2007 בינואר 418 שנים תצבע את החלק השחור בקצת צבעים של מצעד הגאווה והיא לא תראה לעין. וחוץ מזה תחשוב על זה ככה, שאם לא יודעים שעשית את זה אני בטוח שכל מי שיכנס לחדר שלך לא ישים לב בכלל...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר תצבע את החלק השחור בקצת צבעים של מצעד הגאווה והיא לא תראה לעין. וחוץ מזה תחשוב על זה ככה, שאם לא יודעים שעשית את זה אני בטוח שכל מי שיכנס לחדר שלך לא ישים לב בכלל...א) כל הבית (משפחה) שלי ראתה ב) אני רציתי שזה יהיה מוסתר בשביל הקטע....
פורסם 2007 בינואר 418 שנים א) כל הבית (משפחה) שלי ראתה ב) אני רציתי שזה יהיה מוסתר בשביל הקטע.... מתכנן משהו סטייל אמריקן פאי?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר מתכנן משהו סטייל אמריקן פאי? לא ראיתי אמריקן פאי... ;D אבל אם ראית בהשיר שלנו 2 היה משהוא דומה, עם הדובי.... שהם שמו בחדר החזרות ...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר איזה חור "בהשכלה" לך תראה אמריקן פאי דחוף! חובה על כל נער לצפות בסרט הנ"ל תודה על ההמלצה לסרט, אשכול זאת...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אם כבר - תרביץ את כולם..(אם אין הרבה זמן, אז את הראשון והאחרון - NAKED MILE..)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.