עבור לתוכן

בעיה בכרטיס מסך?

Featured Replies

פורסם

לפני חודש-חודשיים שמתי לב לבעיה במשחק FAR CRY, שהחלו אצלי ארטיפקטים במשחק. למשל ברגע שאני נע ומסתכל על איזשהו אובייקט, כאילו יוצאים ממנו עמודים ענקיים מעבר לשמיים, שנעים על פני המסך בזמן שאני מסתכל עם השחקן לכיוון אחר. חשבתי שהבעיה רק במשחק הזה ספציפית, כי אף פעם לפני זה לא היה לי נסיון עם ארטיפקטים, אז לא נתתי לזה תשומת לב גדולה. היום כשניסיתי לשחק בMEDIEVAL 2 TOTAL WAR, עוד פעם היו לי את העמודים שיצאו מכמה חיילים, ואחרי דקה המשחק נתקע, והמחשב קרס. הרצתי 3DMARK05, ואותו הסיפור. בסצנה עם הדרקון מים הענק, כל התמונה בעצם התעוותה ואז הכל נעצר ונתקע, והמחשב עשה RESTART.

אציין ששום רכיב לא תחת אוברקלוק. האם הבעיה בכרטיס מסך? לפנות לחנות?

פורסם

דבר ראשון על איזה כרטיס מדובר

דבר שני תבדוק טמפ' כרטיס מסך במאמץ ובמנוחה

פורסם
  • מחבר

כרטיס מסך תראה במפרט.

בדקתי עכשיו בATI TOOL

SCAN FOR ARTIFACTS

והוא מוצא לי ארטיפקטים... נותן לי נקודות לבנות. הכרטיס במנוחה על 51 מעלות וכשהוא היה במאמץ 2 דקות ונתן ארטיפקטים הוא היה על 69 מעלות.

אז זהו, 100 אחוז זה הכרטיס מסך או שיש סיכוי שזה משהו אחר?

פורסם

100%

פורסם
  • מחבר

אוקיי, מה השלב הבא? לנסוע למעבדה עם הכרטיס מסך? או שצריך לקחת את כל המחשב?

פורסם

את כל המחשב,קח בחשבון שיקח זמן עד שהם יחליפו את הכרטיס.

אני הייתי מנסה לנקות את הקירור כיוון שאולי הוא מחוסה באבק ולא מקרר טוב.

פורסם
  • מחבר

הוא באמת היה מכוסה מאד באבק, וחשבתי שזה עזר אך לאחר 3 דקות שוב הופיעו הנקודות הלבנות.

דיברתי עם החנות והם אמרו לי שאם הכרטיס מסך באמת תקול אז יחליפו לי אותו לאותו האחד, או יותר טוב.

השאלה שלי היא, אם הכרטיס מסך פועל בסדר כשאני לא משחק במשחקים ולא קורס, ואני לא משחק עכשיו במשחקים, אז אולי עדיף שאני אחליף אותו עוד נניח חצי שנה, ואז אני אקבל כרטיס מסך יותר טוב(כי כנראה כבר לא ימכרו את ה7900GT עוד חצי שנה)?

פורסם

הם יתנו לך משהו מקביל בביצועים או זיכוי.

פורסם

כרטיס מסך תראה במפרט.

בדקתי עכשיו בATI TOOL

SCAN FOR ARTIFACTS

והוא מוצא לי ארטיפקטים... נותן לי נקודות לבנות. הכרטיס במנוחה על 51 מעלות וכשהוא היה במאמץ 2 דקות ונתן ארטיפקטים הוא היה על 69 מעלות.

אז זהו, 100 אחוז זה הכרטיס מסך או שיש סיכוי שזה משהו אחר?

הערה בנוגע לטמפ' הטמפ' סבירה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים