פורסם 2007 בינואר 418 שנים קומדיה, הסרט מדבר למעשה על התדרדרות המין האנושי ו"הברירה הטבעית" שאיכשהו החליטה להעדיף את אלו עם הIQ הנמוך. 2 אנשים ממוצעים משהו, לא חכמים במיוחד, נשלחו לניסוי של הצבא האמריקני להקפאת אנשים - ונשכחו שם במשך 500 שנה, אז קורה משהו שגורם להם להתעורר, מכאן נגלה לנגד עיננו הטמטום שיכול להתפשט בעולם תוך 500 שנה סרט מצויין- תהנו. נסו להשיג את הסרט, כי אני באמת לא יודע איפה משדרים אותו, גם באינטרנט לא קל להשיג אותו...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים יש לך אולי רעיון איפה אני יכול למצוא את הסרט הזה ... או יותר נכון ,מאיפה לך יש אותו ... ?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים ראיתי את הסרט...הוא סביר+... בכל אתרי הטורנטים הטובים אפשר לקנות אותו...(אני קניתי מ TL)
פורסם 2007 בינואר 418 שנים האמת שהסרט נשמע מעניין רק חבל שאני לא מצליח למצוא אותו באף מקום ... לא חשבתי שזה יהיה כזה בעיה ...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אני לא צריכה את הסרט, אני מסתכלת על הנבחרים של ארה"ב - מושל קליפורניה ונשיא המדינה.
פורסם 2007 בינואר 518 שנים אני דווקא מצאתי אותו די משעמם...לא היו כמעט קטעים מצחיקים והסרט פשוט נמרח ונמשך..
פורסם 2007 בינואר 918 שנים ראיתי את הסרט הזה לפני שבועיים נידמה לי... זה סרט מוזר ועצוב לחשוב שרמת הIQ של האנשים בעולם באמת תירד לרמה כזאת דווקא הצחיק אותי הקטע עם מכונת הזמן ש-Joe Bowers חיפש כל הזמן והמפגר ההוא בסוף לוקח אותו למכונת זמן בלונה פארק
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים קודם כל, קוראים לסרט Idiocracy (בלי t).דבר שני, ראיתי את הסרט עד האמצע, הרעיון נחמד והזכיר לי את הפרק בסאות' פארק (רק ששם הכל היה הפוך),אבל הסרט משעמם ולא מצחיק (הפסקתי לראות באמצע מעייפות ולא המשכתי).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.