פורסם 2007 בינואר 418 שנים חחחח אידיוט, תגיד מה שבא לך... חוץ מזה מה רע בחשיש, גראס ו- LSD? תפסיק להיות ילד טוב ירושלים... התופעה הזאת לא התחילה היום, ולא תפסיק, לפחות לא בהקדם.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים יש המון דברים רעים בסמים ולדעתי הצורך בלעשן אותם הוא מפגר.אני לא מדבר על סמים אני מדבר על מוזיקה.PSY זה זבל!
פורסם 2007 בינואר 418 שנים psy זה לא מוזיקה זה זבל שכבר ממזמן היה צריך להעלם.פסיי קיים יותר מדי זמן (יותר ממה שאתה חושב), אי אפשר סתם "להעלים" אותו...
פורסם 2007 בינואר 418 שנים ^^^ זה גורם לשכחה ולעוד כמה דברים... תזכיר לי ? [br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 19:53:36 יש המון דברים רעים בסמים ולדעתי הצורך בלעשן אותם הוא מפגר. אני לא מדבר על סמים אני מדבר על מוזיקה. PSY זה זבל! אתה מכיר רק את סקאזי הפעור הזה. זה מובן. אם למשל היית מכיר הרכבים כמו - Infected Mushroom [שהם אחד ההרכבים הכי מוכרים בעולם, ואתה מכיר אני מאמין] ישראלים... שהמוזיקה שלהם לא נופלת מהרבה להקות מוכרות בעולם. ובטח לבטח שהמוזיקה של עופר ניסים לא מדגדגת להם ת'ציפורן. ואם היית מכיר הרכב כמו Juno Reactor שאגב, הסאונדטראק של המטריקס, מה שאתה שומע גם בפרסומת של פלאפון עם המכונות וכל החארטה בארטה בא תוצרת אמן שעושה מוזיקת גואה פסיכודאלית טהורה.... ולא חסר עוד דוגמאות. עזוב, אולי למדת בבי"ס למוזיקה אלקטרונית, אבל הערכי מוזיקה שם כנראה שואפים לתחת. טוב, זזתי לסדר מחשב של בנאדם, לעשות קצת ¤¤¤¤¤¤ [הלוואי $$] חחח בכל מקרה - Catcha later.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אני מכיר את עמית וארז אישית(5 מפגשים איתם בבית ספר).אני לא מעריץ של עופר ניסים המוזיקה שלו כבר ממזמן נהייתה ממוסחרת.אבל האוס וכל הז'אנרים שבתוכו יותר טובים מטראנס.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים עם הצלחה קצת קשה להתווכח אבל לא כולם חייבים לאהוב את הסגנון שלו.כל כך הרבה רעש כשהתרד הסתיים למעשה כבר בתגובה הראשונה.
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אלוהים זה זוג מה לא ידעת ?גם יש את ארץ נץ שמופיע איתם בלייב ו-FFS הוא מנגן פשוט טוב :'(
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.