עבור לתוכן

מוסיקה של offer nissim

Featured Replies

פורסם

אם זה כזה קל, אז לך תבנה כאלה טראקים ב10 דקות. בשעה תסיים דיסק, וביום תפיץ אותו.

מחר אתה כבר מיליונר לא? :lol: :lol: :lol:

PSY הרבה יותר קל ליבנות מגייזהאוס ככה שרצף PSY אפשר ליבנות ב10 דקות אבל איך שהוא יצא לא משהו ביכלל

• תגובות 73
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא דיבר על NY house של עופר ניסים. וPSY בכלל לא קל לבנות. לזרוק סתם סמפלים זה לא לבנות טראק.

פורסם

אתם מצחיקולים :lol:

רק בשביל שיצא לך סאונד כמו שצריך, ואחרי מאסטרינג מקצועי הטראק יוצא כמו שצריך...

תקשיב לעופר ניסים, תראה שיש שם גג גג גג.. אמממ 5 ערוצי סאונד... אחד של חצוצרתכינור גייז

אחד של ווקאל אחד של קיק אחד של באס ואחד של הייהאטס...

[ואולי עוד כמה של רי-וורבים , דלאיים, וואט אבר, אבל את זה אפשר לבנות כבר על סינתים של הצליל עצמו]

פשוט זוועה.

ה psytrance האיכותי הרבה יותר מורכב, ולא, אני לא מדבר על המוזיקה של אייל ברקן וחבריו שגם בונים אותה תוך 5 דקות.

לעשות טראק איכותי עם ידע וניסיון של לפחות ~שנתיים בקיובייס ייקח לך אממ שבועיים מינימום מינימום.

בעעע.

[טוב, אל תיחסו אליי, אני מתעמק במוזיקה יותר מדי ... בגלל זה אני מסנן גם מלא סוגי מוזיקה..]

גיא, ברגע שאני עושה טראק של גייז, אני מוצא להורג בכיכר לונדון :lol: :lol:

פורסם

תקשיב לעופר ניסים, תראה שיש שם גג גג גג.. אמממ 5 ערוצי סאונד... אחד של חצוצרתכינור גייז

[ואולי עוד כמה של רי-וורבים , דלאיים, וואט אבר, אבל את זה אפשר לבנות כבר על סינתים של הצליל עצמו]

פשוט זוועה.

ה psytrance האיכותי הרבה יותר מורכב, ולא, אני לא מדבר על המוזיקה של אייל ברקן וחבריו שגם בונים אותה תוך 5 דקות.

לעשות טראק איכותי עם ידע וניסיון של לפחות ~שנתיים בקיובייס ייקח לך אממ שבועיים מינימום מינימום.

בעעע.

[טוב, אל תיחסו אליי, אני מתעמק במוזיקה יותר מדי ... בגלל זה אני מסנן גם מלא סוגי מוזיקה..]

אני רשמתי את מה רשמתי בציניות חברים שלי בנו טראק משהו מושקע אש ב4 חודש והוא עדיין לא גמור יללאה ביי יש מיגרש ביתי :silly:

פורסם
link=topic=229745.msg2015511#msg2015511 date=1167930426]

אני רשמתי את מה רשמתי בציניות חברים שלי בנו טראק משהו מושקע אש ב4 חודש והוא עדיין לא גמור יללאה ביי יש מיגרש ביתי :silly:

??? ??? ??? ???

זה היה מיותר לגרום לי לכתוב 93258293589 שורות :bash:

:P

פורסם

יש לעופר קצת יותר שכבות מזה. טיפה נסחפת.

טבעי שמוזיקת הפסיכו תדרוש יותר שכבות - אבל זה לא הופך את הטראק ליפה יותר. אני מעריך את מוזיקת הפסיי בגלל המורכבות שלה, אבל אני לא אוהב לשמוע אותה.

באותה מידה 'לרדת' על טראקים של עופר ניסים כי הם פונים למיינסטרים זאת ילדותיות נטו. מדובר במוזיקה יפה(לדעת רבים), ועשוייה היטב.

פורסם

פשוט זוועה.

בעעע.

גיא, ברגע שאני עושה טראק של גייז, אני מוצא להורג בכיכר לונדון :lol: :lol:

במשפט אחד אני יכול לסכם את כל מה שאמרת.

אתה לא מבין בשיט ביצירת מוזיקה.

אני בוגר בית ספר BPM ליצירה אלקטרונית.

ואכן אין לך מושג על מה אתה מדבר

פורסם

יש לעופר קצת יותר שכבות מזה. טיפה נסחפת.

טבעי שמוזיקת הפסיכו תדרוש יותר שכבות - אבל זה לא הופך את הטראק ליפה יותר. אני מעריך את מוזיקת הפסיי בגלל המורכבות שלה, אבל אני לא אוהב לשמוע אותה.

באותה מידה 'לרדת' על טראקים של עופר ניסים כי הם פונים למיינסטרים זאת ילדותיות נטו. מדובר במוזיקה יפה(לדעת רבים), ועשוייה היטב.

OMG לא הבנת אותי בלירה.

אני שונא [לא לא אוהב, פשוט שונא] את המוזיקה הזאת מהמון סיבות.

........

בתור בנאדם שמשתייך לקהילת הפסאייריאקטוריאנים [ :lol: :lol:] מן הסתם ובטבעי שאשתמש בכימיקלים למיניהם חח....

המוזיקה של עופר ניסים לא מזיזה לי תאשך ופשוטה למדי, אני מחפש משהו יותר עמוק, יותר שורט.... משהו אפקטיבי למדי. [ :hat:]

אגב, המוזיקה שלו נתפסת בעיניי כנשית לגמרי, וזה די גורם לי לא להתחבר לזה.

וכן, זה די מיינסטרים בעיניי, מעדיף קצת unique, למשל, יש ב- Psytrance המון קטעים שחותרים למקומות שאנשים כמוך לא יבינו...

אני לא יורד עליך או משהו, פשוט זה כנראה לא הטבע שלך... [כל אחד והטעם שלו, על טעם ועל ריח אין מה להתווכח...]

Just saying my opinion :xyxthumbs:

ולא יודע, יש עוד כמה שלא מצלצלים לי כרגע...[br]פורסם בתאריך: 4.01.2007 בשעה 19:25:08

במשפט אחד אני יכול לסכם את כל מה שאמרת.

אתה לא מבין בשיט ביצירת מוזיקה.

אני בוגר בית ספר BPM ליצירה אלקטרונית.

ואכן אין לך מושג על מה אתה מדבר

הפסקה הראשונה שכתבתי באה ממקום של מחאת זלזול בעופר ניסים :lol: :lol:

צא מהסרט שלך.

פורסם

כאשר תגיע לרמה שלו ביצירה תדבר...

psy זה לילדים ערסים מסחרה כמו סקאזי וכל המושתנים האלו...

פורסם

כאשר תגיע לרמה שלו ביצירה תדבר...

psy זה לילדים ערסים מסחרה כמו סקאזי וכל המושתנים האלו...

חח שונא סקאזי לעזאזל :kopfpatsch:

המוזיקה שלו היא סתם חפירה חסרת פרופורציות.

ושוב אני מנחש שקראת לי ערס רק בגלל המראה החיצוני.

האוס על כל סוגיו זה מוזיקה להומואים.

פורסם

חבוב לפי התמונה שלך אתה ערס.

האוס זה להומואים?

אני לא רואה ששמים psy ברחבי העולם במסיבות גדולות.

רק במסיבות טבע שזה מסיבות למפגרים.

מ1991 האוס שולט בעולם המוזיקה תתעורר.

פורסם

"האוס למתרוממים" טוב, בסדר... :screwy:

פורסם

לא חסר פסטיבלים של מוזיקה אלקטרונית [פסאייטראנס על סוגיו, אמביאנט על סוגיו].

כנראה אתה זה הוא שצריך להתעורר, כי האוס ממש לא שולט בעולם המוזיקה FFS.

לפי מה אתה אומר שמסיבות טבע זה למפגרים ?

תפסיק להכליל, אגב, אתה לא מכיר אותי, אז למה סתם להגיד שאני ערס?

DAMN IT, תפסיק להכליל, המטרה שלך היא כנראה רק לרדת על אנשים.. לא יותר מזה.

פורסם

shh* ערס shh*

במסיבות טבע אין מוזיקה יש סמים תן לי לחשוב מה עוד? סמים , סמים , סמים

psy זה לא מוזיקה זה זבל שכבר ממזמן היה צריך להעלם.

פורסם

יש מצב נו טוב אם כל הכדורים האלה :kopfpatsch::silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים