פורסם 2007 בינואר 318 שנים שלום יש לי בעייה P: עשיתי את הצו ראשון, עשיתי שמה מבחנים, ובדיקות רפואיות ואימות נתונים. זימנו אותי אחרי זה עוד פעם לריאיון אישי. אחרי זה חברה של אחותי ניסתה לבדוק לי את הקב"א, והיה רשום שעדיין לא סיימתי את כל הדברים. מה זה לא סיימתי? |: סיימתי מה שצריך, לא?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים כן, זה כל מה שצריך לעשותיש מצב שסתם לא התעדכן עדיין (לי הורידו פרופיל ולקח שבוע עד שזה התעדכן למשל)פשוט תחכה כמה ימים ותבקש שיבדקו לך שוב
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר המ.. הייתי בפרופיל ובמבחנים ב21 בנובמבר. בריאיון אישי לפני חנוכה. בדקו לי ב30 לדצמבר, ככה שאולי סיבה אחרת לדעתך ? יש לי פרופיל 82 ד"א.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אם אין לה גישה למאגר מלשבים היא לא תוכל לראות את הקב"א עד שתתגייס, תבדוק איפה היא בודקת את זה, ואם זה בבימס שיש לה הרשאות לצפות במלשבים.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים קודם כל, זה צה"ל. למה אתה מנסה לחפש בו היגיון?חוץ מזה,מה לא הגיוני בזה? אתה לא צריך לדעת את הקב"א שלך לשום דבר, ולכן אין סיבה שיגידו לך אותו
פורסם 2007 בינואר 318 שנים זה שזה צה"ל זה כבר אומר הכל אבל אני לא מבין מה הבעיה להגיד לי את הקב"א שלי. מה, זה משהו מסוווג שיפגע בבטחון המדינה או יסכן חיים של מישהו ? פשוט מעניין לדעת, זה הכל. איזה דפוקים, אין גבול לטיפשות של צה"ל.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים הקצינים שיראיינו אותך ביומך הראשון בגיוס יכולים להגיד לך ואין להם סיבה למה לא להגיד לך
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר היא יכולה לבדוק, פשוט כתוב שמה משהו שזה עוד לא זמין, כאילו. wtf? למה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.