עבור לתוכן

חתימה יפה, שיניתי את הכינוי שלי....

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם רק היית מסתכל מתחת לכינוי שלו - היית מבין שהוא "מומחה לגרפיקה ותצוגה"... אז אתה באמת חושב שהוא לא יודע מה זה פוטושופ ?? לא סתם הוא "מומחה" לזה! :kopfpatsch: הוא "מומחה" כי הוא מבין בזה קצת יותר ממשתמשים אחרים (דוגמא :אתה..)

יש אפילו מומחים גדולים ביותר ויש דבר אחד אפילו שהם לא יודעים בעולם ובנאדם אחר מבין......

link=topic=229653.msg2013426#msg2013426 date=1167847367]

תוריד את הcounter strike player אתה מבייש את המישחק[ראיתי אותך משחק :-\]

מה הכינוי שלך יא ילד עילג...

• תגובות 43
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Kfirlion, אוהבים או לא אוהבים, מה אכפת לך? ואם לא אהבו את החתימה אז זה אומר מיד שלא יודעים פוטושופ?

יש לי נסיון של 5-6 שנים בפוטושופ, ואני עדיין לא אוהב את החתימה שלך, מה לעשות. לגבי מה מפריע לי - היא לא מושקעת, אין בה שום השראה אומנותית, שילובי הצבעים לא קשורים והיא בכלל נראית מבולגנת. נראה כמו סתם נסיון לערבב 4 themes שונים, בלי שום קישור ביניהם, בלי theme מרכזי לחתימה, כשהכל רק צורם ולא נעים לעין.

אבל שוב - זו רק דעה אישית שלי, וזה לא צריך להזיז לך יותר מדי. אם החתימה שלך עושה לך טוב אז תשתמש בה. אם לא היית פותח דיון של חוות דעת על החתימה, תאמין לי שאף אחד לא היה מעיר לך "בוא'נה, מה זאת החתימה הזאת..". חוץ מהעובדה שלא חסרות חתימות גרועות יותר..

פורסם
  • מחבר

Kfirlion, אוהבים או לא אוהבים, מה אכפת לך? ואם לא אהבו את החתימה אז זה אומר מיד שלא יודעים פוטושופ?

יש לי נסיון של 5-6 שנים בפוטושופ, ואני עדיין לא אוהב את החתימה שלך, מה לעשות. לגבי מה מפריע לי - היא לא מושקעת, אין בה שום השראה אומנותית, שילובי הצבעים לא קשורים והיא בכלל נראית מבולגנת. נראה כמו סתם נסיון לערבב 4 themes שונים, בלי שום קישור ביניהם, בלי theme מרכזי לחתימה, כשהכל רק צורם ולא נעים לעין.

אבל שוב - זו רק דעה אישית שלי, וזה לא צריך להזיז לך יותר מדי. אם החתימה שלך עושה לך טוב אז תשתמש בה. אם לא היית פותח דיון של חוות דעת על החתימה, תאמין לי שאף אחד לא היה מעיר לך "בוא'נה, מה זאת החתימה הזאת..". חוץ מהעובדה שלא חסרות חתימות גרועות יותר..

זאת תשובה, לא כמו אחרים שאומרים:"מגעיל, מכוער...." אלה סתם זורקים, משפת המשפט הזה רואים שהם לא השתמשו בפוטושופ

פורסם

יש אפילו מומחים גדולים ביותר ויש דבר אחד אפילו שהם לא יודעים בעולם ובנאדם אחר מבין......

מה הכינוי שלך יא ילד אילג...

אני לא עילג בנגיד אילך אבל בכל מיקרה :bash:

[אם הייתי עילג הייתי לא הייתי יודע ליקרוא נכון? ::)]הכינוי שלי זה AsD אם עדיין לא הבנתה :bash:

אל תגיד אני לא מכיר כי כניראה את צעיר :nono:

ששש לא לספר מה היה כתוב מיקודם

פורסם

ד"א חברה, זה עילג.

פורסם

זאת תשובה, לא כמו אחרים שאומרים:"מגעיל, מכוער...." אלה סתם זורקים, משפת המשפט הזה רואים שהם לא השתמשו בפוטושופ

כך מדבר בנאדם שנעלב ואוטם את עצמו.

פורסם

סה"כ קיבלת ביקורת בונה, אין צורך להפגע...

פורסם

אולי מספיק כבר עם הספאם? דיי כבר, משעמם לכם צאו בחוץ.

ואני לא "מומחה" לעיצוב גראפי אלא לתצוגה וגראפיקה, למרות שאני משתמש מצויין בפוטושופ.

פורסם

אני אוהב איך שהוא מכיר לנו את פוטושופ. :lol:

כמובן, אתה כל כך מוכשר, שהידע והמיומנות שרכשת בשבוע של שימוש בפוטושופ גוברים על אנשים עם ניסיון של שנים. ::)

הבנו שאתה נעלב מקבלת ביקורת, אבל זו חתימה מכוערת לאללה (ולא צריך להשתמש בפוטושופ כדי להבחין בזה) ועשית לנו טובה בכך שהורדת אותה.

פורסם
  • מחבר
link=topic=229653.msg2013475#msg2013475 date=1167847946]

אני לא עילג בנגיד אילך אבל בכל מיקרה :bash:

[אם הייתי עילג הייתי לא הייתי יודע ליקרוא נכון? ::)]הכינוי שלי זה AsD אם עדיין לא הבנתה :bash:

אל תגיד אני לא מכיר כי כניראה את צעיר :nono:

ששש לא לספר מה היה כתוב מיקודם

נו ד"א מה כתבתי, יוווווווווו איזה ילדים מטומטמים רצח!!!!!! עדיף לנעול את הדיון הזה...... חוץ מזה אף פעם לא ראיתי אותך משחק, אני אפילו לא ראיתי את השם הזה מעולם, רגע אתה אותו אחד שמשחק בסרבר הישראלי בבאטלפילד 2???

אולי מספיק כבר עם הספאם? דיי כבר, משעמם לכם צאו בחוץ.

ואני לא "מומחה" לעיצוב גראפי אלא לתצוגה וגראפיקה, למרות שאני משתמש מצויין בפוטושופ.

שמעתם אותו אז בבקשה..... ואל תתחילו לעשות ספאם וגם אני לא אעשה....

פורסם

לא ראיתי את החתימה, אבל לא יפה להגיד מכוער תגידו לו אם אתם כאלו מומחים במה לשפר..

פורסם

נו ד"א מה כתבתי, יוווווווווו איזה ילדים מטומטמים רצח!!!!!! עדיף לנעול את הדיון הזה...... חוץ מזה אף פעם לא ראיתי אותך משחק, אני אפילו לא ראיתי את השם הזה מעולם, רגע אתה אותו אחד שמשחק בסרבר הישראלי בבאטלפילד 2???

לא אין BF2 מה לא עושים בישביל קצת צחוק

פורסם

וואי גם אני שיחקתי פעם CS קראו לי metanight אבל הייתי גרוע :)

פורסם
  • מחבר
link=topic=229653.msg2013526#msg2013526 date=1167848585]

לא אין BF2 מה לא עושים בישביל קצת צחוק

חחחחחח כי היה עוד מישהו שהכינוי שלו הוא eyal :lol:

פורסם

:D

איך שלי ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים