פורסם 2007 בינואר 318 שנים אתה יכול לעשות כמעט הכל...טייס, סיירות... הכל בתנאי שאין לך סעיפים מגבילים.מה שאתה לא יכול לעשות זה תלפיות וחבצלות.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים תרשו לי בבקשה להצטרף בשאלה משלי מאחר והנושא דומה קצתב"קיוסק מידע" באתר של צה"ל היה רשום לי למטה "נתונים פסיכוטכניים" ולידם היה רשום "מועמד לצוות אויר"מזה בדיוק אומר? יש לי פרופיל 82 ואין לי מושג מה הקב"א שלי ולא שלחו לי שום דבר מיוחד בנתיים
פורסם 2007 בינואר 318 שנים תרשו לי בבקשה להצטרף בשאלה משלי מאחר והנושא דומה קצתב"קיוסק מידע" באתר של צה"ל היה רשום לי למטה "נתונים פסיכוטכניים" ולידם היה רשום "מועמד לצוות אויר"מזה בדיוק אומר? יש לי פרופיל 82 ואין לי מושג מה הקב"א שלי ולא שלחו לי שום דבר מיוחד בנתייםזה אומר שהקב"א שלך הוא 54 ומעלה.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים תודה רבה חבר'ה.אתה בטוח שזה קורס טייס? הרבה חבר'ה אמרו לי שזה יכול להיות גם טכנאי מטוסים או נווט וכו'
פורסם 2007 בינואר 318 שנים תודה רבה חבר'ה.אתה בטוח שזה קורס טייס? הרבה חבר'ה אמרו לי שזה יכול להיות גם טכנאי מטוסים או נווט וכו'מתי עשית את הצו? לי לא רשום "נתונים פסיכוטכניים" בקיוסק המידע ועשיתי את המבחנים לפני כחודש וחצי - חודשיים. רציתי להתקבל לממר"ם ועכשיו קצת מפחיד אותי הקטע הזה...פרופיל 97 אגב.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים הצו שלי היה לפני 4-5 חודשים. אתה תקבל זימונים לצוות אוויר (טייס) בקרוב. בהצלחה אתה בטוח שזה לטייס? כמו שאמרתי,אמרו לי שזה יכול להיות גם נווט או טכנאי מטוסים,אמת?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מה שאתה לא יכול לעשות זה תלפיות וחבצלות.אם אני לא טועה תלפיות זה מקום לחרשנים שעושים 5 יח"ל בהכל ומסיימים בהצטיינות לא?ומזה חבצלות?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אצלי גם היה פרופיל 82, קב"א.. אני לא יודע, אבל אני זוכר שחוץ מ"זימונים לצוות אוויר", קיבלתי גם זימון לקורס חובלים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.