עבור לתוכן

המחשב קופא..

Featured Replies

פורסם

קודם כל מילה טובה על הפורום.... :xyxthumbs:

נעבור לבעיה..(מצטער שזה קצת ארוך, אני צריך חוות דעת נוספת)

הכל התחיל ביום בהיר אחד שהמחשב פשוט נתקע, הלכתי על השיטה הדיי ברורה פירמוט(גם ככה רציתי לעשות מזמן), הפירמוט וההתקנה של הXP עברו ללא תקלות, המחשב עבד כמו שצריך, עד ששוב הוא נתקע, כאן הבנתי שהבעיה יותר חמורה, נכסתי לפורום ולפני שפתחתי נושא חדש חיפשתי בעיות דומות, אז ככה, טמפ' נבדקת קבוע בביוס והיא בסדר גמור, ההארדיסק עבר בדיקת יצרן(תוכנה מהאתר)ירד מהפרק, כ.מסך נבדק במחשב אחר, וגם הוא ירד מהפרק, זיכרון, עבר בדיקה בMEMTEST ופה התחילה הבעיה, בדקתי את הזיכרונות כשרק כ.מסך והזיכרון מחוברים, הבדיקה התחילה לרוץ ואחרי כמה זמן המחשב פשוט נתקע הוא לא הראה שהזיכרון פגום כמו שיש בנושא FAQ בפורום, הוצאתי סטיק אחד והרצתי שוב בדיקה, אחרי כמה דקות שוב המחשב נתקע ולא הראה שהזיכרון פגום או משהו כזה, הפעם החלפתי סלוט ככה עשיתי ל2 הסטיקים בכל 4 הסלוטים שיש על הלוח, באיזה שהוא שלב הPOST משום מה התחיל להגיב לאט ז"א שהמחשב עובד אבל המסך הראשון לא נראה לעין למשך כמה שניות לפעמים דרוש ריסטארט , אחרי שעלה הרצתי בדיקה חוזרת של אחד הזיכרונות על סלוט מסויים והבדיקה עברה הזיכרון רץ במשך 8 שעות בלי בעיה, הסקתי שהזיכרון + הסלוט תקינים, הרצתי בדיקה נוספת של הסטיק ה2 על סלוט אחר והמחשב נתקע(כמו שציינתי למעלה) גם ב2 הנותרים, כדי לשלול בעיית סלוטים/סטיק, הרצתי את הסטיק על סלוט ה1 שעבר את הבדיקה עם הסטיק ה1 ולמרבה הצער המחשב נתקע שוב, לקחתי את הסטיק שכביכול עובד(אחרי בדיקה של 8 שעות) ובדקתי אותו על ה3 סלוטים שלא עברו את הבדיקה עד עכשיו ובכולם הוא נתקע, החזרתי אותו לסלוט שעבר את הבדיקה ושוב המחשב נתקע, מפה כבר אני צריך חוות דעת נוספת, איפה הבעיה?!

זיכרון/לוח/סלוטים/מעבד???

הגעת עד לפה מגיע לך כל הכבוד :yelclap:

מצורף קובץ עם המפרט..

[attachment deleted by admin]

פורסם

או זיכרון או לוח אם

פורסם
  • מחבר

את זה אני יודע.. השאלה מה עוד אפשר לעשות כדי לדעת בוודאות...

פורסם

נסה להחליף זיכרון, אם עדיין יש בעיה כנראה שזה הלוח אם.

פורסם
  • מחבר

לבעייה שציינתי עם הPOST יש אולי משמעות לכיוון מסויים? אולי להצביע שאכן יש בעיה בלוח אם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים