פורסם 2007 בינואר 218 שנים חברה את באמת צריכה להתגלח... האמת, נורא נהנתי עם החבר הקודם שלך הבטן זה בגלל בירה אני מקווה... אימא?! תמשיכו..... :smile1:
פורסם 2007 בינואר 218 שנים "אז בת כמה אחותך?""לא, דווקא באמת עלית במשקל, זאת לא השמלה""בסדר, תשלמי את""איזה חיוך חמוד יש למלצרית הזאת"
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר אני מכיר כמה בנות שאין להן שום בעייה עם משפטים כאלה (אחלה בנות... אחת חברה של שותף שלי לשעבר, והם תמיד דיברו במשפטים כאלה ;D הייה מצחיק...) דווקא אהבתי אותך יותר עם בייצים :-\
פורסם 2007 בינואר 318 שנים אני מכיר כמה בנות שאין להן שום בעייה עם משפטים כאלה (אחלה בנות... אחת חברה של שותף שלי לשעבר, והם תמיד דיברו במשפטים כאלה ;D הייה מצחיק...) כן גם אני מכיר זה באמת מצחיק
פורסם 2007 בינואר 318 שנים מחבר ^ כתגובה ל"אישה מטבח"- גבר, עבודה (תשובה של הבחורה לבחור מובטל ;D... סיפור אמיתי(הבחור ביקש מהבחורה קפה והתפתחה שיחה מעניינת...))
פורסם 2007 בינואר 318 שנים יא אללהה... ראית איזה ציץ? :lol: אם אני אומר דבר כזה לחברה שלי, היא יורה בי במקום. :lol:
פורסם 2007 בינואר 318 שנים "וואי תראי את הכוסית ההיא, הייתי איתה, עם אחותה, עם הבת דודה שלה, והשכנה, רוצה להצטרף? שיהיה שישיה"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.