עבור לתוכן

עזרה חשובה בבעיות במחשב:

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה:

*אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים..

אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות!

כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק..

דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא!

דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי כביכול גם אם זה יעזור לבסוף.

והנה באה לה השאלה:האם ישנה תוכנה שבודקת אילו בעיות יש לך??וירוסים,תוכנות ריגול,'גונבי דפדפנים' קבצים מיותרים' ושתוך כדי לאחר 'סריקה' תמליץ על פתרונות ותוכנות??

לעשות אנטי-וירוס ותוכנה לריגול וכו' בנפרד זה לא פתרון יעיל מבחינתי למה אז אני חוזר לשיטה הוקדמת שאין לי רצון בה,אז האם ישנ תוכנה שבודקת את...."תקינות המערכת",או "תחזוקת המערכת"....

*אשמח שכל התוכנות יהיו אמינות ממיקרוסופט ו ממקום שאני אדע שהוא אמין ולא איזה תוכנה חינמית(רק לשם המטאפורה,כי כוונתי פה רק לחינמיות והמלצות!) מאתר נידח ברחבי-האינטרנט,איך שאומרים.

זהו מחשב של חבר שלי ואני זקוק מאוד לעזרתכם בנושא,תודה!

פורסם

everest

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים