עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

עזרה חשובה בבעיות במחשב:

Featured Replies

פורסם

דבר ראשון המחשב שלי הוא לפני חצי שנה+ והוא עבד לי עד עכשיו בערך טוב מאוד,עכשיו הבעיה היא שכשמופיעות הבעיות הראשונות "שצצות" איך שאומרים אתה צריך לדעת הרבה,מה שלא איתרת עד עכשיו,אז ככה:

*אני לא יודע את המפרט ה-מ-ד-ו-י-ק(וכן,המדויק!) של המחשב שלי והדפי-קנייה לא עוזרים..

אני רוצה לדעת דגם מעבד מדויק ומהירותו?כמו גם שכתוב למשל ....PENTIUM D וכמה ליבות!

כרטיס מסך,דגם ומהירות ושאר המאפיינים שלו,ככה חלק בחלק..

דבר שני-->>אני צריך תוכנה שבודקת את מהירות המאווררים ואת טמפרטורת המחש,מעבד כרטיס מסך וכו'!לא מסובכת מדי ואם צריך אז אסתדר זה לא ממש נורא!

דבר שלישי ואחרון--כל הזמן מציעים מדריכים לשיפור הביצועים,עכשיו אני לא מתכוון ולא רוצה להתכוון לעבור כל שלב של 'חיזוק המחשב' שלי כביכול גם אם זה יעזור לבסוף.

והנה באה לה השאלה:האם ישנה תוכנה שבודקת אילו בעיות יש לך??וירוסים,תוכנות ריגול,'גונבי דפדפנים' קבצים מיותרים' ושתוך כדי לאחר 'סריקה' תמליץ על פתרונות ותוכנות??

לעשות אנטי-וירוס ותוכנה לריגול וכו' בנפרד זה לא פתרון יעיל מבחינתי למה אז אני חוזר לשיטה הוקדמת שאין לי רצון בה,אז האם ישנ תוכנה שבודקת את...."תקינות המערכת",או "תחזוקת המערכת"....

*אשמח שכל התוכנות יהיו אמינות ממיקרוסופט ו ממקום שאני אדע שהוא אמין ולא איזה תוכנה חינמית(רק לשם המטאפורה,כי כוונתי פה רק לחינמיות והמלצות!) מאתר נידח ברחבי-האינטרנט,איך שאומרים.

זהו מחשב של חבר שלי ואני זקוק מאוד לעזרתכם בנושא,תודה!

פורסם

everest

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.