פורסם 2007 בינואר 218 שנים היי חבר'הלאחרונה ראיתי שיש שני סוגי גרסאות לאותו הוינדוס אני מתכוון ל - Corporate , Retail.רציתי לדעת מה ההבדלים בין הגרסאות ואם יש השפעה על המערכת המותקנת על הביצועים ועל המחשב בכלל.בתודה מראש לעוניםNakash5
פורסם 2007 בינואר 218 שנים בעיקרון אני מכיר 3 סוגים (XP PRO)Corporate לעסקים בתי ספר וכו (מדבקת קוד צהובה ) שאתה יכול להתקין את אותו סירייאל על כמה מחשביםגירסה אחת עם אקטיבציה (מדבקת קוד ירוקה כמו שלי)ואחת בלי ולא ראיתי בניהם שום הבדל
פורסם 2007 בינואר 418 שנים מחבר עכשיו יש לי עוד שאלה ...אם זה וינדוס XP אלה 2003 אז גם אין עדיפות לCORפ על הRE
פורסם 2007 בינואר 418 שנים שאתה יכול להתקין את אותו סירייאל על כמה מחשביםכמה יעלה ווינדוס xp חדש עם 4 רשיונות ל4 מחשבים ?
פורסם 2007 בינואר 418 שנים אם אני לא טועה יש למיקרוסופט רשיון לעסקים קטניםהוא כולל אופיס, xp pro , server ועוד כל מיני שאני לא זוכרברשיון לעד 10 מחשבים ב 300 $ לשנהכולל עידכונים של גירסאות חדשותזאת אומרת שכרגע למי שיש את ה XP יקבל VISTA + אופיס 2007אני לא יודע עם משתמש בייתי יכול לקנות כזה או אם זה בכלל משתלם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.