פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=137747.0דחוף כפרה....אתה יכול לפנות בצורה יפה יותר
פורסם 2007 בינואר 218 שנים איזה מותק! לא לשכוח חיסונים בזמן! אל תוציא אותה מהבית עד שלא תשלים את כל החיסונים שלה, אל תיקח סיכון. חוצמזה... משמעת אוכל חובה. לברדורים הם כמו שואב אבק.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר שואב אבק זה לא מילההיא טוחנת כאליו אין מחראבל מקבלת צלחת בוקר וערבוזה נעלם אחרי 5 שניות
פורסם 2007 בינואר 218 שנים איזה חמודה!!! וואי! (אם הייתי כלב ממין זכר הייתי מזדווג איתה כמו זוג עכברים חרמנים בלילה מושלג)... אחלה... תתחדש
פורסם 2007 בינואר 218 שנים וואלה יכול להיות שמה שהיה לי זאת לברדוריתהיא היתה אוכלת כמו לא יודע מההיום היא גרה אצל משפחה עם גינה גדולה, אולי איזה מושב או משהו לא יודע ושמעתי שהיא ענקית
פורסם 2007 בינואר 218 שנים היא הולכת לעקוף אותו בגודל.. בכל מקרה, This Is My New B-i-a-t-c-h! :lol: [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 318 שנים וואי איזו חמודה... בת כמה היא כבר?אני גם מכנן ליקנות כלב חדש אחרי שכבר האחרון שהיה לי נפטר מזקנה, מה אניאמור לבדוק? תעודות וזהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.