פורסם 2007 בינואר 218 שנים במגרש ביתי הם לא כל כך עשירים, זה די מעמד הביניים+, בכל מקרה לגונה ביץ' נראה לי תתאים לך.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר במגרש ביתי הם לא כל כך עשירים, זה די מעמד הביניים+, בכל מקרה לגונה ביץ' נראה לי תתאים לך.לא זה מוגזם מידי משהו באמצע ואם דרמה בלגונה ביץ אין בכלל הרבה דרמה רק מצלמים שם חוברה של עשירים חסרי שכל מדברים
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מי יכול על O.C?...בא לי להקיא מהעונה הרביעית, הסדרה הזאתי שהתחילה בתור משהו נחמד טרנדי וקליל הפכה לדבר מאוס כבד וצפוי וחבל שכך.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים דווקא מגרש ביתי סדרה הרבה יותר טובה לדעתי... OC יותר מדי זוהר בעע... סדרות של נקבות : אבל במגרש ביתי יש בכל פרק צן סוג של מוסר השכל... נחמד לראות.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר דווקא מגרש ביתי סדרה הרבה יותר טובה לדעתי... OC יותר מדי זוהר בעע... סדרות של נקבות : אבל במגרש ביתי יש בכל פרק צן סוג של מוסר השכל... נחמד לראות. מסכים איתך אבל עדיין O.C סידרה טובה
פורסם 2007 בינואר 218 שנים במגרש ביתי תמיד זה מרגיש שהכל חוזר על עצמו, התאונות, האנשים שמתנכלים אחד לשני, מה שאני מנסה להגיד זה שאין דינמיות ושינוי בסדרה, הכל צפוי.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים במגרש ביתי תמיד זה מרגיש שהכל חוזר על עצמו, התאונות, האנשים שמתנכלים אחד לשני, מה שאני מנסה להגיד זה שאין דינמיות ושינוי בסדרה, הכל צפוי. מה שנכון נכון..אבל יש שם מלא כוסיות
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מחבר את זה יש גם בFTV. FTV נו באמת? כבר אח שלי עבר את התקופה הזאתי... עדיף ליראות אותם מדברות וחושבות ובוכות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.