עבור לתוכן

מחשב לא נידלק !!!!!

Featured Replies

פורסם

לאחותי יש מחשב די ישן amd דומה ל"סלרון" החלפתי לה כרטיס זיכרון ram בהתחלה הכל היה בסדר . אחרי כמה ימים המחשב ניתקע לאחר כיבוי לא נידלק !

בהדלקה נורית ה "power " מהבהבת ( אמור לידלוק קבוע ) בפנים המאווררים עובדים הנורית על לוח אם דולקת וזהו !!!!!!

המסך לא נידלק - כ ל ו ם !!

1 - החזרתי את הזיכרון הישן - לא עוזר

2 - אן שום ציפצופים !

3 - לאחר הוצאת והחזרת כבל המתח מהספק לפעמים עוזר אך לזמן קצר !!

4- בבקשה עזרה - החלפתי כרטיס מסוג sdram :kopfpatsch: ???

פורסם

יכול להית שהמחשב הפסיק להידלק עקב הפסקת חשמל? או כיבוי לא נכון של המחשב? (לחיצה על הכפתור כיבוי למשך 5 שניות במקום בצורה מסודרת?)

טוב זה פשוט מה שהיה לי עם אחותי הקטנה...

תיראה אני מציע שקודם כל תנתק את כל הכרטיסים שמחוברים ללוח אם חוץ מהמעבד, תנתק גם את כל חיבורי החשמל שמחוברים להארדיסק לסידירום לכונן דיסקטים

אם קיים הכל הכל הכל אז תחזיר את כולם חזרה וכל זה כשהמחשב מכובה מן הסתם ואז תנסה להדליק את המחשב.

אם לא עוזר, נתק את כל החיבורים מאחורה ואז תנסה להדליק את המחשב ותיראה אם המחשב עולה.

אם עדיין לא עוזר תוציא את הזכרונות מהמחשב לגמרי תנסה להדליק את המחשב, אם אתה שומע צפצוף ז"א שהלוח אם עדיין חי ושהוא לא דפוק (כניראה) אם אתה לא שומע צפצוף ז"א שכניראה שיש בעיה בתושבת של הזכרונות

אם זה עדיין לא עוזר אני מציע שתתחיל לחפש טוב טוב על הלוח אם קבלים שרופים/נוזלים/מנופחים...

אם כל אלה לא עוזרים נסה לחבר ספק כח אחר שיכול להיות ויפתור את הבעיה

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על התגובה המהירה !!

כשאני מנתק את החשמל /חיבורים וגם מאחור המחשב נדלק אך שוב לזמן קצר -נתקע- ולא נידלק

רק ספק עוד לא החלפתי !

לחיצה ארוכה על הכפתור הכיבוי לא אמורה לגרום נזק !

הוצאתי את כל הזיכרונות ולא היה ציפצופים !

הצילו - המחשב הזה מוציא אותי מדעתי !!!!!!

פורסם

ז"א רק מאווררים מסתובבים וכל המנורות דולקות?

אני חושב שכדאי שתבדוק עם ספק אחר, וכמו כן תבדוק גם קבלים שרפים זה מאוד חשוב שתעשה את זה

לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי כן גורמת לנזק, כי אז כל המערכת נכבית בצורה לא מבוקרת וזה יכול לגרום לבעיות, אנשים מבוגרים בלי ידע במחשבים עושים את זה כי הם חושבים שזה כמו טלויזיה שככה מכבים מחשב אבל זאת טעות! ובמקרים שיצא לי לבדוק הלוח בד"כ הלך - קבלים שרופים ונוזלים...

אתה יודע איך ניראה קבל?

אני חושב שתצטרך לנסות גם לוח אחר אם יש אפשרות כי יכול להיות שהבעיה בו, או משהו שגרם לו להיות בעייתי, כניראה ספק כח ג'נרי

פורסם
  • מחבר

כן כל המאווררים עובדים והנורות דולקות

נורית ה power מהבהבת במקום לידלוק קבוע !!

כל הקבלים שלמים ולא נפוחים או נוזלים !

נורית המסך לא משנה צבע לירוק

אני שומע את ההרדיסק עובד

ליפעמים הכל נידלק ועובד ואז ניתקע וזהו

אחרי שאני יחליף את הספק ניהיה יותר חכמים !!

אים יש לך או למישהו אחר עוד עצות נישמח לישמוע ! :nixweiss: :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים