פורסם 2007 בינואר 118 שנים קרוב משפחה שלי נבחר על ידי הקבוצה והמאמן לשחקן המצטיין העונה בכדורסל בליגת הקט-סל, כל קבוצה המשחקת בליגה בחרה שחקן אחד ומכולם יבחר השחקן הטוב ביותר בצפון. את השחקן הטוב ביותר הוחלט לבחור באמצעות סקר שנערך באינטרנט, להלן הקישור: http://www.postool.com/pollshow.php?user=basketman&id=4224 אודה לכם אם תצביעו לו, שמו דניאל מלצר והוא משחק במכבי מטולה (האפשרות החמישית בסקר) תודה מראש על שיתוף הפעולה
פורסם 2007 בינואר 118 שנים להצביע בלי לדעת מי זה בכלל? אפילו כוכב נולד לא ירדו לשפל כזה מה הערך בבחירה בכלל בצורה כזו? זו סתם רמאות זולה במקרה הטוב...
פורסם 2007 בינואר 118 שנים להצביע בלי לדעת מי זה בכלל? אפילו כוכב נולד לא ירדו לשפל כזה מה הערך בבחירה בכלל בצורה כזו? זו סתם רמאות זולה במקרה הטוב... אל תהיה חרא, תצביע וזהו, בכל מקרה, אני הצבעתי לו, וכרגע הוא 2#, נחכה לעוד הצבעות
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אל תהיה חרא, תצביע וזהו, בכל מקרה, אני הצבעתי לו, וכרגע הוא 2#, נחכה לעוד הצבעותאורן - אם אתה מתנהג כמו חרא - אל תשליך אותו על אחרים.זה שאתה מוכן לרמות זו זכותך המפוקפקת וזה לא הופך אחרים לחארות. אם אתה לא יכול להתאפק - עבור לפרטי.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים להצביע בלי לדעת מי זה בכלל? אפילו כוכב נולד לא ירדו לשפל כזה מה הערך בבחירה בכלל בצורה כזו? זו סתם רמאות זולה במקרה הטוב...
פורסם 2007 בינואר 118 שנים להצביע בלי לדעת מי זה בכלל? אפילו כוכב נולד עוד לא ירדו לשפל כזה מה הערך בבחירה בכלל בצורה כזו? זו סתם רמאות זולה במקרה הטוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.