פורסם 2007 בינואר 218 שנים אז אולי היתבלבלתי ....אגב מ זאת אומרת מכל פורשה שמוצעת פה בארץ למה מה יש בחול שאין בארץ (לפורשה) ואני מדבר על החברה לא על אנשים פרטים
פורסם 2007 בינואר 218 שנים בארץ אתה יכול לקנות כל דגם או ווריאציה של פורשה, השאלה אם זה יש לך כסף.אם יש לך הם יזמינו לך כל מה שאתה רוצה.לפני כמה ימים ראיתי פורשה טורבו פתוחה שחורה, דור קודם (993) מדהימה כלומר יש בארץ אפילו כמה דגמים מעניינים.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים שוב היתבלבלתי חשבתי שהוא אמר יותר מכל פורשה שמציעים בארץ אז כאילו מה זאת אומרת בארץ מה יש בחול שאין בארץ חחח(פורש) לא חסר פורש בארץ אגב אני רואה כל הזמן את הדגמים שמוצאים לא תמיד כולם מופיעים כי קונים אותם ...
פורסם 2007 בינואר 218 שנים טעות שלי היא אכן הייתה 996 ולא 993... למרות שהמודל שאני הכי אוהב הוא ה993... פשוט מדהימה.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים יש בסביון בכניסה מרחוב הצפון איפה שפלאטו שרון גר (נראה לי ) יש פורש ישנהה מאד אם אני יראה אותה עוד פעם אני יצלם (אם יהיה לי מצלמה) אני לא גר בסביון אני עובר שם פעם בשבוע
פורסם 2007 בינואר 318 שנים יש לי חבר שגר בקיסריה ושמה אם כבר יש מלא עשירים ומכוניות מדיהמות למרות שהרוב שם אשכנזים וקונים טיוטנ קורלה
פורסם 2007 בינואר 318 שנים או לחילופין, חשבתם למה הם חיים שם כמו גדולים? כי הם לא מבזבזים כסף על דברים שלא נראים להם הכרחיים (*אהמ* bmw5 * )
פורסם 2007 בינואר 318 שנים לא זה סתם כי יש להם חשבון שיש בו יתר מ7 ספרות ובית ב6 ספרות ובריכה ב5 ספרות ואוטו ב4
פורסם 2007 בינואר 318 שנים זה ברור שאם לא תבזבז שום דבר אז יהיה לך יותר אך מה הטעם בלחיות על לחם ומרגרינה ?
פורסם 2007 בינואר 318 שנים נכון מאוד,אבל אני קצת אחדדM5 זו בעצם מכונית מנהלים לכל דבר שבעצם הפיכתה ל-"M" היא קיבלה הקשחת מתלים ושילדה אני מאמין,קפיצים גם כן,שלל ספוילרים וחצאיות ועזרים אוירודינמיים שונים,דיסקים גדולים הרבה יותר ומאוררים וכמובן מנוע V10וכמובן גיר ידנירק בזמן האחרון ורק בארה"ב היא מוצעת עם ה-SMG הרובוטילהיפך.היא מתחילת חייה (הדור הנוכחי) שווקה עם גיר SMG רובוטי בעל 7 הילוכים ועכשיו בארה"ב (במפתיע) יש ביקוש לגיר ידני.
פורסם 2007 בינואר 318 שנים בית בשש ספרות אני לא חושב אולי ב7 אוטו ב4 חח הגזמת אהה אז זה אתה הגנן שעובר כל שבוע ברחוב שלי.. .. סתם סתםם.. ;D חח אתה גר שמה ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.