עבור לתוכן

כמה עולה פורשה ממוצעת בישראל?

Featured Replies

פורסם

אז אולי היתבלבלתי ....

אגב מ זאת אומרת מכל פורשה שמוצעת פה בארץ למה מה יש בחול שאין בארץ (לפורשה) ואני מדבר על החברה לא על אנשים פרטים

• תגובות 90
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בארץ אתה יכול לקנות כל דגם או ווריאציה של פורשה, השאלה אם זה יש לך כסף.

אם יש לך הם יזמינו לך כל מה שאתה רוצה.

לפני כמה ימים ראיתי פורשה טורבו פתוחה שחורה, דור קודם (993) מדהימה כלומר יש בארץ אפילו כמה דגמים מעניינים.

פורסם

993?(עבר יותר עשור מאז הפסיקו למכור אותה) אולי 996?

פורסם

שוב היתבלבלתי חשבתי שהוא אמר יותר מכל פורשה שמציעים בארץ

אז כאילו מה זאת אומרת בארץ מה יש בחול שאין בארץ חחח(פורש)

לא חסר פורש בארץ אגב אני רואה כל הזמן את הדגמים שמוצאים לא תמיד כולם מופיעים כי קונים אותם ...

פורסם

טעות שלי היא אכן הייתה 996 ולא 993... למרות שהמודל שאני הכי אוהב הוא ה993... פשוט מדהימה.

פורסם

יש בסביון בכניסה מרחוב הצפון איפה שפלאטו שרון גר (נראה לי ) יש פורש ישנהה מאד אם אני יראה אותה עוד פעם אני יצלם (אם יהיה לי מצלמה)

אני לא גר בסביון אני עובר שם פעם בשבוע

פורסם

אהה אז זה אתה הגנן שעובר כל שבוע ברחוב שלי.. :lol:..

סתם סתםם.. ;D

פורסם

יש לי חבר שגר בקיסריה ושמה אם כבר יש מלא עשירים ומכוניות מדיהמות למרות שהרוב שם אשכנזים וקונים טיוטנ קורלה :screwy:

פורסם

ככה זה, נותנים אגוזים למי שאין שיניים

פורסם

או לחילופין, חשבתם למה הם חיים שם כמו גדולים? כי הם לא מבזבזים כסף על דברים שלא נראים להם הכרחיים (*אהמ* bmw5 * )

פורסם

לא זה סתם כי יש להם חשבון שיש בו יתר מ7 ספרות :kopfpatsch: ובית ב6 ספרות ובריכה ב5 ספרות ואוטו ב4 :bash:

פורסם

זה ברור שאם לא תבזבז שום דבר אז יהיה לך יותר אך מה הטעם בלחיות על לחם ומרגרינה ?

פורסם

נכון מאוד,אבל אני קצת אחדד

M5 זו בעצם מכונית מנהלים לכל דבר שבעצם הפיכתה ל-"M" היא קיבלה הקשחת מתלים ושילדה אני מאמין,קפיצים גם כן,שלל ספוילרים וחצאיות ועזרים אוירודינמיים שונים,דיסקים גדולים הרבה יותר ומאוררים וכמובן מנוע V10

וכמובן גיר ידני

רק בזמן האחרון ורק בארה"ב היא מוצעת עם ה-SMG הרובוטי

להיפך.

היא מתחילת חייה (הדור הנוכחי) שווקה עם גיר SMG רובוטי בעל 7 הילוכים ועכשיו בארה"ב (במפתיע) יש ביקוש לגיר ידני.

פורסם

בית בשש ספרות אני לא חושב אולי ב7 אוטו ב4 חח הגזמת

אהה אז זה אתה הגנן שעובר כל שבוע ברחוב שלי.. :lol:..

סתם סתםם.. ;D

חח אתה גר שמה ?
פורסם
:silly:... ממש לא..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים