עבור לתוכן

כמה עולה פורשה ממוצעת בישראל?

Featured Replies

פורסם

גם אני בעד ידני,לא סתם רוב מכוניות הספורט מגיעות עם תיבת הילוכים ידנית.

בהמשך כיוון המחשבה הזאת, תקנה גם סוברו פשע, אין לה ABS, כמו שאין ABS במכוניות מירוץ.

בספורט זה עניין של חוקים והגבלות.

:s07:

• תגובות 90
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

DSG אכן טכנולגיה טובה אבל משעממת

אם כבר קונים פורש אז קיימאן או911 ולא בוקסטר...

מי שקונה בוקסטר

הוא פשוט

"בן אדם שהולך אם חולצות וורודות ושעון מיפלסטיק" קרדיט למי שאמר את זה... ד"א הבן האדם שעליו אמרתה את זה... זה אם הBMWM5 הוא חבר של אבא שלי :kopfpatsch: הוא עשיר ברמות מטורפות לפני הM5 היה לו slk320 מפחידה אם גלגלים ענקיים ניראה לי 19 או 20 אינץ

פורסם

אני ראיתי אתמול פורד מוסטנג שחורה... הזווית עצמה חרא אך שצילמתי כי פחדתי שהוא יראה אותי אז בשביל זה האוטו ניראה מגעיל קצת

כמה שווה דבר כזה ואיזה שנה הוא אם אתם יכולים להגיד לי?

[attachment deleted by admin]

פורסם

כל צעיר חושב ידני (רב) אבל מה לעשות שמיתבגרים ואחרי זמן מה זה מעצבן ומעסיק יותר מידי

בפורמולה יש SMG אם אני לא טועה אבל זה מעביר כל כך מהר שאני חושב שזה DSG

אם כבר לבזבז מיליון על אוטו אז M5 או CL (נראה לי שלCL אני מיתכוון) זה לאלה שאוהבים גודל מירווח פינוק גד'טים וכאלה

יותר ספורט שהוא לא ליום יום אז סובארו או אוו טורבוZ'

X5 זה גם אחלה נח גם שטח גם יפה גם חזק מהיר הכל באחד ...

אם אני יקבל מיליון שקל להוציא על מכונית ורק על מכונית אז זה יהיה משהו גדול ויקר לא ספורט

M5 זה אוטו מנהלים

זה שיש לו ביצועים כמו של אוטו ספורט מהרמות הגבוהות ... ;D

פורסם

X5 זה כאילו שטח

ומי ששאל על המכונית המוזרה- זה פרארי אנזו בעיצוב של סדנה בשם פינפארינה(אני לא בטוח לגבי האיות)

ולגבי F50- אתה לא יכול סתם ככה לקנות, כמו עם הF60 אתה צריך שיעברו תחת ידך ארבע פרארי לפני כן

פורסם

כל הכיף בהאצה זה העברת ההילוכים והמשיכה עד הגבול. ברכב אוטומט אין הבדל כבר אם אתה נוהג או יושב בצד

בתחרויות כשהדגש הוא על מהירות ולא הנאה הצורך באוטו' מובן אך אם היה לי כסף היתי קונה ליום יום איזה פרארי אנזו\F430 למתי שאני רוצה לשחרר קצת אגרסיות ומייבך לנסיעה רגועה יותר עם הנהג הפרטי

פורסם

כל הכיף בהאצה זה העברת ההילוכים והמשיכה עד הגבול. ברכב אוטומט אין הבדל כבר אם אתה נוהג או יושב בצד

בתחרויות כשהדגש הוא על מהירות ולא הנאה הצורך באוטו' מובן אך אם היה לי כסף היתי קונה ליום יום איזה פרארי אנזו\F430 למתי שאני רוצה לשחרר קצת אגרסיות ומייבך לנסיעה רגועה יותר עם הנהג הפרטי

פררי אנזו חדשה אתה לא יכול לקנות...יד שניה כן אבל חדשה לא

הם בוחרים למי למכור אותה גם אם תבוא להם עם הכסף מזומן לא ימכרו לך...

ואם אני זוכה בלוטו אני קונה קררה ג'י טי או בוגטי...יעלה הרבה הדלק אבל רק מהריבית אני יוכל להסתדר עם זה

פורסם

כל צעיר חושב ידני (רב) אבל מה לעשות שמיתבגרים ואחרי זמן מה זה מעצבן ומעסיק יותר מידי

בפורמולה יש SMG אם אני לא טועה אבל זה מעביר כל כך מהר שאני חושב שזה DSG

אם כבר לבזבז מיליון על אוטו אז M5 או CL (נראה לי שלCL אני מיתכוון) זה לאלה שאוהבים גודל מירווח פינוק גד'טים וכאלה

יותר ספורט שהוא לא ליום יום אז סובארו או אוו טורבוZ'

X5 זה גם אחלה נח גם שטח גם יפה גם חזק מהיר הכל באחד ...

אם אני יקבל מיליון שקל להוציא על מכונית ורק על מכונית אז זה יהיה משהו גדול ויקר לא ספורט

M5 זה אוטו מנהלים

זה שיש לו ביצועים כמו של אוטו ספורט מהרמות הגבוהות ... ;D

M5 זה שילוב בין מכונית ספורט ובין מכונית מנהלים

פורסם

נכון מאוד,אבל אני קצת אחדד

M5 זו בעצם מכונית מנהלים לכל דבר שבעצם הפיכתה ל-"M" היא קיבלה הקשחת מתלים ושילדה אני מאמין,קפיצים גם כן,שלל ספוילרים וחצאיות ועזרים אוירודינמיים שונים,דיסקים גדולים הרבה יותר ומאוררים וכמובן מנוע V10

פורסם

וכמובן גיר ידני

רק בזמן האחרון ורק בארה"ב היא מוצעת עם ה-SMG הרובוטי

פורסם

פררי אנזו חדשה אתה לא יכול לקנות...יד שניה כן אבל חדשה לא

הם בוחרים למי למכור אותה גם אם תבוא להם עם הכסף מזומן לא ימכרו לך...

ואם אני זוכה בלוטו אני קונה קררה ג'י טי או בוגטי...יעלה הרבה הדלק אבל רק מהריבית אני יוכל להסתדר עם זה

אחי, להביא בוגאטי לארץ יעלה לך בסביבות 16 מליון שקל. גם עם זכיה בלוטו יהיה לך קשה לממן דבר כזה...

פורסם

חכה ללמבורגיני גייארדו שתגיע...

עדיפה על כל פורשה שמציעים פה בארץ במחיר שהיא תוצע (כנראה 1.2 מליון)

(כמובן שזו סתם רק דעתי על הרכב הזה..)

:)

פורסם

אם היא תעלה 1.2 אני קוגל מוגל נראה לך באמת ?

זה אוטו שבבריטניה עולה איזה 120K ליש"ט אם אני לא טועה וגם אם אני טועה זה בערך מעל המאה אלף ליש"ט

ככה שאם יביאו את זה לארץ אז זה יעלה פי 2 ואם כזו ארץ אז זה מינימום... אה וגם יצטרחו לעשות לה הרבה שינוים ביגלל הכבישים המשובשים בארץ :-[

פורסם

ה- Gallardo תעלה בסביבות המיליון. אני זוכר שהיו עליה כתבות בעיתון.

אם אני לא טועה ה- Murcielago תעלה 3 מיליון.

פורסם

ה-Gallardo הגיעה לאוטומוטור תחת ההצהרה שאם יימצא מי שישלם עליה מיליון וחצי היא תיובא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים