פורסם 2007 בינואר 118 שנים דווקא הצבע יפה (אומנם אצלי הוא קצת יותר כהה)ומצידי תן לי את הפורשה הזאת בוורוד - אני לוקח..
פורסם 2007 בינואר 118 שנים קבלו משו מפחיד מה זה הרכב חלל הזה שדומה לנוסע השמיני? חח רציני אני חולה על כאלו איזה דגם היא?...ואגב לדעתי הפורשה המצולמת מכוערת...לא רק בגלל הצבע לא אוהב תצורה הזאת בכלל....
פורסם 2007 בינואר 118 שנים בוקסטר 2.7 י 525Kבוקסטר 2.7 טיפ' 555Kבוקסטר 3.2S י 625Kבוקסטר 3.2 טיפ' 660Kקאיימן 3.4S י 700Kקאיימן 3.4S טיפ' 740K911 קאררה 3.6 י 875K911 קאררה 3.6 טיפ' 910K911 קאררה 3.8S י 1,000K911 קאררה 3.8S טיפ' 1,030K911 קבריו 3.6 טיפ' 1,015Kהיבואן מ.ס.י - איינשטין 1 פ"ת 03-9190911אני מקווה שפתרתי לפותח התרד את הבעיה ובקרוב נראה את התמונות של הפורשה החדשה שלו.נ.ב- אוטו'/טיפ'- להומואים.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים נ.ב- אוטו'/טיפ'- להומואים.אהההאני רוצה לראות אותך מעביר הילוכים יותר מהר מ-DSG
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אההה אני רוצה לראות אותך מעביר הילוכים יותר מהר מ-DSG אתה לא תראה אותו מעביר הילוכים בכלל כי הוא ילדון בן 16 שאין לו אפילו רישיון, אבל משום מה הוא כל היום מדבר על מכוניות... לא סתם בחוקי הפורום של CarsForum יש חוק שאומר שלאנשים בלי רישיון אסור בכלל להגיב... :
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אני מדבר כל היום על מכוניות כי זה התחביב שלי.כמו שהתחביב שלך זה לדבר על אולמרט כל היום.ד"א, אני בן 17 ויש לי רישיון.כבר יותר משנה אתה קורא לי ילדון בן 16. שים לב שאחרי שנה זה מתחלף.אהההאני רוצה לראות אותך מעביר הילוכים יותר מהר מ-DSGDSG יעביר הילוכים יותר מהר ממני, אבל מי אמר שאני יותר יהנה?ואני עדיין דבק בעובדה (דעה) שמי שקונה פורשה אוטו' הוא מסכן.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים רשמתי דף מלא דברים ונהיה לי סיים משימה גררררררר קיצר קאיין או KN או קיימן או מה שלא תרצו יש גם 4X4 טורבו ב 1190K 911 3.6 טורבו 1520K משהו כזה ראיתי גם ביתון רכב שאפשר לירשום על הקאיין מילה עד 5 אותיות 350 ליש"ש כל אות נוספת 50 ואם אתה רוצה מזהב או קרום אז 75 או 85 משהו כזה שזה המוןןןן כסף אני גר לא רחוק מסוכנות פורש ככה שאני לא מיתלהב כבר ... חחח\חח אולמרט ממש תחביב לימצוא ... לא משעמם זה בטוח פשוט חיה מעניינת האולמרט הזה
פורסם 2007 בינואר 118 שנים DSG יעביר הילוכים יותר מהר ממני, אבל מי אמר שאני יותר יהנה?ואני עדיין דבק בעובדה (דעה) שמי שקונה פורשה אוטו' הוא מסכן.יש הבדל גדול בין עובדה לדעהוההנאה שלך היא לא בהכרח ההנאה של הרוכש הפוטנציאלי של אחת הפורשותלמעשה של רוב הרוכשים של הפורשה
פורסם 2007 בינואר 118 שנים נ.ב- אוטו'/טיפ'- להומואים. ומה לגבי אנשים שלא רוצים להתעסק עם הילוכים סתם כי זה נוח יותר? מה לגבי נשים? :-X ומה לגבי סתם איזה לייזי כמוני? :
פורסם 2007 בינואר 218 שנים תיבה מטורפת שפותחה בשנות ה 80 לאודי קווטרו S1 עבור מרוצי ראלי ומצאה את דרכה למכוניות נוסעים בטעות התיבה בנויה כמו תיבה ידית אבל פה נגמר הדימיון .. לDSG יש שני קלצים שמופעלים ע"י מחשב ולחץ שמן.. כל קלץ מחובר לשורה של הילוכים אחד לאי זוגיים ואחד לזוגיים. כשאתה נוסע בהילוך ראשון קלץ מס' 1 מחובר, בינתיים הקלץ השני מיתחבר להילוך השני וככה כשאתה מעביר הילוך הוא פושט כבר מחובר וזה חוסך את הזמן שהמנוע למעשה מנותק מהגלגלים . איך זה עובד הלאה ? ע"פ פי ההיתנהגות שלך עם הרכב המחשב בעצם חוזה לאיזה הילוך אתה רוצה לשלב .. ואם הוא טעה זה פשוט יקח לך 0.1 שניות להעביר הילוך במקום 0.02 או ש 3 לא זוכר.. ד"א במצב הקרבי ביותר של תיבת ה SMG (תיבה ידנית שמעבירה הילוכים ללא קלץ אלה ע"י לחץ שמן) של BMW לוקח לה 0.08 שניות להעביר הילוך.. לינקים/הסברים מופרטים יותר /סירטונים עוד מעט . תוצאות בשטח. http://www.youtube.com/watch?v=gmMNRQ1GJ3o
פורסם 2007 בינואר 218 שנים מה זה DSG? :-Xתיבת הילוכים רובוטית (כלומר ידנית בעלת תפעול אוטומטי) כפולת מצמדים שהיא בערך הדבר הכי טוב שתפגוש בזמן הקרוב במכוניותגם קונצרן פורד מעוניינים לפתח דבר כזה
פורסם 2007 בינואר 218 שנים גם אני בעד ידני,לא סתם רוב מכוניות הספורט מגיעות אם תיבת הילוכים ידנית.לגבי הפורשה קודם כול לפותח התרד תגיד יש לך רישיון?מותר לחלון אבל- אני בכול מקרה לא היתי קונה את הפורשה אני אוהד מעוד נלהב של סדרות ה bmw החדשות.אוטומט זה לעצלנים :]
פורסם 2007 בינואר 218 שנים בגלל זה עד לפני חודש לא היית יכול להשיג M5 ידנית?ועכשיו אם אתה רוצה אחת כזאת אז זה רק בארה"ב?איך שלא תסתכל על זה הרבה יותר טוב תיבה רובוטית כמו DSG, כמובן כזו שלא מעבירה הילוך על דעת עצמהגם העברת ההילוך הרבה הרבה יותר מהירהבפורמולה 1 נראה אותך מוצא תיבה ידנית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.