פורסם 2007 בינואר 118 שנים אין נציגות רשמית של פרארי בארצנו הקטנה.יש שמועות שאם יש לך מספיק כסף "פיאט" שהיא כידוע בעלת הבית של פרארי (בין היתר) תוכל ליבא לך אחת כזו.בכל מקרה יש פרארי 360 פתוחת גג אחת בארץ שראיתי למכירה באיזה אתר ויש עוד שניים נדמה לי (456 ו-475) ששיכות לבעלים של סוכניות פיאט בארץ או משהו בסגנון.לגבי פורשה,כמו שאמרו הזול ביותר שלהם זה הבוקסטר שנעה סביב ה-600 אלף ש"ח יש את סידרת 911 שמתחילה מ-850 אלף פחות או יותר ומגיעה עד לכמעט 2 מליון אם מזמינים את גרסאת הטורבו החדשה.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר אם יש לך מספיק כסף אתה יכול להביא כל רכב .וגם צריך לדאוג לחלקים וכו'זהו שאין כסף..אני פשוט מתכנן מה לעשות עם הכסף שאני יזכה בטוטו..
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אם כבר מדברים אז F430 המעולה שזוכה לשבחים בכל תחום אפשרי,נוחות נסיעה (גם יוםיום),ביצועים,מנוע וכו' וכו'אבל תעזבו פנזטיות בחייך..חשבתי שהוא רציני רוצה לקנות איזה בוקסטר משומשת.שתזכה בלוטו נדבר
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר טוטו לא לוטו.. אגב הפרארי הזאת לא אהבתי http://e-carzone.com/ferari/f50/ferrari_f_50_02.jpg יותר מידי מפלצתית אני רוצה משו בסגנון הזה אגב אלו תמונות מהארץ..(של תייר שהביא אותו איתה...מניאק!!)
פורסם 2007 בינואר 118 שנים זו הפרארי 360 ספיידר שדיברתי עליה.בארץ (בבעלות ישראלי) יש פרארי 456 ו-475 שניהם של הבעלים של יבואנית פיאט עד כמה שזכור ליאני מאמין שאם מספיק כסף תוכל להביא לעצמך פרארי כזו
פורסם 2007 בינואר 118 שנים הרבה...אי אפשר לדעת בארץ בחייך,זה אפילו לא ביבוא סדיר שגם על יבוא כזה יש מיסים ועמלות וכו' אז על יבוא אישי? מי יודע..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.