פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר נגן שעלה לי כמעט 2000 שקל עם שלטלפני שנה וחציואיזה הבטחות היו!"בטח שיהיה עיברית"היום לנגנים גנרים ב שקל וחצי יוצא עיבריתאיזה בזיון!
פורסם 2007 בינואר 118 שנים גם אני לא מבין יש לי U3 יש שפה עיברית אבל התפריטים לא בעברית רק התיקיות והשירים וזה דיי מעצבן .אנחנו דיי קטנים במפה, מי שם עלינו בכלל. לאף אחד לא אכפת במיוחד לחברות הגדולות.צריכים שהרבה אנשים ישלחו מיילים לחברה או משהו בכתב כדי שיבינו את המצוקה שלנו וזה לא פייר אולי ככה יהיה עברית אני חושב.
פורסם 2007 בינואר 118 שנים מחבר בואו נראה אם הפורום הזה שווה משהולא רק בעלי IAUDIOאלה להוכיח לעצמנו שאנחנו אמנם קטנים על המפהאבל שווים את הפונטים בעיברית על הנגן שלנו
פורסם 2007 בינואר 118 שנים בואו נראה אם הפורום הזה שווה משהו לא רק בעלי IAUDIO אלה להוכיח לעצמנו שאנחנו אמנם קטנים על המפה אבל שווים את הפונטים בעיברית על הנגן שלנו ועם אנחנו לא נעשה את זה אז אנחנו לא שווים.. שונא את המשפטים המפגרים האלו
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אם אתה ממש נואש לעברית ואתה יכול להסתפק בנגן בלי סרטים (אבל עם משחקים) אתה יכול להשתמש בROCKBOXויש גם דבר מעניין שקוראים לו dual-bootloader שיכול להפעיל 2 FIRMWARE (לחיצה קצרה מפעילה תראשון ולחיצה ארוכה תפעיל תשני)לעוד מידע תשאל פה:http://iaudiophile.net/forums/מקווה שעזרתי
פורסם 2007 בינואר 118 שנים גם אני לא מבין יש לי U3 יש שפה עיברית אבל התפריטים לא בעברית רק התיקיות והשירים וזה דיי מעצבן .אנחנו דיי קטנים במפה, מי שם עלינו בכלל. לאף אחד לא אכפת במיוחד לחברות הגדולות.צריכים שהרבה אנשים ישלחו מיילים לחברה או משהו בכתב כדי שיבינו את המצוקה שלנו וזה לא פייר אולי ככה יהיה עברית אני חושב.ב M6 של Meizu ובעוד כמה נגנים שלהם יש עברית, למרות שאני בספק אם מישהו בחברה בכלל שמע על קיומה של מדינת ישראל.
פורסם 2007 בינואר 218 שנים ב M6 של Meizu ובעוד כמה נגנים שלהם יש עברית, למרות שאני בספק אם מישהו בחברה בכלל שמע על קיומה של מדינת ישראל.אז איך אתה מסביר את זה שיש עברית?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.