עבור לתוכן

שנה טובה לכולם! עוד שניה נכנסים לשנה החדשה!

Featured Replies

פורסם

למה כולם מתרגשים מחג של נוצרים!? מה יש לכם?

מה הקשר חג של נוצרים מה כואב לך שאנשים חוגגים אירוע מיוחד ביחד עם כל העולם?? אז זה חג של נוצרים מה הקשר בכלל? סך הכל מסיבה לקראת אירוע עולמי, אתה וכל מי שבוכה פה עדיין לא קלטתם שזה כבר מזמן לא חג דתי, זה פשוט אירוע עולמי שכולם חוגגים ביחד לקראת תחילת שנה חדשה, אין פה שום קשר לדת!!

אבל עזוב,סך הכל היום יום שמח.. ועוד פעם שנה טובה! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :) :) :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• תגובות 47
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שתהיה שנה טובה

פורסם

מה הקשר חג של נוצרים מה כואב לך שאנשים חוגגים אירוע מיוחד ביחד עם כל העולם?? אז זה חג של נוצרים מה הקשר בכלל? סך הכל מסיבה לקראת אירוע עולמי, אתה וכל מי שבוכה פה עדיין לא קלטתם שזה כבר מזמן לא חג דתי, זה פשוט אירוע עולמי שכולם חוגגים ביחד לקראת תחילת שנה חדשה, אין פה שום קשר לדת!!

אבל עזוב,סך הכל היום יום שמח.. ועוד פעם שנה טובה! :xyxthumbs: :xyxthumbs: :) :) :xyxthumbs: :xyxthumbs:

הרגת תבן אדם :-X

פורסם

k8lpb0.jpg

SOON TRUE QUAD CORE ON ONE DIE :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

שנה אזרחית טובה לכולם! K8L בקרוב אצלכם במחשב. ;D

פורסם

2007 הגיעה :yelclap:

:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:

urib, די עם הספאם :smile1:

פורסם
:jump: :jump: :jump:
פורסם

שנת התשס"ז שתמשיך להיות טובה לכולם !!

ובעיקר ל amd - שנראה מעבדי קוואד אמיתיים במחיר "ביתי"

פורסם

שנת התשס"ז שתמשיך להיות טובה לכולם !!

ובעיקר ל amd - שנראה מעבדי קוואד אמיתיים במחיר "ביתי"

[ייייייייייייייייאאאאאאאאאאללללללללללללההההההההההה חבבבבבבבברררררררררררררההההההההה בבבבבבבבללללללאאאאאאאאאאאאגגגגגגגגגגןןןןןןןןןן

חברייה 2007 כבר נכנס יאללה למצואי מישהי ולהתחיל לחגוג .....

מי שלא נותן בראש לא חוגג

:birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday:

:bigglasses: :coolman: :DJsmile: :ylsuper: :gorgeous: :funnypost::goodposting: :givemebeer: :ylsuper: :ladysman: :elkgrin: :biglaugh::biggrimjackbox: :auto: :biggthumpup:

יאללה תביא :xyxthumbs: לי וודקה עם בירה עם לדפוק תראש אז סופית ..... :yelclap::jump::lol:

יש סילבסטר רק פעם בשנה .... וכול שנה צריך לחגוג חזק יותר ..... :smile1:

פורסם

שנה אזרחית טובה לכולם :)

אני מעדיף שלא לחגוג חגים נוצרים .

אז

ברוך הבא

2007 :xyxthumbs:

פורסם

fuck 2006 !!!

2007 :welcomeani:

Hope you will all find

HEAVEN

פורסם

לכל הפלצנים הצדיקים, אם עוד לא הבנתם אנחנו חוגגים את השנה האזרחית החדשה ולא את יום ההולדת של ישו או משהו כזה. למי איכפת מהאמונה היום במאה ה-21? אני בטוח גם שלא הייתם רוצים לחיות ע'פ לוח השנה העברי הלא סטנדרטי הזה ברמות, ויותר מזה אני גם בטוח שאתם לא יודעים מה התאריך העברי היום.

י"א בטבת. ולא - לא בדקתי.

חוץ מזה אנחנו חיים ע"פ לוח השנה האזרחי מטעמי נוחות. לי אישית אין בעייה לצאת ולחגוג בתאריך הזה אבל סתם כי זאת סיבה למסיבה.

אבל ללכת ולברך את כולם בשנה טובה וכו' זה מוגזם לדעתי. את זה מברכים פעם בשנה - וזה בראש השנה.

פורסם

אני מצפה שתיהיה שנה טובה יותר מהיום שהיה אתמול=/

פורסם

HAPPY NEW FRIGGIN YEAR EVERYONE

! :alcoholic: :beerchug: :jump1: :funn: :evil_laughterperple: :givemebeer:

שתהיה זאת שנה מוצלחת לכולם, בלימודים, בקריירה, עם הבנות (למי שקשה ;)). הלוואי שלא יהיו קאסאמים (אני אופטימית מדיי אחרי כל כך הרבה אלכוהול) או שלפחות לא יפגעו בכלום או... שבכלל יטוסו חזרה למאיפה שהעיפו אותם. ובכלל... שלא יהיה הרגשה גועל נפש לפתוח עיתון/אתר חדשות כל פעם.

פורסם

HAPPY NEW FRIGGIN YEAR EVERYONE

! :alcoholic: :beerchug: :jump1: :funn: :evil_laughterperple: :givemebeer:

שתהיה זאת שנה מוצלחת לכולם, בלימודים, בקריירה, עם הבנות (למי שקשה ;)). הלוואי שלא יהיו קאסאמים (אני אופטימית מדיי אחרי כל כך הרבה אלכוהול) או שלפחות לא יפגעו בכלום או... שבכלל יטוסו חזרה למאיפה שהעיפו אותם. ובכלל... שלא יהיה הרגשה גועל נפש לפתוח עיתון/אתר חדשות כל פעם.

ועל זה דריה נאמר אמן .... :ylsuper: :goodposting:

פורסם

שנה טובה לכולם. :)

ותפסיקו להיות אטומים, ולהגיד שסילבסטר טבח ביהודים כי הוא לא - וחוץ מזה, מה כואב לכם על הלב? תבינו שחוגגים את השנה האזרחית החדשה.

לא בכל העולם קוראים לזה סילבסטר, על שם האפיפיור הקתולי - אלא ערב השנה החדשה, אין פה הדגשה דתית ממש, הרבה חוגגים את כניסת השנה החדשה.

קוראים לזה בארצות מסוימות סילבסטר, וישראל ביניהם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים