עבור לתוכן

שנה טובה לכולם! עוד שניה נכנסים לשנה החדשה!

Featured Replies

פורסם

היי, אנחנו צעירים ומחפשים סיבה למסיבה (או להשתכר, אני שיכורה כבר מהבוקר, איך שירדתי מהמשמרת שלי, חחח).

• תגובות 47
  • צפיות 2.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

HAPPY NEW YEAR!!!!

איזה עם מוזר אנחנו... לפני כמה ימים ראיתי משהו ש"השאיל" עץ מהפארק הלאומי ברמת גן וסחב אותו הביתה חחחחח....

דרך אגב שנת 2007 (איזה מוזר זה להגיד את זה) תהייה גדושה בכול טוב בעולם המחשבים! AMD וINTEL משיקות את המעבדים המרובעים שלהם!! :smile1:

ATI - R600

NVIDIA - G80 (משודרג לרגל R600).

וואי איזה שנה!! :jump:

גם DDR3

פורסם

2007, כדאי שתהיי טובה!שמעת?

:xyxthumbs::hat:

שנה טובה HW. :beerchug::aktion031:

פורסם

שנה טובה ומבורכת!

וואו, 2007, עד כאן שרדתי בג'ונגל שבו אני חיי? חחחח

טוב נו:

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap::smile1: :smile1: :jump: :jump: :jump: :jump: :sleep: :sleep: :sleep::silly: :silly: :silly::hat: :hat: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :argue: :auto: :auto: :auto: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :gorgeous: :ladysman: :ladysman: :lamer: :lamer: :cwm10: :la::funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn::biggrinangelA::biggrimjackbox: :biggrimjackbox: :biggringift: :biggringift: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrimjackbox::funn: :funn: :funn: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :funn: :funn: :funn: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :police: :police: :police: O0 O0 O0 :beerchug: :auto: :funn::biggringift: :biggringift:

פורסם
:imwithstupid:
פורסם

happynewyearsign.jpg

ושתיהיה לכם שנה טובה!! :) :) :xyxthumbs:

פורסם

שנה טובה ומבורכת!

טוב נו:

:yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap: :yelclap::smile1: :smile1: :jump: :jump: :jump: :jump: :sleep: :sleep: :sleep::silly: :silly: :silly::hat: :hat: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :beerchug: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :alcoholic: :argue: :auto: :auto: :auto: :birthday: :birthday: :birthday: :birthday: :gorgeous: :ladysman: :ladysman: :lamer: :lamer: :cwm10: :la::funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn::biggrinangelA::biggrimjackbox: :biggrimjackbox: :biggringift: :biggringift: :biggrinangelA: :biggrinangelA: :biggrimjackbox::funn: :funn: :funn: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :funn: :funn: :funn: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :biggthumpup: :police: :police: :police: O0 O0 O0 :beerchug: :auto: :funn::biggringift: :biggringift:

סתם לעצבן

פורסם

שנה טובה ומבורכת!

אהבתי תגישה ;)

שנה אזרחית טובה.....

בעע הייתי אמור לצאת היום ובסוף לא איזה באסה דווקא היום.. >:(

פורסם

למה כולם מתרגשים מחג של נוצרים!? מה יש לכם?

פורסם

2007? זה דורש 2007 לבנים מקפצים.

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn::funn:

...

פורסם

אני מאחל לכולם שנה "לועזית" טובה, ושתמצאו סיבה לחגוג ולהתהולל כל יום :ylsuper:

פורסם

למה כולם מתרגשים מחג של נוצרים!? מה יש לכם?

בגלל זה הדגשתי את האזרחית בהודעה שלי...כי תכלס אני נגד חגיגת הסילבסטר עצמו..סתם חג של נוצרים שיש שמועה גם שהשם שלו בא מטובח יהודים ימח שמו

פורסם

אני עצלן מידי בשביל לעבור שנה. נשאר עוד כמה חודשים ב2006.

חוץ מזה, השנה החדשה בטח מלאה בבאגים אז עדיף לחכות לSP1 ורק אז לעבור.

פורסם

חחח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים