פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אצלי הראשון זה אבא, והשני זה אבא קו 2. ככה שזה בעצם אבא אבל פעמיים! השם ירחם!!!
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים זה לא מצחיק נראה לך שאני צוחק? מן הסתם "אבא" זה לא ראש הרשימה אצל מי שאבא שלו נפטר או שהם לא בקשר. אני לא מאחל את זה לאף אחד, אבל זה בלתי נמנע.
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים alex ? ואין לי מושג מי זה האלכס הזה בכלל , ומה הוא עושה אצלי בטלפון . אצלי זה Alex BJJ אולי הוא מכיר את האלכס שלך?
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אצלי זה אאבא :P כמו כולם פה אבא.. והאחרון אצלי זה @ = המספר פלאפון שלי :smile1: מה לעשות לא זוכר אותו בעל פה.. :-X
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אצלי אין אף אחד עם א', הראשון זה 'בנזונה', ויש לזה הסבר פשוט אז ככה, ההסבר הפשוט הוא, לפלאפון שלי יש השלמת משפטים, וכשכתבתי את המספר של חבר שלי [להלן בנזונה] לא היה לי כוח לרשום שם מלא אז חירטטתי כמה אותיות ושמרתי, מאוחר יותר הסתכלתי לאיזה מילה זה השלים בספר טלפונים, וזה מה שגיליתי הפלאפון שלי לא אוהב ת'חבר הספציפי הזה כנראה..... אין לי מושג על אילו אוציות לחצתי בכלמקרה ולא הוספתי את אבא שלי בכלל ל זיכרון
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אצלי זה "4" שזה כינוי של חבר על הדימיון המדהים בין ראשו לריבוע שווה צלעות ... משום מה זה עדיין לא הפסיק לשעשע אותי כל פעם כשהוא מתקשר ואני רואה " שיחה קולית נכנסת מ 4"
פורסם 2007 בינואר 118 שנים אג'ריב... זה כאילו יריב אבל ככה אנחנו קוראים לו אצלי אבא זה "דדי" אני אף פעם לא קראתי לו אבא מאז שנולדתי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.