פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים שלום לכולם אני בכיתה יא' ואני לא יודע מה קורה איתי אחרי הלימודים אני מתכנן ללמוד הנדסת מחשבים הבנתי שזה הרבה זמן זקוק להמלצה שלכם למקצוע טוב שמכניס הרבה תודה רבה לעוזרים!
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים חח איזה מסכן.. זה ממש כמו מישהו שנגמל מעישון, והוא מגיע למקום שכולם מעשנים לידו... או מישהו בדיאטה שכולם מסביבו אוכלים את האוכל שהוא הכייייייייי אוהב והכייייי משמין.... :xyxthumbs:
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים יש לך זמן .. תחשוב עם עצמך טוב טוב מה הכיוון שלך ... אבל אם כבר אתה צריך עזרה לגבי העתיד , פנה למפיקים של מכונת הזמן
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים זה בדיוק הזמן לחשוב האמת. גם בטח יש לך סיכוי לעתודה (אם אתה רוצה לחתום קבע). יש מעין ייעוץ מקצועי כזה לתיכוניסטים שמפנים אותם למקצוע שהכי מתאים להם, לא?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.