עבור לתוכן

האם כדאי להמשיך י'ג י'ד???

Featured Replies

פורסם

אני לומד תעשיה וניהול.....האם כדאי לי להמשיך ללמוד יג יד ..???

האם בצבא יש ביקוש למקצוע תעשיה וניהול???

פורסם

אני לומד תעשיה וניהול.....האם כדאי לי להמשיך ללמוד יג יד ..???

האם בצבא יש ביקוש למקצוע תעשיה וניהול???

אני עושה יג' (ובתקווה גם יד') במחשבים, למה? כי אני יודע שזה מה שאני רוצה לעשות בעתיד.

תתעלם מהעניין של ביקוש בצבא, אם אתה אוהב את זה ואתה בטוח שאתה רוצה לעסוק בזה בעתיד אז כן תלך ותעשה יג'

אם לא, אז אל, אתה סתם תבזבז שנתיים ואחרי הצבא תצטך ללמוד משהו אחר.

פורסם

אני חושב שלא כדי ..

אני עשיתי מה שעשיתה ...(רק באלקטרוניקה)

1) אתה מתחייב לקבע

2) כנראה שתשתחרר תיצטרך ללכת לתואר ראשון (ואחרי 2 שנתתים תוספת לימודים ושרות של 4.5 שניים זה לא הכי טוב)

פורסם

אני חושב שלא כדי ..

1) אתה מתחייב לקבע

חייבים להתחייב לקבע רק אם אתה בפרויקט יעד (ואז הצבא משלם על חלק מהלימודים)

לפחות ככה זה במחשבים :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא כדי ..

1) אתה מתחייב לקבע

2) כנראה שתשתחרר תיצטרך ללכת לתואר ראשון (ואחרי 2 שנתתים תוספת לימודים ושרות של 4.5 שניים זה לא הכי טוב)

אני במקצוע שלי יש מסלול שאחרי שעושים יג יד עושים צבא ואחרי צבא עושים שנה ועוד סימסטר ומקבלים תואר ראשון......

נכון שרק בגיל 20 אני יתגייס לסדיר ובגיל 24 אני כבר יהיה משוחרר אבל בגיל 26 כבר יהיה לי תואר ראשון ואם אנ יעסוק במקצוע בצבא אז גם עם תואר וגם עם 4 שנים ניסיון מהצבא

פורסם

אני מבין מה אתה אומר .

אבל תואר בניהול לתעשיה זה יצרך אותה לתואר שני.

או תואר מקצעי נוסף כגון מחשבים\אלקטרוניה

אני קורא את מדורי העבודה ואין הרב דרישה ל ניהול ותעשיה של תואר ראשון .

תעשה לעצמך טבלה שבה תצצין מה יקרה אם ..? ? תמשיך לילמוד יג יד ותשרת שרות מלא+קבע(תצא מהצבא בוגר יותר) או שירות רגיל(יתרון תצא מהצבא צעיר יותר)

(תואר של תישיה וניהול לפי מה שזכור לי זה שנתים ולכן זה קצר מאוד גם בלי יג יד זה קצר )

פורסם
  • מחבר

ממה שאתה אומר .....תואר ראשון בתעשיה וניהול לא יתן לי כלום בחיים?

פורסם

אני חושב שאת המחקר הקטן הזה אתה חייב לעשות ולבדוק בעצמך.... :-\

אני חושב שאם כבר אתה בענין אז תעשה עתודה (באותו זמן של יג יד- לא צריך להיות קשה להתקבל)

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להסביר לי מזה בידיוק עתודה???

פורסם

זאת טוב רק משתי סיבות או שאתה חותם קבע לצבא עד סוף החיים ככה תקבל תוספת שכר ניכבדת מאוד על השנתים האלה או שאתה מתכוון לעבוד בעבודה ממשלתית אחרי הקבע.

אם לסיבה אחרת , זה ביזבוז של שנתים מהחיים , גם אם אתה מתכוון ללכת ללמוד אחרי זה.

פורסם

אני גם עושה י"ג (ככול הנראה גם י"ד) מחשבים. אני רואה את זה כסוג של מפלט לאלה שלא התקבלו לעתודה. :'(

פורסם

אני גם עושה י"ג (ככול הנראה גם י"ד) מחשבים. אני רואה את זה כסוג של מפלט לאלה שלא התקבלו לעתודה. :'(

[glow=red,2,300]לא[/glow]- זה לא פותר אותך מלעשות תואר בסופו של דבר (לצערי)

פורסם

נכון

פורסם

כנל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים