עבור לתוכן

איך אני מרכיב מנורת חשמל לחדר?

Featured Replies

פורסם

השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול

במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית

אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה :kopfpatsch:

פורסם

עריכה : אל תסמוך עלי ותשאל מומחה

פורסם

השאלה בכותרת... בתקרה עצמה יש 3 חוטים - 2 בצבע שחור ואחד בצבע כחול

במנורה יש 3 כניסות - כחול שכתוב עליו את האות N באנגלית, כניסה אחת ריקה שיש עליה מן ציור מוזר כזה של סירת מפרס קטנה כזאת (משהו עם קווים) ועוד כניסה חומה שעליה יש את האות L באנגלית

אין לי מושג איך להרכיב את זה, כל מה שניסיתי לעשות או שגרם לקצר בכל הבית או שפשוט המנורה לא נכבית בכלל אפילו שהמתג למטה :kopfpatsch:

:screwy:

אוקי, יש לך 2 מתגים או 1?

ה"סירת מפרש" הזאת זאת ההארקה.

אבל תן עוד קצת פרטים לפני שאני עוזר לחשמל אותך...

פורסם
  • מחבר

יש לי מתג אחד לחדר... כן הסירת מפרש זה באמת ההארקה כניראה כי לא מחובר אליה שום כבל חשמל...

שמתי לב למשהו, אם 2 הכבלים השחורים ההם שציינתי לא מחוברים ביחד אז משום מה היציאה של החשמל בקיר שאליו מחובר המחשב לא עובדת :-X

אממ מה עוד אתה רוצה לדעת? אם פספסתי משהו בבקשה תיידע אותי שאוכל לעזור יותר

פורסם

תעלה תמונה.

פורסם

לא צריך תמונה, לפי התיאורים שלך המעגל הולך כמו בתמונה המצורפת, יש לך 3 חוטים, את 2 השחורים אתה מחבר ביחד ולהדק אחד של המנורה, את החוט השני להדק השני.

[attachment deleted by admin]

פורסם

כן נו, אני חיברתי מנורות לא פעם, אבל אתה יודע, כדי להיות בטוח.

פורסם
  • מחבר

עשיתי את מה שאמרתם וזה עדיין לא הולך... חיברתי את 2 החוטים השחורים ביחד לחיבור החום ואת החיבור הכחול אל הכחול והמנורה עכשיו לא נכבית בכלל, וגם אם אני מחבר את 2 החוטים השחורים לחיבור הכחול ואת החוט הכחול לחיבור החום זה עדיין אותו דבר... תגידו יכול להיות שהמנורה הזאת פשוט דפוקה?

אה ודבר נוסף, אני לא יודע אם זה משפיע אבל החוטים עצמם שיוצאים מהתקרה למעלה קצרים מידי אז הארכתי אותם קצת עם חוטים רגילים יכול להיות שבגלל זה הבעיה הזאת?

צירפתי תמונה אם היא תוכל לעזור... הכבל הכחול מנותק כרגע כי אני לא צריך את המנורה

**עריכה**

אני כבר נוסע לACE איפה שקניתי את המנורה שיבדקו אותה שם כי כל מה שניסיתי לא עוזר היא פשוט לא נכבית

[attachment deleted by admin]

פורסם

לאן חיברת את ההארקה?

פורסם
  • מחבר

ההארקה זה חוט שחור שמחובר עם חוט שחור אחר... אבל בסוף הבנתי שהבעיה היא אצלי במתג של המנורה, זה היה דיי מוזר כי זה מתג חדש ולא תיארתי לעצמי שהבעיה שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים