פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים זה כשיש תמונה דו מימדית כשמסתכלים עליה הרבה זמן היא הופכת לתלת מימדית?!אם כן אז אצלי אין בעיה..... אבל לא נורא אתה תחייה בלי זה
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים זה עובד וזה אמיתי ויש לי הרבה מאוד ספרים של דברים כאלה בבית.באתר שנתנו הצלחתי לקלוט כמעט את כל התמונות אבל זה קצת מסבך את העניין כי זה דרך מסך.תדפיס את התמונה על איכות גבוהה ותראה שתצליח לראות את הציור שבפנים.הדרך שהסבירו לי לראות את התמונות זה לעשות פוזל ולהסתכל למרכז התמונה, אחרי 5-6 שנית של פזילה פשוט לשחררר והתמונה נחשפת אליך...
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מחבר זה עובד וזה אמיתי ויש לי הרבה מאוד ספרים של דברים כאלה בבית.באתר שנתנו הצלחתי לקלוט כמעט את כל התמונות אבל זה קצת מסבך את העניין כי זה דרך מסך.תדפיס את התמונה על איכות גבוהה ותראה שתצליח לראות את הציור שבפנים.הדרך שהסבירו לי לראות את התמונות זה לעשות פוזל ולהסתכל למרכז התמונה, אחרי 5-6 שנית של פזילה פשוט לשחררר והתמונה נחשפת אליך...ניסיתי, לא עוזר...
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים תתמקדו על נקודה באוויר בין 2 התמונות, במרחק של כ 1/4 מהדרך ביניכם ובין התמונה (כלומר- אם אתם 10 ס"מ מהתמונה, תתמקדו על נקודה באוויר כ 2.5 ס"מ מהתמונה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.