עבור לתוכן

כמה שאלות לאחר שידרוג המחשב

Featured Replies

פורסם

לפני כמה חודשים, נשרף לי המעבד שהיה AMD 2200+ בסוקט A ובגלל שלא מצאנו מעבד לאותו הסוקט במחיר טוב החלטי לשדרג את המחשב

שמתי לוח אם Asus A8V - MX , מעבד AMD Athlon 64 3500+ 2200 MHZ ומאורר של Foxconn

אחרי שהפעתי את המחשב הוא לפעמים היה נכבה או נתקע או שפשוט נכבה המסך (לא בזמן קבוע ולא בפעולה מסוימת).

אז שניתי את ההגדרות של הלוח אם שיעה AGP 4X במקום 8X ומאז המחשב הפסיק להיתקע

הכרטיס מסך או Gexcube ATI radeon 9600 pro

אז מה ההבדל בן AGP 8X ל AGP 4X ?

מה יכולה ליהיות הבעייה ?

ועוד כמה שאלות

הטמפרטורה של המעבד עולה במשחקים ל 55 עד 60 מעלות, אם זה יותר מידי או מה לעשות אם זה ?

והמחשב עושה רעשים של טרקטור לפעמים, גם שזה נשמע לא רק מהמאוורר, זה נורמלי ?

פורסם

לגבי התקיעות נסה להיעזר בלינק הזה

אם אני לא טועה הכרטיס שלך הוא AGX4 הX אומר בעצם תעבורה של מידע, אם למשל יש לך כרטיס שהוא AGPX8 ובלוח הגדרת את האפיק AGP (את החיבור הכוונה) לX4 זה אומר שאתה כביכול תקבל ביצועים נחותים יותר... לגבי מה שהיה לך בעניין הזה אני לא יודע בדיוק למה הרסטארטים קורים אבל אני יודע שהם מתרחשים כשאתה מגדיר משהו לא נכון בגשא לחיבור AGP הזה (היו לי גם את הבעיות האלה פעם כשהחלטתי שאני יודע יותר מידי ::) )

רגע, עכשיו אחרי שהורדת לX4 יש עדיין "תקיעות"?

בנוגע לטמפ' של המעבד 60-55 זה נורמלי למעבדי AMD כי הם נוטים להתחמם קצת יותר

מה זה "המחשב"? רעשים שנשמעים כמו מה? מאוורר תקוע? הארדיסק חורק? רעידות של הצורב שמרעיד את כל המארז בזמן שהוא קורא דיסק?

בכל אופן, נסה לעזור עם האצבע כל מאוורר ומאוורר עד שתיראה מאיפה מגיע הרעש, אם זה הארדיסק שממש ממש מרעיש עדיף שתבדוק אותו עם SCANDISK של ווינדווס, אם זה הצורב שרועד בזמן קריאה של דיסק נסה להדק אותו יותר למסילות המארז או ליקנות גומי מיוחד נגד ויברציות כאלה

פורסם
  • מחבר

לגבי התקיעות נסה להיעזר בלינק הזה

אם אני לא טועה הכרטיס שלך הוא AGX4 הX אומר בעצם תעבורה של מידע, אם למשל יש לך כרטיס שהוא AGPX8 ובלוח הגדרת את האפיק AGP (את החיבור הכוונה) לX4 זה אומר שאתה כביכול תקבל ביצועים נחותים יותר... לגבי מה שהיה לך בעניין הזה אני לא יודע בדיוק למה הרסטארטים קורים אבל אני יודע שהם מתרחשים כשאתה מגדיר משהו לא נכון בגשא לחיבור AGP הזה (היו לי גם את הבעיות האלה פעם כשהחלטתי שאני יודע יותר מידי ::) )

רגע, עכשיו אחרי שהורדת לX4 יש עדיין "תקיעות"?

בנוגע לטמפ' של המעבד 60-55 זה נורמלי למעבדי AMD כי הם נוטים להתחמם קצת יותר

מה זה "המחשב"? רעשים שנשמעים כמו מה? מאוורר תקוע? הארדיסק חורק? רעידות של הצורב שמרעיד את כל המארז בזמן שהוא קורא דיסק?

בכל אופן, נסה לעזור עם האצבע כל מאוורר ומאוורר עד שתיראה מאיפה מגיע הרעש, אם זה הארדיסק שממש ממש מרעיש עדיף שתבדוק אותו עם SCANDISK של ווינדווס, אם זה הצורב שרועד בזמן קריאה של דיסק נסה להדק אותו יותר למסילות המארז או ליקנות גומי מיוחד נגד ויברציות כאלה

הכרטיס מסך הוא תומך ב AGP 8X, אבל בלוח אם הקודם שלי הפעלתי אותו על 4X למשך כמה שנים אז מעניין אותי איפה יכול ליהיות הבעייה ואיך אני בודק את זה ?

ולגבי התקיעות, אחרי שהורדתי ל AGP 4X אז הפסיקו, וחוץ מיזה בדקתי אם זה בה במקום המסך הכחול וזה לא

ולגבי הרעש, יש גם רעש של הארד דיסק חזק, אבל בלי קשר אני שומע לפעמים רעש אחר שלא שמעתי אף פעם קודם, זה גם לא נשמע הרעש של מאוורר.

זה כאילו המעבד או הלוח אם עושים רעש מוזר כזה

דרך אגב, הבנתי שהמעבדים החדשים של AMD (ה 64) לא מתחממים כמו הקודמים ?

פורסם

אני חושב דווקא שיש משהו אחר שתצטרך לשנות בנוגע לAGPX8... תגדיר את הAGP על X8 ותשים לב שיש אופציה כלשהי לשנות את כמות הזיכרון שאפיק הAGP שיושב על הלוח אם יהיה 128 או 256 בהתאם לכמות הזיכרון שיש לכרטיס מסך שלך, לדעתי זה 128...

המעבד עצמו לא יכול להרעיש סתם לדוגמא כמו שהארדיסק מרעיש וגם לא הלוח אם, כניראה שזה המאוורר שיושב ע להמעבד או על הצ'יפסט של הלוח אם, תנסה לעשות מה שהצעתי לך עם האצבע

אין לי הרבה ידע במעבדים של AMD כי אני משתמש באינטל... אני חושב שאתה צודק בנוגע לזה אבל בלי שום קשר הטמפ' למעבד הזה לדעתי בכל אופן היא נורמלית... נסה לשאול בפורום מעבדים וזכרונות לגבי טמפ' של המעבד שלך במאמץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים