פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מכבה בעזרת כוח המחשבה.זה לפעמים לא עובד אז אני הבאתי מזימבבואה עבד שיושב כל הזמן ליד המחשב ויכבה אותו שאני יבקש.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים דרך ההתחל, כול יוםלמה כול יום? כי הוא עושה יותר מידי רעש בשביל לישון איתואז למה לא לקנות מאוורים שקטים יותר\קירור פאסיבי? זה כבר ניקנה עם מחשב חדש
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים עד לא מזמן עם השלט של הטלויזייה שמסונכרן לעבוד עם המחשב דרך האינפרא אדום שיש במדריכים של האתר(ניסוח גרוע)
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים שלי נכבה רק כשיש הפסקת חשמל..או שקופץ המסך הכחול החביב ואז אין ברירה..אחרת הוא פועל 7\24 > InVisioNעד שזה מזימבבואה יליח להשתמש בכוח המחשבה הדל שלו ויכבה את המחשב, כבר יהיה עדיף לך לכבות מהכפתור.
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים יש לי דרך מקורי לסגור את המחשב .יש לי מנורת הלוגן בחדר שברגע שאני מהבהב מהר המחשב משום מה נרדם ...
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים לא יודע מה אתכם אבל אבל הוא נכבה אחרי דקה 2 ומה אני בסה"כ עושה מזיז את הבלוק הזה שמפריע למעבד לינשום... כאילו משהו לא תקין ???
פורסם 2006 בדצמבר 3118 שנים אם אני עושה במחשב הישןהתחל----כיבוי מחשבאז המחשב לא נכבהאז אני לוחץ על הכפתור הגדול עם הרגל ובחדש:התחל----כיבוי מחשב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.